- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
2 aylik gebeyim. Geçtiğimiz uc gün kusmalardan dolayı doktor hastane yatisı verdi. Kizlar ozel olacak ama neredeyse 1 haftadan fazla olacak esimle birlikteliğimiz olmadi.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.
Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
Ona karsi nasıl davransam da bu icimdeki dert sönse.
Öyle bi anlatıyorsun ki sanki 1 ay olmamış. Altı üstü 1 hafta. Ki hamilelik de normal. İlk 3 ay bize yasaktı mesela.
aynen öyleadam sabah akşam sevişmek zorunda mı?
şu konuyu 2 aylık hamileyim, 3 gün hastanedeydim çıkar çıkmaz seviştik, sabah eşim tekrar istedi, reddettim diye trip açtı şeklinde açsaydınız eşiniz burda linç edilirdi.
2 aylık gebesin bir de güllük gülistanlık geçmiyor hala cinsellik derdinde misin? adam istese tepene binse halimi anlamıyor diye dertlenirsin. her an hazır olda seni mi bekleyecek??
seni düşünmüş gebesin diye annesini yardıma çağırmış bir de yaranamamış.
epilasyon ve manikür işin de kalsın bir zahmet ihtiyacın neyse ona odaklan.
bence fazla şımartılmışsın.
adam sabah akşam sevişmek zorunda mı?
şu konuyu 2 aylık hamileyim, 3 gün hastanedeydim çıkar çıkmaz seviştik, sabah eşim tekrar istedi, reddettim diye trip açtı şeklinde açsaydınız eşiniz burda linç edilirdi.
Epilasyon evde de yapılabilir.
Manikürun de çok mühim birşey olduğunu düşünmüyorum. Az daha beklenebiliir bu durumda. Gerginlik sebebi olamayacak kadar saçma şeyler.
Annesini evde istemezseniz tabi ki sinirlenir.
O sizin annenizi istemese siz de kızardiniz.
Çok fazla büyütülecek bir durum da yok..
Şüpheci yaklaşıp hani göster felan demek te çocuksu şeyler bana göre. Annesine size sormadan vermez diye düşünüyorum.
Hamilelik psikolojisi bence..
Esimin sadece isi dusunce ilgi gosterip sonra ilgisiz birakmasindan dolaui benden ondan ilgiyi sadece cinsel acidan gordugum icin yaklasiuorumadam her zaman hazır olmak zorunda mı istememiş işte. neyi dert ediyosunuz anlamadım hemen.
kalan kısımları pek anlamadım.
1 hafta sevismediniz diye mi bu kadar olay?
Doktor ilerde yasak da koyabilir.
Nedir yani hem aksam hem sabah?
Para konusu bununla ne alaka? Dert yaratmak icin dert yaratmissiniz.
Hormonlardan bunlar. Gecer. Sıkmayin caninizi.
Kv evi temizlemesin ben temizlerim ya da temizlikçi tutalım dememişsiniz ama
Hem karnım doysun hem pastam dursun
Üç gün hastanede yatan kadının dışarı çıktığı ilk gün epilasyon manikür ve bot derdine düşmesi garip değil mi
Hemen eve dönüp yatıp dinlenmeniz gerekmez mi
Eşiniz de bir hafta birlikte olmayınca hemen başka kadınlara koşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?