Hamilelik, reddedilmek, güvensizlik

Cinsellik derdinde misin demek ne kadar çirkin bir uslup...
İstemesinden daha normal ne var? Doktor yasaklamadıktan sonra neden seks istemesi tuhaf olsun.
Her anne adayı kadınlığını kaybedecek sadece anne olacak diye bir şart mı var ?

Muhtemelen eşiniz diğer konulardan sinirli idi zaten. Ondan istememiş olabilir.
Ya da bazı erkekler çocuk varken çekiniyor.
Sıkmayın şimdilik canınızı. Süreç böyle devam ederse ozaman konuşursunuz eşinizle.
Bir de ne olur abuk sabuk yorumlara cevap vermeyin. Böyle yorum yapan biri ile sinir harbi yaşamada konuşamazsınız.

Yeminle ilk aylarımda eşimle öğürerek seviştim içim almıyordu mide bulantılarımdan dolayı herşey kokuyordu. Sizdeki isteği anlamış değilim belliki eşiniz zarar vermekten korkuyor bunu da söyleyemiyor. Kv niz gelsin ne olcakki. Ayrıca eşinize diyebilirdiniz bu para yetmez ihtiyaçlarımı karşılamaya diye.

Cinsellik derdinde misin demek ne kadar çirkin bir uslup...
İstemesinden daha normal ne var? Doktor yasaklamadıktan sonra neden seks istemesi tuhaf olsun.
Her anne adayı kadınlığını kaybedecek sadece anne olacak diye bir şart mı var ?

Muhtemelen eşiniz diğer konulardan sinirli idi zaten. Ondan istememiş olabilir.
Ya da bazı erkekler çocuk varken çekiniyor.
Sıkmayın şimdilik canınızı. Süreç böyle devam ederse ozaman konuşursunuz eşinizle.
Bir de ne olur abuk sabuk yorumlara cevap vermeyin. Böyle yorum yapan biri ile sinir harbi yaşamada konuşamazsınız.
Katılıyorum
Ama esimdeki ilgisizligi ne yapacagim
Tek isi gucu tv telefon is
Baska biseyi gozu gormuyor

Herseyi tek bir yere sigdirmaya calisinca karmaşık ve anlasilmaz oluyor.
Durum oyle olsugu icin rahatsiz hissediyorum zaten.
yalnız siz kocamdan ilgiyi sadece sevişirken görüyorum sonrasında bir şey yapmıyorum değersiz hissediyorum minavilnde açmadığınız bundan bahsetmediğiniz için ne okuyorsak onu anlıyoruz biz de
hani bence de yersiz tutum içindeymişsiniz gibi geldi

Annesini çağırması iyi niyetli bir şey ama başıma kakar yerine “hayatım ben çok iyi hissediyorum. Temizliğimi hallederim. Beni düşündüğün için çok teşekkür ederim” diyebilirdiniz. Sorun çıkmazdı.

Yapacaklarınızı ve lazım olan oara miktarını söylediniz mi? Belki durumu yoktur şuan. Onuda biraz erteleyebilirsiniz.

İlişkiye gelince o an istememiştir. Siz her an ister durumda mısınız? Buda abartılıcak bir durum değil.

Yasak ile olmamasi arasunda cok fark var umarim sag salim atlatirsin.
Benim derdim ilgisizlik.
Cinsi olaylar disinda esimden ilgi göremiyorum. Tek derdi telefon tv ve is. Surekli zitlasmak için bahane ariyor.
Dun bana bir kiz ondan tel nosunu istemis onu anlatti. Bende guvenemiyorum

1 hafta da bunu sorun ediyorsanız ya benim gibi hamilelik boyunca yasak olsa ne yapardınız. Eşin bebeğe birşey olur diye yaklaşmıyor olabilir zaten ilk 3 ay çok önemli dikkat etmekte yarar var.

