Hamilelik, reddedilmek, güvensizlik

O
Bize ilk öğrendiğimizden beri yasak.. Seninde zaten sorunluymuş, akşam olmuş, sabahına da olmasın zaten.. Ne var ki bunda?
Ayrıca; annesi gelmese, hamile hamile merdiven sildim, demedi bile dersiniz..
Merdicen icin degil ama evimiz icin gelmesin her yeri kontrol edip laf ediyor
10 liraya aldigim ayakkabiys bile niye aldin diye laf etmisti..
Evde bir kilo unumuz var diye bile laf etmisti.
Ondan istemiyorum
Oturmaya gelunce bile namaz kilcam diye butun odalari yastiklarin arkasindan cekyatlarin icine kadar konyrol ediyor

Tatlım sana o kadar çok uyarı gelmiş ki konularında.Hiçbirini dinlememişsin.Şimdi okudum.Ortada sıkıntı varken de tüp bebek tedavisinden bahsediyorsun.Mucize olarak olmasaydı da yapacaktınız yani.Keşke önce evliliği rayına oturtsaydın.Tedavi değil ekstra korunma düşünülmesi lazımmış resmen.

Şimdi artık bebek var diye hiç kımıldayamazsın.Kendi seçimlerimiz evet ama,her zaman doğru olmuyor o seçimler işte.

Tup bebek tedavisini gittigimiz merkez onermedigi icin yapmamıştık esim bireysel tedavi oalcakti..
Salaklik ettim...
Keske korunsaydm

İyi de imkansız diye bir olay yoktur,bunu bilmiyor musun?
Niyesi var mı?
Seni o kadar üzen adamla sevişmeye devam ettiğin için gebesin işte.
Pembecim bak,küçük değilsin,lütfen aklını başına topla.
Yazdıklarını başkası okusa kör cahil sanar ki ben biliyorum eğitimli bir kadın olduğunu.
Madem boşanmayacaksın bu adamdan,beklentilerini düşür.
Okulunu tamamla,işe gir,kendi masraflarını kendin karşıla.
Bu adamdan sana karşı artık pozitif bir yaklaşım maddi/manevi beklemek sadece seni üzüyor.
Görmüyor musun?

Bosanmayacagim galiba..
Okulum bu gidisle uzayacaj dondurmam gerekecek..

Yani kendime yetmeyi istiyorum bende ama sadakatsizlik gormek istemyorum

Bosanmayacagim galiba..
Okulum bu gidisle uzayacaj dondurmam gerekecek..

Yani kendime yetmeyi istiyorum bende ama sadakatsizlik gormek istemyorum
Boşanmayacağını biliyorum.
Okulunu ne yaparsın bilemem.
Ancak şu adamdan beklentilerini sıfırlamadığın sürece yıpranmaya devam edeceksin,bunları söylediğim için çok üzgünüm ama gerçekler bunlar.
Adamın verdiği ile yetinip kendi dünyanda yaşarsan mutlu olacaksın.
Çünkü ailesi de kendisi de senin istediğin gibi olmayacaklar.

Boşanmayacağını biliyorum.
Okulunu ne yaparsın bilemem.
Ancak şu adamdan beklentilerini sıfırlamadığın sürece yıpranmaya devam edeceksin,bunları söylediğim için çok üzgünüm ama gerçekler bunlar.
Adamın verdiği ile yetinip kendi dünyanda yaşarsan mutlu olacaksın.
Çünkü ailesi de kendisi de senin istediğin gibi olmayacaklar.

Tesekkkur ederim sen nasil bu kadar mutlusun

Linc edilecek bir konu degil bence.

Epilasyonumu evde yapıyorum zaten. Ama malzemesini almam lazim kalmadigi icin
Manikurede bu ay heveslendim acelesi uok suan icin
Bana sorumsuzca davranmasi kismi bu degil
Bana ihtiyaci olunca ilgi gösterip sonra boule soguk soguk davraniyor.
Bende kendimi degersiz hissediyorum
Her ay manikute de gitmem kendim yaparim zaten.

Hamileyken manikure gitme, hatta agdaya bile.
Ya mikrop kapsan?
Iliski icin adam hazir ol da bekleyecek degil, iliski yasagi yoksa bile adam istememis olabilir.
Daha bismillah yeni hastaneden cikmissin, sabah aksam gerek var mi? Yok..
Hamileyken cinsellik icin darlamayan adam buyuk nimet, saril op.. mevzu oraya gelmek zorunda degil.

Ayni ole dedim ama sen kimi kimin evinde istemiyorsun dedi.
Bende oturmak icin gelsin ama temizlik icin gelmesin dedim..
Ben elimden geldigince yapmaya calisiyorum dedim
Ama boyle oldu..
Bende hiç istemem. Tuhaf geliyor bana yani “anne gel bize hizmet et” der gibi. Siz istemeden gelemez ama ya. Gelse bile yaptırmazsınız temizlik.

2 aylik gebeyim. Geçtiğimiz uc gün kusmalardan dolayı doktor hastane yatisı verdi. Kizlar ozel olacak ama neredeyse 1 haftadan fazla olacak esimle birlikteliğimiz olmadi.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.

Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
Ona karsi nasıl davransam da bu icimdeki dert sönse.
kocan haklı.

Benim esim hamileyken hic yaklasmadi ben istesemde olmaz dedi sizin icin ve 10 ay bisey olmadi aramizda olmasada olur saglik icin hamilelikte

2 aylik gebeyim. Geçtiğimiz uc gün kusmalardan dolayı doktor hastane yatisı verdi. Kizlar ozel olacak ama neredeyse 1 haftadan fazla olacak esimle birlikteliğimiz olmadi.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.

Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
Ona karsi nasıl davransam da bu icimdeki dert sönse.

Eski konularindan bildigim kadariyla bazi insanlar yasadiklariyla tecrube sahibi oluyor ve sen o gruptasin. Mutlulugun sirrini bence oncelikle dusunerek bulabilirsiniz. Mesela sizi ne mutlu eder?? Bir bebek dunyaya getirceksin insallah mutlu olursun. Cinsellik konusuna gelince bence ara verin. Yani 9 ay yapmayip 40gunde logusa gecirenler var. Okulunuza ise hamilelik engel degil devam ettirebilirsinz. Ve geride kalan insanlari su surede takmayin hamilelik hormonlariyla hassas olmayin

Eski konularindan bildigim kadariyla bazi insanlar yasadiklariyla tecrube sahibi oluyor ve sen o gruptasin. Mutlulugun sirrini bence oncelikle dusunerek bulabilirsiniz. Mesela sizi ne mutlu eder?? Bir bebek dunyaya getirceksin insallah mutlu olursun. Cinsellik konusuna gelince bence ara verin. Yani 9 ay yapmayip 40gunde logusa gecirenler var. Okulunuza ise hamilelik engel degil devam ettirebilirsinz. Ve geride kalan insanlari su surede takmayin hamilelik hormonlariyla hassas olmayin

Mide bulantisindan cok zorlaniyorum okuoda ama devam edicem Yine de

Pahaali diye almamistim hata etmisim. Acimamak gerekiyor buna bende hata
Zaten... normalde bende istemiyorum sigara kokuyor
Ama benimse seviome ihtiyacim var. Sarilmasına gibi.
Kıyamam bende duygusalım biz cabuk etkileniyoruz :) Seni sevmese seninle evlenmezdi güçlü ol eşine sarıl . Hayat sevince güzel alınganlık etme güzelce konuş hallet erkekler biraz daha duygusuz oluyor eminim hissetmemiştir bile seni kirdigini

O

Merdicen icin degil ama evimiz icin gelmesin her yeri kontrol edip laf ediyor
10 liraya aldigim ayakkabiys bile niye aldin diye laf etmisti..
Evde bir kilo unumuz var diye bile laf etmisti.
Ondan istemiyorum
Oturmaya gelunce bile namaz kilcam diye butun odalari yastiklarin arkasindan cekyatlarin icine kadar konyrol ediyor
Allah yardımcın olsun canım, işin zor okuduğum mesajlara göre..

Mesela ben eşimden ayrı yaşıyorum, her işimi kendim yapıyorum.. Tüm ihtiyaçlarımı gideriyorum.. Hamileyim muayeneye kendim giderim.. Kredi ödüyorum, muayene ücreti, evin ihtiyacı, benim yol param, yemeğim vs herşey bende.. Kendi kazanmama rağmen manikür yaptırmadım hiç.. Epilasyon diyorsan, ışınlı hamilelikte yasak, diğeri için de zaten para verip yaptırmam, kendim yaparım.. Eşinin maddi durumu nasıl bilemem ama apartmanınız da görevli olmadığına göre çokta iyi değil.. Hamile isen biraz daha bunlara dikkat etmen lazım bence.. Botunu da tabi ki alacaksın.. İhtiyaçlar çok ayrı bir sınıf..

Yine; eşine güvenmiyorsun, senle birlikte olmamasını da buna bağlıyorsun.. Şahsen, güvenmediğim kişi ile ben birlikte olmam zaten.. O mantığında doğru değil.. Senle ne kadar birlikte ise dışarıya bakma ihtimali o kadar az diye birşey yok, maalesef.. Bu adamdan neden bebek diyeceğim, artık Rabbim nasip etmiş, nedeni de yok bu saatten sonra..

Yalnız hayatta şunları biliyorum.. İstifa edip eşimle yaşayabilirdim.. Bir erkek için hayatımı değiştiremem.. Kendi ihtiyacımı kendim gideririm, kimseye muhtaç olmam.. Bakıma ihtiyacım varsa veririm para tutarım adam.. Yine bir bebek yapıyorsam erkeğe güvenip yapmam, ben bakabileceksem yaparım, maddi manevi.. Eşimi tabi ki seviyorum, güvenimi sarsacak birşeyini görmedim çok şükür..

AMA kadın ne yaşarsa, sorumlusu KENDİSİ KENDİSİ KENDİSİ.. Böyle adamları sevmeyeceğiz, sevdiysek kurtulacağız, adam iyi olsa da kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız..

Hayatta mutluluklar diliyorum.. Umarım güzel olur herşey senin ve bebeğin için..

Back
X