- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
Canım dört gün sonra oruç ya haniGececi olsa noluyor ki onu anlamadım gündüz yapmak yasak mı
Yoksa şimdi gündüz gece ne zaman yakalarsakkHaaaaaaaaaa şimdi oldu
Ben Ramazanı unuttum bi an doğruYoksa şimdi gündüz gece ne zaman yakalarsakk
Canım o attığın gebelik testi dimi var bebiş hayırlı olsunYarin erken hamilelik testi yapsam cikarmi ovulyasyin gunumden emindim o yuzden bu kadar cabuk istiyom
Ama canım pik i 12 si imiş bu kadar erken çıkmaz ki daha yerleşmemiştir bileCanım o attığın gebelik testi dimi var bebiş hayırlı olsun
Canım senin bu kaçıncı dk da çıktı?Yarin erken hamilelik testi yapsam cikarmi ovulyasyin gunumden emindim o yuzden bu kadar cabuk istiyom
bebek varmi yokmu henuz bilmiyorum canim benim sence varmidir?Canım o attığın gebelik testi dimi var bebiş hayırlı olsun
hemen cikti sora netlesdi kurudukcaCanım senin bu kaçıncı dk da çıktı?
Canım senin bata kaç gün var?bebek varmi yokmu henuz bilmiyorum canim benim sence varmidir?
hahahahha canmTe Allahım ya biri başka konuya şey yazmış yılbaşında erkek arkadaşımla birlikte olduk hamile olabilir miyim??? Mayısa giriyoruz yav mayısaaaaa
Aa onu görmemiştim ama az önce başkası da atmış üç test hepsi pozitif yedi gün olmuş bende çok şaşırdım oniki gün den önce çıkmasına ben en erken oniki biliyorumAma canım pik i 12 si imiş bu kadar erken çıkmaz ki daha yerleşmemiştir bile
7 gun canimCanım senin bata kaç gün var?
Paralel evrende yaşıyorlar sanırımhahahahha canmgecen sürtünerek ilişki yaşayan pozitif test atmlşdı ama hala bakireyken
Var gibi bence bariz pozitif ama yedi gün de belirmesi şaşırttı çatlama iğnesi falan oldun mu olanlarda on gün etkisi geçmiyormuş pozitif çıkıyo diye okudum bilemedimbebek varmi yokmu henuz bilmiyorum canim benim sence varmidir?
Paralel evrende yaşıyorlar sanırım