Esimin sadece isi dusunce ilgi gosterip sonra ilgisiz birakmasindan dolaui benden ondan ilgiyi sadece cinsel acidan gordugum icin yaklasiuorum
Normal zamanda bana karsili ilgili oldugunu hissetmedigim icin uzuluyorum yoksa bende gebe halimle bayılmiyorum..
Kayinvalidem surekli dedikodumu yapip beni uzen bir insan.. ondan yardim beklemek onun eline daha cok dusmek gibi.
Elimden geldigince herseye yetismeye calisiyoeum.
Annesi icinde oturmaya gelcekse gelsin ama temizlige gelmesin ben oturcam o is yapcak icime sinmiyor..
Ama esim yanlis anlauip bana tavir yapiyor.

Sen niye oturasın? Ben doğurana kadar her işimi kendim yaptım. Ağda mı da yaptım, evimi de sildim süpürdüm. Bir odayı silmem süpürmem 40 dakikamı alıyordu ama yaptım. Kimseye de minnet etmedim. Kayonvaliden temizlik yaparken sen de ufak tefek bir şey taparsın, olur biter. Çok abartmışsınız cidden. Hele ki cinsellik, akşam sevişmişsiniz, hamile halimle bayılmıyorum ben de demişsiniz bir yorumunuzda, o zaman üzülmenizi gereltirecek bir durum da yok. Her şeyi böyle abartacak olursanız hamilelik bitmez benden demesi.

Annesini çağırması iyi niyetli bir şey ama başıma kakar yerine “hayatım ben çok iyi hissediyorum. Temizliğimi hallederim. Beni düşündüğün için çok teşekkür ederim” diyebilirdiniz. Sorun çıkmazdı.

Yapacaklarınızı ve lazım olan oara miktarını söylediniz mi? Belki durumu yoktur şuan. Onuda biraz erteleyebilirsiniz.

İlişkiye gelince o an istememiştir. Siz her an ister durumda mısınız? Buda abartılıcak bir durum değil.
Ayni ole dedim ama sen kimi kimin evinde istemiyorsun dedi.
Bende oturmak icin gelsin ama temizlik icin gelmesin dedim..
Ben elimden geldigince yapmaya calisiyorum dedim
Ama boyle oldu..

2 aylik gebeyim. Geçtiğimiz uc gün kusmalardan dolayı doktor hastane yatisı verdi. Kizlar ozel olacak ama neredeyse 1 haftadan fazla olacak esimle birlikteliğimiz olmadi.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.

Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
Ona karsi nasıl davransam da bu icimdeki dert sönse.
Karşınızda ki eşiniz yahu düşmanınız değil!

Sen niye oturasın? Ben doğurana kadar her işimi kendim yaptım. Ağda mı da yaptım, evimi de sildim süpürdüm. Bir odayı silmem süpürmem 40 dakikamı alıyordu ama yaptım. Kimseye de minnet etmedim. Kayonvaliden temizlik yaparken sen de ufak tefek bir şey taparsın, olur biter. Çok abartmışsınız cidden. Hele ki cinsellik, akşam sevişmişsiniz, hamile halimle bayılmıyorum ben de demişsiniz bir yorumunuzda, o zaman üzülmenizi gereltirecek bir durum da yok. Her şeyi böyle abartacak olursanız hamilelik bitmez benden demesi.

Bende kendi tirnagimla basimi kasimak isteyenlerdenim yardim istemem
Kayinvalidemin huyunu biliyorum sen yapma yapma dicek. Burasi niye boyle diye butun evin duzenini kendi istedihi gibi yapıcak..
E baska turlu kocamdan ilgi goremiyorum sayin arkadaşım.
Belki yanlis bir yol sevme sevipme ihtiyacini karsilamak icin ama suan icin durum bu..

Tatlım ilgisizlik problemini çözmenin yolu bifiil sevişmek değil.Eşinle bu konuyu konuşmalısın.Hamilelikten dolayı daha hassas yaklaşıyorsun yaşadıklarına.Üstüne bir de sıkınyını içine atarsan,saçma sapan yerlerde patlar,haklıyken haksız duruma düşersin.Evlilikte iletişim önemli.Konuş anlat derdini eşine.

