- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Bence de sor kafamıza göre kullanmayalım Allah korusun olan bebeğede zarar vermeyelim kan sulandırıcı zaten mantıklı. Tutunmaya engel olabilir tabiBen de bi doktoruma sorayım en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de sor kafamıza göre kullanmayalım Allah korusun olan bebeğede zarar vermeyelim kan sulandırıcı zaten mantıklı. Tutunmaya engel olabilir tabiBen de bi doktoruma sorayım en iyisi
Aynen katılıyorum lutuel faz değişmez 14 tür..Yani yumurtlamadan sonra 14.gün illaki adet görülür 9. Günde görülen ise adet değildir yerleşmedirHayır canım adet aralığı 28 günse 14. Gün yumurtlama başka bişey, ama yumartladıktan sonra 14 gün sonra adetin olması başka bişey. Yani biri 18. Gün yumurtlasa bile yumurtladıktan 14 gün sonra adet gelir yani 32. Gün adet olur. Yumurtlayacağı tarih uzar yada kısalır, ama yumurtladıktan tam 14 gün sonra adet olur. Bütin doktorlar bunu söylüyor.
Nasipten öte yol yokmuş. Rabbim ol derse o zaman bile olurVe şimdi baktım takvime göre yumurtlama günü, eşimin gececi olduğu haftada
Nasipse olur diyelim napalim canım biz kafaya taktıkca tersine gidiyor.
Nasipten öte yol yokmuş. Rabbim ol derse o zaman bile olurVe şimdi baktım takvime göre yumurtlama günü, eşimin gececi olduğu haftada
Nasipse olur diyelim napalim canım biz kafaya taktıkca tersine gidiyor.
Kuzum senin doktor a sormadan alma dediğin aspirin mi coraspirin mi?Bana doktorumun dediği bu bende İnternet te şansı artırıyor diye okudum kesinlikle folik asit dışında bebe aspirin coraspin hiç vi şekilde kullanma dedi İnternet teki haberler dede kesinliği yok bilginin diyor bence kullanmayın ama siz bilirsiniz
Bizde cay iciyoz esimle. O mac izliyo bende buralarda takılıyomıyı cano kocam geldı yemek yaptım ev ısı fılm derken saat kac oldu sen napıyorsun
Hoşgeldin canım. İnşallah olur . İlk gebelik mi olcakSelamlar.. Olursa bizde başladık bu ay bakalım. Bat 5 mayıs...
Canım benim bu gebelik testi sanıyorum. Ben bir çizgi görüyorum ama kaç dk içinde çıktığı önemli çünkü benim de bu ay böyle Bi çizgi çıktı ama on dk içinde çıkmadı sonradan çıktı kuruluk çizgisiymiş. Senin bat ne zaman?
ben ilk gebeliyimi 5 gun kala oyrenmisdim kipkirmizi cizgilerle insallah buda yle olurCanım benim bu gebelik testi sanıyorum. Ben bir çizgi görüyorum ama kaç dk içinde çıktığı önemli çünkü benim de bu ay böyle Bi çizgi çıktı ama on dk içinde çıkmadı sonradan çıktı kuruluk çizgisiymiş. Senin bat ne zaman?
Hayalet çizgi var gibi bata kaç gün var canım Ve bu çizgi kaç dk içinde oluştu
Anladim canim o yuzden bu aydanda pek umutlu degilim folikasitim bitti onu bile alamadik test kitimde yok en iyisi doktor kontrolunde akisina birakmak bu aydan umutluydum ama olmadi. Hala kana cevirmedi dun iliskim oldu cok zorlandim ondan mi bisey oldu diye hala dusunmuyo degilim rahim kalinlasiyomus ya .Bizim de tam anlamıyla 3. Ay olacak, ocağı saymıyorum yumurtlamayı kaçırmıştık ben şehir dışındaydım.
Ramazanda nasıl olacak ben de bilmiyorum eşim gece vardiyasındayken denk gelemeyiz ki gündüz niyetli olunur, akşam da işte olacak şimdi geldi aklıma
Ayrıca ben de senin gibi salgından sonra ilk iş doktora gideceğim o zamana 4-5 ay denemiş olacağız.
bi belirtilerin varmı canmben ilk gebeliyimi 5 gun kala oyrenmisdim kipkirmizi cizgilerle insallah buda yle olur
Bebe aspirin ve coraspin sordum kullanma dediği ikisi hatta hiçvilaç kullanma dedi folik asit verdi sadece aspirin gebe kaldıktan sonra pıhtılaşma olanlar için verilirmiş gebe kalmak için faydasızmış bi sıra gazete de çıkmış ama sonra yalanlamışlar öyle diyince bende almışken kaldırdım tekrar aspirinleri korktumKuzum senin doktor a sormadan alma dediğin aspirin mi coraspirin mi?
Gececi olsa noluyor ki onu anlamadım gündüz yapmak yasak mıNasipten öte yol yokmuş. Rabbim ol derse o zaman bile olur
Ramazan da canımGececi olsa noluyor ki onu anlamadım gündüz yapmak yasak mı
Canım gebelik testiyse hayırlı olsun silik de olsa var, 10 dk içinde mi çıktı?