Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de ilk defa bu ay başladım 2 gün önce yumurtlamayı yakaladım sanırım.. Telefondaki uygulamalardan çok daha güvenilir olduğunu söyleyebilirim şimdilik

Ben de kullanıyorum onu memnunum canım iki saat sıvı alma ve üç den fazla damlatma yoksa dağılır
Az önce testimi yaptım bu şekilde çıktı kızlar hala pik değil sanırım daha koyulaşması gerekli değil mi? Bu arada regl başladığındam itibaren bugün 13. Gün uygulamada 2 gün var gösteriyor yumurtlamaya

Eklentiler

• IMG_20200419_195503.jpg
    171,4 KB · Görüntüleme: 30
evet canm az kalmış 2 3 gün

Daha var canım inşallah regl bitince Bi kaç gün beklemeden başlamamışsındır öyle kaçıran da çok oluyor regl başında olabiliyor bazen yumurtlama. Sıvı alımına dikkat ediyorsan henüz var canım kendi örneğimi ekliyorum

Eklentiler

• DSC_0137.JPG
    155,8 KB · Görüntüleme: 25
Yok canım pik olmamıs daha 2 güne tam koyulaşmayı yakalarsın

Regl bittikten hemen sonra başladım ilk testleri çok silikti yeni koyulaşmaya başladı

Belki vardir belli olmaz bende iki aydir gecikme oluyo bu ucuncu ayimizi olacak ama bu aydan da umutlu degilim ramazan geliyo nasil olur o durumlar muamma suan su virusler bitse direk doktora gitme planim ar kontrol amacli .

Belki vardir belli olmaz bende iki aydir gecikme oluyo bu ucuncu ayimizi olacak ama bu aydan da umutlu degilim ramazan geliyo nasil olur o durumlar muamma suan su virusler bitse direk doktora gitme planim ar kontrol amacli .

Bizim de tam anlamıyla 3. Ay olacak, ocağı saymıyorum yumurtlamayı kaçırmıştık ben şehir dışındaydım.

Ramazanda nasıl olacak ben de bilmiyorum eşim gece vardiyasındayken denk gelemeyiz ki gündüz niyetli olunur, akşam da işte olacak şimdi geldi aklıma

Ayrıca ben de senin gibi salgından sonra ilk iş doktora gideceğim o zamana 4-5 ay denemiş olacağız.

Evet pik değil daha canım.. Benim pik olmasına 1-2 gün kala bu şekilde göründü

Yumurtlama takibi dışında nelere dikkat ediyorsunuz benim 2. Denemem olacak ilkinde kimyasal yaşamıştım multivitamin+folik asit 1 aydır da coraspin içiyorum. Doktorum herhangi bi araştırmaya gerek yok dedi ben de kendimce desteklemeye çalışıyorum

Bende bunu düşünüyprım inşallah bu ay olur çünkü ramazan da cok zor benimde eşim vardiyalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…