Güvensizlik de var demişsin.Daha önce bununla ilgili bişey mi yaşadın bilmiyorum ama güven olmadan yürümez bu iş.Ufak tefek şeylerse kafana taktıkların,yapma.

Maşallah libido da yerindeymiş. Demiştim ki, Hamile halimle meraklı değilim yorumunuzu gördüm. Boşverin keyfinize bakın, nazlanın falan. Adam soğumasın eve bağlı kalsın diye uğraşmayın bu kadar. Soğursa soğusun. Hamile olan sizsiniz.
Bir de merdivenleri yıkamak riskli olabilir. İyi niyetinden çağırmış bence.

Son düzenleme:
Hamileliğimde 6 ay birlikte olamadik. Üstüne bir de lohusalık. Şimdiye çoktan bosanmamız gerekirdi sizin gibi düşününce. Yaşınız çok küçük. Sorunlu bir evliligininiz var ve hamilesiniz. Son düşüneceğiniz şey cinsellik olmalı şu durumda.

Bu uslupla konusmani onaylamiyorum ve hosuma gitmedi.
Kayinvalidem herseyi basima kalkıyor . Vucut bakimida temel ihtiyac.
Kis geldi hala sporla yagmurda kista gidiyorum ayagimda usuyor.
Esimi dusundugum icinde götürdüğü marka yerden pahaali bir ayakksbi ds almadim.
Baska yerden aliriz dedim.
Simartilmadim.

doğrular hoşuna gitmediği için onaylamıyorsun elbet lakin onaylamana ihtiyacım olduğu için yazmadım gözünü aç diye yazdım.
sana bot alma diyen de olmadı. paran neye yetiyorsa onu yaparsın. botunu al vücut bakımını kendin yap bu kadar basit.

Tatlım ilgisizlik problemini çözmenin yolu bifiil sevişmek değil.Eşinle bu konuyu konuşmalısın.Hamilelikten dolayı daha hassas yaklaşıyorsun yaşadıklarına.Üstüne bir de sıkınyını içine atarsan,saçma sapan yerlerde patlar,haklıyken haksız duruma düşersin.Evlilikte iletişim önemli.Konuş anlat derdini eşine.

Güvensizlik de var demişsin.Daha önce bununla ilgili bişey mi yaşadın bilmiyorum ama güven olmadan yürümez bu iş.Ufak tefek şeylerse kafana taktıkların,yapma.

Esimle konusmayi denedigimde oyle bisey yok diyor.
Evet guvensizlik var cunku bana yapan soyluyorbir yere gitmis oluyor ben sonrafan ogreniyorum haber bile vermiyor oysa bekliyorum gelmesini.

Telefonda brkac biseyini grmustum 2 hafta ayri kaldigimiz surede.
O yuzden guvensiz yaklasiyorum.
O ds guvenmezsen guvenme kafasinda oldugu icin ve biterse bitsin kafasinda oldugu icun pisman oluyorum bu adamla evli olduguma..
Bebek oldugundan beri bana cok nadir boype yaklaşıyor ama bebek dogunca yine eskisi gibi olursa korkusuda var.
Blmiyorum keske bebegimiz olmasaydı..
Zaten olmuyordu tibben ama mucize iste.

Ilgi konuau icinde baska elimden bisey gelmiyor

Hic halim olmuyor kan kusuyorum gercek manada. ama esim de baana boule uapinca daha cok uzuluyorum.
Gecmiste olanlari da inkar ediyor oysa gormustum. Benden bisey saklamaso hosuma gitmiyor..
Gelecegimiz icin bir sey yapmiyoruz
Hala kaynvalidemle yemeğimizbir.
Sözünü tutamadi bana karsi.
Okulu ayni sehirde kazanirsam ayircaktik yemegi.
Ayirmadik.
Siddet konusu aldatma konusunda yemin etti ama ne olacağını zaman gosterecek.

Back
X