Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
acaba daha erkenmi yumurtlamisim of tavukuz sanki yaa si:kızgın:nirim bozuldu

Canm en iyisi gün aşırl kaçma şansıda hiç yok 😕
Tavuk diğince artık eşimi bunaltdım eve yumurta al diyorum sen dün yumurtlamadınml diyo😁😁 Adamıda bunaltdm
ya kizlar sorun o deildi benim kocamin erkek kopeyi vardi ben hamile kalan ay ona bi disi bulduk hemen ik hamile kaldi neyse ben cocugumu dusurrdum amma o tam 8 tane dogdu ...bunnari gecdik gecen bi kedi dayandi kapimiza bende biseyler koyuyodum yemesi icin baktim bugun oda hamile oda dogurcag bende baska herkes hahaha

ya kizlar sorun o deildi benim kocamin erkek kopeyi vardi ben hamile kalan ay ona bi disi bulduk hemen ik hamile kaldi neyse ben cocugumu dusurrdum amma o tam 8 tane dogdu ...bunnari gecdik gecen bi kedi dayandi kapimiza bende biseyler koyuyodum yemesi icin baktim bugun oda hamile oda dogurcag bende baska herkes hahaha
kızz benim kedim var 🤣🤣🤣mart ayında hamiş olucak dedim kesin gördüm yok eşime diyorumki kedimde kendime benzedi 🤣🤣hamile değil

İnsan kediye bile gıcık oluyor dimi 😂😂
aynen ya bakiyo pencerden bana bide pesimi birakmiyo gecen nasil hamile kaldin diye az kalsin soruscakdim hahah artik kafa gitti esim duyarsa kediyle konusdugumu beni akil hstensine yazdirir gebelik testi almakdan maasi bitti cancagizimin

kopekde kendi yavrulariyla oynuyunca ben hasretle bakiyom haha

Anladim canim o yuzden bu aydanda pek umutlu degilim folikasitim bitti onu bile alamadik test kitimde yok en iyisi doktor kontrolunde akisina birakmak bu aydan umutluydum ama olmadi. Hala kana cevirmedi dun iliskim oldu cok zorlandim ondan mi bisey oldu diye hala dusunmuyo degilim rahim kalinlasiyomus ya .

Benim folik asit var ama umudum kırılınca onu da bıraktım bu ay hiç içmedim zaten az önce test yaptım negatif 2 günden az kaldı çıkardı olsaydı.

Allah Allah niye öyle oldu ki regl yakın diye mi acaba.

İnşallah bu salgın çabuk biter de biz de bir sorun varsa çaresine bakarız

X