Merhaba hanımlar , şu an o kadar stresliyim ki umarım kendimi doğru düzgün ifade ederim ve yanlış anlaşılmam.. 7 ayı bitirmiş 8 aya girmiş bir gebeyim öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Anneme yakın oturuyorum , 80 yaşında Ananem var ayda iki kez kemoterapi alıyor hastanesi 1 saat uzaklıkta. Annem 9 çocuğundan birisi. Her sene annem bakıyor ananeme 7 ay boyunca annemdeydi ben eşim falan götürdük getirdik sürekli. En son ben oğluma gidicem sıkıldım burda dedi annemde dayıma götürdü 3 aydır bi onda bi diğerinde kaldı. Herkes bi emekli maaşının peşinde kadının. Annem baktığı sürece bi kuruşuna dokunmadı. Kendi de vermezdi zaten tamamen oğullarına düşkün anneme sen bakmak zorundasın diyor sürekli. Şimdi gel beni al ben burda sıkıldım demiş. Annemde almaya gidicek ama hastane durumu git gel nasıl olucak bilmiyorum eşimde ananemi pek sevmez bu güne kadar Allah için götürdüm getirdim ama benimde işlerim var ben ayak uyduramaz kimse bana güvenmesin dedi. Kendince haklı çünkü ananem ağzından küfür eksik olmayan biri eşim tanıdıkça iyice soğudu. O kadar oğlu varken bana düşmez dedi. Bende doğumda annem yanımda olsun istiyorum kayınvalidem de olur elbet çok severim ama insan yine de kendi annesini ister anlarsınız. Hem o geldiğinde annem sürekli onunla hastaneye git gel nasıl yapıcak ben Allah izin verirse yeni doğum yapmış olucam , şu virüs döneminde napıcam bilmiyorum inanılmaz stres oldum