- 7 Kasım 2017
- 16.741
- 40.971
- 598
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
+1Hamileyken nedir bu ilişki derdi anlamıs degılım. Ne guzel hamılelıgın tadını cıkarın
Herşeyi geçtim epilasyon gebelikte sakıncalı değilmi, ağda yada makineyle tüy alma ise o ayri2 aylik gebeyim. Geçtiğimiz uc gün kusmalardan dolayı doktor hastane yatisı verdi. Kizlar ozel olacak ama neredeyse 1 haftadan fazla olacak esimle birlikteliğimiz olmadi.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.
Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
Ona karsi nasıl davransam da bu icimdeki dert sönse.
Koca yatak meselesiyle mi elde tutulurO yuzden de korkuyorum.
Bu adam evdekine yetemeyip baskasina fal tasi gozuyle bakan bir insan
Ben bebegimi babasiz jalsin duye dogurmayaacagim sonuçta
Bir de olumlu tarafından bakalım :) belki de hamilesiniz diye yorulmamanız için annesinden destek almanızı istemiştir ilişki konusundada reddedilmek değilde belki o an yorgundur yada gebelik nedeniyle daha seyrek olmasını istiyordur yani olumsuz düşünmeyin tabi yaşamadan anlamak kolay olmuyor... tek yanlış olan şey kimin evinde kimi istemiyorsun cümlesi olmuş o ev seninde evin ve tabi ki senin de düşüncelerin önemli kayınvalidenizi siz tanıyorsunuz nasıl bir kişiliğe sahip siz biliyorsunuz başa kakma durumu olursa ve daha önce olmuşsa hak verebilirim size ama sıkmayın canınızı erkekler bencil yaratıklar :)2 aylik gebeyim. Geçtiğimiz uc gün kusmalardan dolayı doktor hastane yatisı verdi. Kizlar ozel olacak ama neredeyse 1 haftadan fazla olacak esimle birlikteliğimiz olmadi.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.
Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
Ona karsi nasıl davransam da bu icimdeki dert sönse.
bebek için yapmak çok sıkıcı artık bunaldım yaaa 5 aydır olmuyor tabi olmaz ovu.testi alıyorum takvime yumurtlamaya bakıyorum sıra ona gelince yok diyorumsanada kızarımm hhhııııı ne o hafta da bir bebek istiyorsunuz gün aşırı deneyin lütfen ciddiyiiim
Oooo biz 7 yıldır uğraşıyoruz yaabebek için yapmak çok sıkıcı artık bunaldım yaaa 5 aydır olmuyor tabi olmaz ovu.testi alıyorum takvime yumurtlamaya bakıyorum sıra ona gelince yok diyorum
Ne 1 haftası ayol hastaneden çıktıkları gün olmuş ertesi gün sabahta istemiş eşi istememiş...Cinsellik iyi hosta valla bay geldi yaw :) bu halde bunu dusunebiliyosan bravo gercekten :) birde daha 1 hafta olmus abartiyosunuz
Onlarinki iyiymis gene bize 9 ay :) hatta bi kac ay daha ekle ozellikle ilk gebeligimde.. cunku korkuyodum :)Ne 1 haftası ayol hastaneden çıktıkları gün olmuş ertesi gün sabahta istemiş eşi istememiş...
Benim bi arkadaşımın yasak olmamasına rağmen 6.ayında olmuş ilk birlikteliği insanlar korkuyor bişey olucak diye...
Onlarinki iyiymis gene bize 9 ay :) hatta bi kac ay daha ekle ozellikle ilk gebeligimde.. cunku korkuyodum :)
canım ben hamile kalmadan önce böyle istekli biri değildimHamileyken cinsellik dusunen kadinlarin libidolarina hayranim3aydir iliskinin i sini yasamadik esimle, o korktugunu bisey olursa o sorumlulugu alamayacagini soyledi, benim zaten canima minnet ayrica ilk aylar manikur pedikur pek onerilmiyor, epilasyon da her zaman halledilebilcek birsey bunlari dert edinmenize gerek yok gerisini bilemiyciiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?