Hamilelik, reddedilmek, güvensizlik

Bu konunuzda biraz haksizsiniz acikcasi ama onceki konulariniza baktım da sizin bence baska daha onemli sorunlariniz var. Tıbben imkansizdi demissiniz ama keske korunsaydiniz yine de.
Olmus madem umarım bebek evlilginize iyi gelir

Tek sorunun bu mu sanki canım? Şu sorunları çözmeden kostur kostur gidip hamile kalmanın alemi neydi anlamıyorum...

Merdiven sirasi derken merdiven temizligi mi nedir anlamadim.ondan sonrasi da pek anlasilir degil zaten de. Hamilesiniz ki ilk 3 ay ne olur ne olmaz iliski yasanmasa iyidir yani 9 ay boyunca ne yapacaksiniz merak ettim. Bana da yasak konulmadi ama esim de ben de 9 ay sabredebilecek insanlariz. Yani bunu bile kafaniza takip sinir stres yapmayin bebege yazik. Siz bir olaydan takmissiniz ondan sonra esiniz ne yapsa batmis gibi geldi bana.

Çok abartmıyormusun?
Cinsellik mevzusunu geçiyorum isteksizdir sende alıngansın hormonlardan dolayı o yüzden bozuldun.
Ama bot,manikür,lazer hepsini 1 günde yapmak zorunda mısın?
İdare et demiş demek ki fazlası yok.
Ben eşim böyle birşey söylese bilirim ki olsa daha fazlasını bırakır biraz empati yaparak hareket edin.
Manikürün ne acelesi var?
Lazerin acelesi varsa ona git botunu da 1 hafta sonra al. Manikürü de bir gün yaptırırsın.

Lazer degil ki
Acelesi olan seylet degil
Hep ertelenek zorubda kalip artik sinira gelmis oldugum seyler.

Akşam yaptın sabah reddetti
Gayet normal bir durum yani bunda ne var anlamadım

Normal olmayan libidonuz bence
Hem ilk zamanlar yasak değilmiydi sık cinsellik

Konudan konuya.. Ne okuduğumu şaşırdım..

1 hafta mı?! İnanılır gibi değil. Her gün olmalı aslında..
Ya 2 aylık gebeymişsiniz adam sizinle sevişmiyor diye trip yapıyorsunuz. Erkeklerin geneli de korktukları için yaklaşmaz. Her daim isteyecek diye bir şey mi var?

Hem size söylemediler mi ilk 3 ay ve son 3 ay riskli diye. Az biraz bekleme sıklığınızı uzatın alıştırın kendinizi..

bizler napalımmmmm acaba
8. ayım dolacak hamilelikte
adam yaklaşmıyor ama hiç aldattığını düşünmedim bile
korkuyor bebeğe bir zararı olmasından dolayı
sizde de ne enerji varmış maaşşallah
akşam yapıp sabah tekrar isteyecek kadar
bulmuşsun bulandırma
aylarca hasret kalanları da düşün

Bizim gebelik boyunca 1 kez oldu ya hayret dogrusu. Tamam sorununuz olmayabilir ama esiniz zarar verme korkusu tasiyodur belki. Bende doguma yakin esime dedim ama istemiyordu bende anlayisla karsiladim

Bizim gebelik boyunca 1 kez oldu ya hayret dogrusu. Tamam sorununuz olmayabilir ama esiniz zarar verme korkusu tasiyodur belki. Bende doguma yakin esime dedim ama istemiyordu bende anlayisla karsiladim
ben adama açıkca diyorum gülüp geçiyor
neden uzak durduğunu bildiğim için problem etmedim kendime hiç

Biz bebek yapmaya çalışıyoruz hafta da 1 ilişkiye giriyoruz sanırım tembelligimden olmuyor eşime de hamile kalırsam dokuz ay avucunu yalarsin dedim

Bu nedir yahu 3 gün kusmadan dolayı hastanede yatmışsınız hastaneden gelir gelmez zaten ilişki olmuş öbür gün tekrar istemişsiniz bu insan da robot değil ki siz de hamilesiniz çekinmesi normal. Ayrıca adam nereden bilsin sizin manikürünüzü epilasyonunuzu yanii söylemediyseniz. O gün yaptırmayıverin acil değil ya. Annesi kısmını da anlamadım neden annesini istemediniz?

Canım sorunlu bir hamılelık gecırıyorsun ne cınsellıgı?? Bence hıc olmasa bile normal su an senın ıcın de esın ıcın de onemlı olan bebısınızın ve senın saglıgın

Hamileligimin ilk aylarindaki bulantilarimi ve kusmalarimi hatirliyorum da (hele sizin hastanrlik olacak sekilde yogun kusmalariniz var) cinsellik dusunecek halim yoktu bulantilarim bitene kadar.
Bi kez olup arkasindan bi daha istediginizde reddetmesi anormal bisi degil 1) bebege zarar vermekten korkuyor olabilir
2) istememistir :)
Bnce hamilelik doneminizde bu tur seyleri takip kendinizi de bebegi de strese sokmayin, ve ayrica manimur normal zamanda bile cok cok hijyenik kosullarda maximum dikkatle yapilmali ki hele hamislikte cok da acil bir ihtiyac degil.
Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…