- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
Bence yarım ilk iş tekrar bi test yap canım7 gun canim
Hahahbu ay olmazsa bendd Sürtünmeye gecicem
acaba daha erkenmi yumurtlamisim of tavukuz sanki yaa sinirim bozuldu
ya kizlar sorun o deildi benim kocamin erkek kopeyi vardi ben hamile kalan ay ona bi disi bulduk hemen ik hamile kaldi neyse ben cocugumu dusurrdum amma o tam 8 tane dogdu ...bunnari gecdik gecen bi kedi dayandi kapimiza bende biseyler koyuyodum yemesi icin baktim bugun oda hamile oda dogurcag bende baska herkes hahahaCanm en iyisi gün aşırl kaçma şansıda hiç yok
Tavuk diğince artık eşimi bunaltdım eve yumurta al diyorum sen dün yumurtlamadınml diyoAdamıda bunaltdm
Sağol canm. Yok olursa 2.gebelik inşallahHoşgeldin canım. İnşallah olur . İlk gebelik mi olcak
kızz benim kedim varya kizlar sorun o deildi benim kocamin erkek kopeyi vardi ben hamile kalan ay ona bi disi bulduk hemen ik hamile kaldi neyse ben cocugumu dusurrdum amma o tam 8 tane dogdu ...bunnari gecdik gecen bi kedi dayandi kapimiza bende biseyler koyuyodum yemesi icin baktim bugun oda hamile oda dogurcag bende baska herkes hahaha
kızz benim kedim varmart ayında hamiş olucak dedim kesin gördüm yok eşime diyorumki kedimde kendime benzedi hamile değil
maleseff canmİnsan kediye bile gıcık oluyor dimi
aynen ya bakiyo pencerden bana bide pesimi birakmiyo gecen nasil hamile kaldin diye az kalsin soruscakdim hahah artik kafa gitti esim duyarsa kediyle konusdugumu beni akil hstensine yazdirir gebelik testi almakdan maasi bitti cancagiziminİnsan kediye bile gıcık oluyor dimi
Profilde ki mi yoksaaaSağol canm. Yok olursa 2.gebelik inşallah
Erken ögrenenlerde oluyor gebelik olabilir 2 gün sonra tekrarla canım çizgi belirginlesirse bebis geliyor demektir7 gun canim
Anladim canim o yuzden bu aydanda pek umutlu degilim folikasitim bitti onu bile alamadik test kitimde yok en iyisi doktor kontrolunde akisina birakmak bu aydan umutluydum ama olmadi. Hala kana cevirmedi dun iliskim oldu cok zorlandim ondan mi bisey oldu diye hala dusunmuyo degilim rahim kalinlasiyomus ya .
ilk gebeliyimden 4 gun kalmis ogrendim bthcg 331 diErken ögrenenlerde oluyor gebelik olabilir 2 gün sonra tekrarla canım çizgi belirginlesirse bebis geliyor demektir
Evet cnm aynen:)Profilde ki mi yoksaaa
yaaa ben eridim maşallah rabbim nazarlardan korusunEvet cnm aynen:)
Erken ögreniyorsun belli ki canım insallah sağlıkla gelsin bebisinilk gebeliyimden 4 gun kalmis ogrendim bthcg 331 di