Hamilelik, reddedilmek, güvensizlik

O yuzden de korkuyorum.
Bu adam evdekine yetemeyip baskasina fal tasi gozuyle bakan bir insan

Ben bebegimi babasiz jalsin duye dogurmayaacagim sonuçta

Sogursa sogusun ama zaten calkantili evliligimiz iyice yipranmak istemiyoru....
Iyi niyet ama annem oyle değil yapar soylenir evi alt ust eder..
Dola omizda bir meyve olsjn surekli lafini yapar.
Giysi dolabimi acar mesela 10 liraya aldigim ayakkabiya bile bin tane laf eden bir kadin. Kendilerine gelince daha fazlalarini harcamis olmalarina ragmen ben ne alsam batar gözlerine

E canımın içi senin asıl sorunun başta yazdıkların değilmiş ki.Keşke bunları yazsaydın.Eksik kalınca haliyle anlayamadı insanlar.

İçin yaralı bir kere.Hazmedemediklerin var.Asıl bundan yükseliyorsundur eşine.

Bu sıkıntılar içinde neden bebek diye sormıycam seni üzmemek için.Ama eşinden ve evliliğinden emin değilken,aldatma şiddet mevcutken,hata olmuş,bunu söyleyebilirim.

Terapist diycem,ona da gitmez eşin gibi hissediyorum.Nasıl yürütmeyi düşünüyorsun kuzum?Bebek doğunca olacsklar konusundaki endişelerinde haklısın.Huylu huyundan vazgeçmiyor çünkü.Üzüldüm inan.

O yuzden de korkuyorum.
Bu adam evdekine yetemeyip baskasina fal tasi gozuyle bakan bir insan

Ben bebegimi babasiz jalsin duye dogurmayaacagim sonuçta
Gözü disardaysa elbet bir gün yapar. Yani ne zamana kadar bu şekilde gidebilir ki ya da siz nasıl dayanacaksınız bu güvensizliğe. Allah yardımcınız olsun.

Bizde de problem yok ama eşimle ilgileniyorum sadece, benim aklıma da gelmiyor.Sürekli dua okuyorum problem olmasın diye ya da vicdan azabı duymayım ilerde diye.Kaldı ki eşiniz de sizi düşünmüş kötü yaptığı birşey yok davranışlarında.Epilasyonun da acelesi yok.Ben de gidemediğim Zaman'lar evde kendim yapıyorum veya eşim yapıyor gitmeye vakit olmadığı Zaman'lar.Hormonlardan da olabilir ama gereksiz takıntılar.
Şimdi okudum Can'ım.Problemlerin bambaşkaymış Meger.Telefonda sanırım video izlediğini gördün.Bunda da büyütecek birşey yok bence.

Neden bebek bende inan bilmiyorum
Esime doktor tup bebek ile olur sizin cocugunuz sadece dedi. Ama oldu iste nasil olduğu Allahin mucizesi.
Doktor ek oalrak ikinci cocugu isterse esimin varikosel ameliyati okmasi gerektigini soyledi.

Bende istemiyordum.. zor cunku ufscik sebepten dolayi aileden atilacak parca olmak can sıkıcı... cocugumun da bunlara sahit olmasini istemiyoeum ben bu cocugu aldirmiyorum ama Allah hskkinda hayirlisini versin insallah..

Icim yarali cunku normalde bana para hesabini nadiren yapan ve yspyigi zamanda kiran adam kendine hic hesapsiz harcama yapabiliyor..
30 lira gunde sigaraya verebiliyor

Sigara icmesinden de hoslanmiuorum...
Bebekten sonra iyice tiksindim.

