- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Esiniz sadece. Cinsellik arasında size ilgin gösteriyor ise bırakın göstermesin büyük konuşmuyorum ama eşim bana böyle davransa kendimi kullanılmış hisseder onunla hiç bir şey yaşamazdımEsimin sadece isi dusunce ilgi gosterip sonra ilgisiz birakmasindan dolaui benden ondan ilgiyi sadece cinsel acidan gordugum icin yaklasiuorum
Normal zamanda bana karsili ilgili oldugunu hissetmedigim icin uzuluyorum yoksa bende gebe halimle bayılmiyorum..
Kayinvalidem surekli dedikodumu yapip beni uzen bir insan.. ondan yardim beklemek onun eline daha cok dusmek gibi.
Elimden geldigince herseye yetismeye calisiyoeum.
Annesi icinde oturmaya gelcekse gelsin ama temizlige gelmesin ben oturcam o is yapcak icime sinmiyor..
Ama esim yanlis anlauip bana tavir yapiyor.
Ona karsi nasıl davransam da bu icimdeki dert sönse.
Istersen bi yardım fonu falan oluşturalim senin manikur ün epilasyonun için..2 aylik gebeyim. Geçtiğimiz uc gün kusmalardan dolayı doktor hastane yatisı verdi. Kizlar ozel olacak ama neredeyse 1 haftadan fazla olacak esimle birlikteliğimiz olmadi.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.
Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
Bizede yasak koymadi doktor ama eşim 8 aydir elini sürmedi ben napimm :))Bize bir yasak konulmadi ayda 6 7 defa olabilir tibben ki olmasi da gerekir.
Bu nedir yahu 3 gün kusmadan dolayı hastanede yatmışsınız hastaneden gelir gelmez zaten ilişki olmuş öbür gün tekrar istemişsiniz bu insan da robot değil ki siz de hamilesiniz çekinmesi normal. Ayrıca adam nereden bilsin sizin manikürünüzü epilasyonunuzu yanii söylemediyseniz. O gün yaptırmayıverin acil değil ya. Annesi kısmını da anlamadım neden annesini istemediniz?
Bence eşinin istememesi gerçekten kırıcı bi durum bebeğe zarar geleceğinden korkuyorsa ondan dolayı olduğunu söylemesi gerekir,o zaman anlayış gösterilebilir.hiçbir açıklama yapmadan reddedilmek güzel birşey değil bence neresi normal anlamadım.karşısındakinin kafasında soru işareti bırakıyor. Bence çok haklısın.okurken aynı zamanda çalışamazmıydın eşin para vericek diye beklememiş olurdun gerçi hamilesin artık olmaz da , eşine sor dicem ama böyle birşey nasıl sorulur neden beni reddettin diye bilmiyorum sorabilen varmıdır ben soramam açıkçası
Valla eş senin istersen sabah aksam her zaman istersin. Karsilik vermeyince bozulursun ama uzatmamani anlayışlı olmani tavsiye ederim.
Diger ihtiyaclarinida gerekli goruyorsun demek ki. Gayet normal. Esine acik acik epilasyona gitmem lazim manikure gidicem ve bot almam gerek deseydin daha iyi olurdu. Butcenize gore bi yol izlersiniz.
Karar senin ister epilasyona gidersin ister bot alirsin.
Hamileligin verdigi duygusallik var.
Annesini istemedigini yuzune karsi soyleme. Askim kadin yorulur ya hallederim ben falan de.
Bu çok kötü bir şey.Nasıl izin veriyorsunuz bu davranışa?? Zorunuza gitmiyor muEsimin sadece isi dusunce ilgi gosterip sonra ilgisiz birakmasindan dolaui benden ondan ilgiyi sadece cinsel acidan gordugum icin yaklasiuorum.
Hamileyken nedir bu ilişki derdi anlamıs degılım. Ne guzel hamılelıgın tadını cıkarın2 aylik gebeyim. Geçtiğimiz uc gün kusmalardan dolayı doktor hastane yatisı verdi. Kizlar ozel olacak ama neredeyse 1 haftadan fazla olacak esimle birlikteliğimiz olmadi.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.
Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?