- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Coraspini doktor demediyse içme çünkü bebeğin tutunmasına engelmiş bende iki gün önce doktora sordum bunu kesinlikle içme dedi yalnızca folik asit önerdiYumurtlama takibi dışında nelere dikkat ediyorsunuzbenim 2. Denemem olacak ilkinde kimyasal yaşamıştım multivitamin+folik asit 1 aydır da coraspin içiyorum. Doktorum herhangi bi araştırmaya gerek yok dedi ben de kendimce desteklemeye çalışıyorum
Ciddi misin o zaman ilişkiden sonra içmeyimCoraspini doktor demediyse içme çünkü bebeğin tutunmasına engelmiş bende iki gün önce doktora sordum bunu kesinlikle içme dedi yalnızca folik asit önerdi
Bende bunu düşünüyprım inşallah bu ay olur çünkü ramazan da cok zor benimde eşim vardiyalı
ben bebek aspirini iciyorum onda sıkıntı olmuyor diye biliyorumCiddi misin o zaman ilişkiden sonra içmeyimtugcekb canım sen de dikkat et
Ben de bebek asprini alayım o zamanben bebek aspirini iciyorum onda sıkıntı olmuyor diye biliyorum
gebeligin son 3 ayinda hekim onermedikce kullanilmamalidir yaziyorCiddi misin o zaman ilişkiden sonra içmeyimtugcekb canım sen de dikkat et
Tamam canım bunu öğrendiğim iyi oldu coraspin ile asprin aynı sanıyordum bengebeligin son 3 ayinda hekim onermedikce kullanilmamalidir yaziyor
istersen eczaciya danis bebek aspirinini oyle al alacaksan canim daha guvenilir olur icin rahat eder.Tamam canım bunu öğrendiğim iyi oldu coraspin ile asprin aynı sanıyordum ben
ıyı cano kocam geldı yemek yaptım ev ısı fılm derken saat kac oldu sen napıyorsun
Ovulasyon mu gebelik mi tabi bakarız canım benimkizlarrrr test atsam bakarmisiniz
Tamam canım sorayım nette de böyle yazıyoristersen eczaciya danis bebek aspirinini oyle al alacaksan canim daha guvenilir olur icin rahat eder.
Uygulama takvimleri herkes te tutmuyor bence ovulasyon testi ile takip et benim dört ayım boşa gitti pepap ve floylaVe şimdi baktım takvime göre yumurtlama günü, eşimin gececi olduğu haftada
Nasipse olur diyelim napalim canım biz kafaya taktıkca tersine gidiyor.
cok saolm canim benim atiyorum bi dakOvulasyon mu gebelik mi tabi bakarız canım benim
Bana doktorumun dediği bu bende İnternet te şansı artırıyor diye okudum kesinlikle folik asit dışında bebe aspirin coraspin hiç vi şekilde kullanma dedi İnternet teki haberler dede kesinliği yok bilginin diyor bence kullanmayın ama siz bilirsinizTamam canım bunu öğrendiğim iyi oldu coraspin ile asprin aynı sanıyordum ben
Tüm günahlarına kefaret olmuştur inşallah, ilerde çocuklarına sizden önce bi kardeşiniz vardı cennette bizi bekliyor diye anlatırsın. Benimle ablam arasında da iki tane var biri erkek biri kızmış ben hala 2 ablam 1 abim var diye düşünürüm cennette buluşucam diyeBöyle düşününce cok üzülüyorum ya doğcağı zamanı felan hesaplayıncainşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler gecirirz dua ederken mutlaka saglıklı gebelik isteyn
Ben de bi doktoruma sorayım en iyisiBana doktorumun dediği bu bende İnternet te şansı artırıyor diye okudum kesinlikle folik asit dışında bebe aspirin coraspin hiç vi şekilde kullanma dedi İnternet teki haberler dede kesinliği yok bilginin diyor bence kullanmayın ama siz bilirsiniz