Takma kafana canim . Biraz daha paraya ihtiyacin olduğunu söylersin çıkar yaptırırsın bakımını kafan dağılır iyi gelir . Botunu da eşinle çıkın alın. Pahali mahali deme ihtiyacın varsa al hamile şekilde kışı gecireceksin . Diğer konuya gelince sen isteme bakalim bi sure isteyecek mi kendini de salma yine güzel güzel giyin geceliklerini falan dolaş gece evinde muhakkak o adım atacaktır . Temizlik işinide şöyle hallet şu an ben yapabiliyorum hamileliğim ilerleyince annen yardım etsin şu anda yardıma ihtiyacım yok gelsin çay kahve icelim ama temizlik yonunden zor zamanda kalinca yardim isteyelim de

Tek video değil ki...
Nelerini gördüm. Arkadaslik sitesine bile kaydolmustu yazin annesi yuzunden ayri kaldigimizda...
O guvensizlikleri hala atamadim.

Psikolojik destek almak istedim sadece dert anlatmak icin para mi vericez dedi.

Pembe sana günlerce,sayfalarca anlattık,yardımcı olmak istedik.
Senin bir,iki değil piyasada olan tüm korunma yöntemlerini kullanman gerekirdi.

Ha
Tek video değil ki...
Nelerini gördüm. Arkadaslik sitesine bile kaydolmustu yazin annesi yuzunden ayri kaldigimizda...
O guvensizlikleri hala atamadim.

Psikolojik destek almak istedim sadece dert anlatmak icin para mi vericez dedi.
Hay Allah.Yalnız kalınca şeytan dürtüyor bunları.Wechatte falan mı gördün.Ben de bulmuştum da.

Adam hastanelik olmuşsun diye seni zorlamaktan korkmuş
Merdiven silip yorulma diye annesini çağırmış
Manikürünü de kendin yapıver
Zaten gebelikte daha dikkat etmek lazım manikür yapılan yerlere

Ben seni haksız buldum

Pahaali diye almamistim hata etmisim. Acimamak gerekiyor buna bende hata
Zaten... normalde bende istemiyorum sigara kokuyor
Ama benimse seviome ihtiyacim var. Sarilmasına gibi.

Bize ilk öğrendiğimizden beri yasak.. Seninde zaten sorunluymuş, akşam olmuş, sabahına da olmasın zaten.. Ne var ki bunda?
Ayrıca; annesi gelmese, hamile hamile merdiven sildim, demedi bile dersiniz..

Boyle diyince bende kendimi haksiz buldum ama tek bunlar degil ki
Manikurumu hep kendim yaparim ama bu sefer duzgun olsun istedim

Tamamda zaten cocugumuzun olmasi tibben imkansizdi...
Niye oldu bende bilmiyorum
İyi de imkansız diye bir olay yoktur,bunu bilmiyor musun?
Niyesi var mı?
Seni o kadar üzen adamla sevişmeye devam ettiğin için gebesin işte.
Pembecim bak,küçük değilsin,lütfen aklını başına topla.
Yazdıklarını başkası okusa kör cahil sanar ki ben biliyorum eğitimli bir kadın olduğunu.
Madem boşanmayacaksın bu adamdan,beklentilerini düşür.
Okulunu tamamla,işe gir,kendi masraflarını kendin karşıla.
Bu adamdan sana karşı artık pozitif bir yaklaşım maddi/manevi beklemek sadece seni üzüyor.
Görmüyor musun?

Tatlım sana o kadar çok uyarı gelmiş ki konularında.Hiçbirini dinlememişsin.Şimdi okudum.Ortada sıkıntı varken de tüp bebek tedavisinden bahsediyorsun.Mucize olarak olmasaydı da yapacaktınız yani.Keşke önce evliliği rayına oturtsaydın.Tedavi değil ekstra korunma düşünülmesi lazımmış resmen.

Şimdi artık bebek var diye hiç kımıldayamazsın.Kendi seçimlerimiz evet ama,her zaman doğru olmuyor o seçimler işte.

Boyle diyince bende kendimi haksiz buldum ama tek bunlar degil ki
Manikurumu hep kendim yaparim ama bu sefer duzgun olsun istedim

Yorumları okudum az önce
Konuyu açarken asıl sorunlarını yazmamışsın ki
Bu yazdıklarına göre haksız görünüyosun
Ama olayların arkasındaki durumlara bakınca aslında seni böyle düşündüren şeyler asıl onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…