Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Coraspini doktor demediyse içme çünkü bebeğin tutunmasına engelmiş bende iki gün önce doktora sordum bunu kesinlikle içme dedi yalnızca folik asit önerdi

Bende bunu düşünüyprım inşallah bu ay olur çünkü ramazan da cok zor benimde eşim vardiyalı

Ve şimdi baktım takvime göre yumurtlama günü, eşimin gececi olduğu haftada

Nasipse olur diyelim napalim canım biz kafaya taktıkca tersine gidiyor.

Bir de benim sarı akıntım var epey oldu ama yeni değil sanırım enfeksiyon daha önce de ilaç kullanmıştım fitil filan. Malum olaylardan gitmek istemiyorum hastaneye.

Bari soğan kürü yapayım dedim regl bitiminden 2 gün sonra demiş Saraçoğlu, ee tam yumurtlama zamanı gebeliğe olumsuz bir etkisi olmaz mı ?

Tamam canım bunu öğrendiğim iyi oldu coraspin ile asprin aynı sanıyordum ben
istersen eczaciya danis bebek aspirinini oyle al alacaksan canim daha guvenilir olur icin rahat eder.

Selamlar.. Olursa bizde başladık bu ay bakalım. Bat 5 mayıs...

kizlarrrr test atsam bakarmisiniz

istersen eczaciya danis bebek aspirinini oyle al alacaksan canim daha guvenilir olur icin rahat eder.
Tamam canım sorayım nette de böyle yazıyor

Gebelikte aspirin ne işe yarar?
Düşük doz aspirin tedavisi gebelikte özellikle; abort (düşük), rahim içi gelişme geriliği veya preeklampsi gibi riskli durumların olduğu gebelerde kullanılmaktadır. Buradaki amaç bebeği rahim içindeki gelişiminin devamıdır. Çünkü preeklempsi veya rahim içi gelişim azlığı (IUGR) gibi durumlarda plasentada oluşan bir takım pıhtı maddeleri bebeğe giden kan akımını azaltarak bebeğin rahim içinde büyümesinin azalmasına veya ölmesine sebep olabilmektedir.

Canim su yaziya bi goz at istersen minseo

Ve şimdi baktım takvime göre yumurtlama günü, eşimin gececi olduğu haftada

Nasipse olur diyelim napalim canım biz kafaya taktıkca tersine gidiyor.
Uygulama takvimleri herkes te tutmuyor bence ovulasyon testi ile takip et benim dört ayım boşa gitti pepap ve floyla

Tamam canım bunu öğrendiğim iyi oldu coraspin ile asprin aynı sanıyordum ben
Bana doktorumun dediği bu bende İnternet te şansı artırıyor diye okudum kesinlikle folik asit dışında bebe aspirin coraspin hiç vi şekilde kullanma dedi İnternet teki haberler dede kesinliği yok bilginin diyor bence kullanmayın ama siz bilirsiniz

Böyle düşününce cok üzülüyorum ya doğcağı zamanı felan hesaplayınca inşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler gecirirz dua ederken mutlaka saglıklı gebelik isteyn
Tüm günahlarına kefaret olmuştur inşallah, ilerde çocuklarına sizden önce bi kardeşiniz vardı cennette bizi bekliyor diye anlatırsın. Benimle ablam arasında da iki tane var biri erkek biri kızmış ben hala 2 ablam 1 abim var diye düşünürüm cennette buluşucam diye

Ben de bi doktoruma sorayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…