Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen katılıyorum lutuel faz değişmez 14 tür..Yani yumurtlamadan sonra 14.gün illaki adet görülür 9. Günde görülen ise adet değildir yerleşmedir

Kızlar ovulasyon testi önemli ama kendinizde anlıyorsunuz zaten doğurganlık zamanını vücutta değişiklikler olmaya başlıyor yani bende oluyor

Ve şimdi baktım takvime göre yumurtlama günü, eşimin gececi olduğu haftada

Nasipse olur diyelim napalim canım biz kafaya taktıkca tersine gidiyor.
Nasipten öte yol yokmuş. Rabbim ol derse o zaman bile olur

Ve şimdi baktım takvime göre yumurtlama günü, eşimin gececi olduğu haftada

Nasipse olur diyelim napalim canım biz kafaya taktıkca tersine gidiyor.
Nasipten öte yol yokmuş. Rabbim ol derse o zaman bile olur

Kuzum senin doktor a sormadan alma dediğin aspirin mi coraspirin mi?

gecen martin 29 adet olum nisanin 789 10 u akintim oldum yumurta beyazi anladim ovulyasyonu zaten hep 12 13 gunlerinde yumurtalarim simdide adetime baya var yani 27 nisan olucam test yapinca hafif hatlar olusuyo amma gcen ay yaptiklarimda boyle deildi bi defe hamile kaldim sora kaldi durugu icin kurtaj olundum

ben ilk gebeliyimi 5 gun kala oyrenmisdim kipkirmizi cizgilerle insallah buda yle olur

Anladim canim o yuzden bu aydanda pek umutlu degilim folikasitim bitti onu bile alamadik test kitimde yok en iyisi doktor kontrolunde akisina birakmak bu aydan umutluydum ama olmadi. Hala kana cevirmedi dun iliskim oldu cok zorlandim ondan mi bisey oldu diye hala dusunmuyo degilim rahim kalinlasiyomus ya .

Canım benim ayın 12 si pik ise henüz idrar da çıkmaz ki kuruluk çizgisi olabilir mi bu? Daha adetin e çok var 27 si diyorsun

Kuzum senin doktor a sormadan alma dediğin aspirin mi coraspirin mi?
Bebe aspirin ve coraspin sordum kullanma dediği ikisi hatta hiçvilaç kullanma dedi folik asit verdi sadece aspirin gebe kaldıktan sonra pıhtılaşma olanlar için verilirmiş gebe kalmak için faydasızmış bi sıra gazete de çıkmış ama sonra yalanlamışlar öyle diyince bende almışken kaldırdım tekrar aspirinleri korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…