Ben de ilk defa bu ay başladım 2 gün önce yumurtlamayı yakaladım sanırım.. Telefondaki uygulamalardan çok daha güvenilir olduğunu söyleyebilirim şimdilik
Az önce testimi yaptım bu şekilde çıktı kızlar hala pik değil sanırım daha koyulaşması gerekli değil mi? Bu arada regl başladığındam itibaren bugün 13. Gün uygulamada 2 gün var gösteriyor yumurtlamayaBen de kullanıyorum onu memnunum canım iki saat sıvı alma ve üç den fazla damlatma yoksa dağılır
Ama çok silikte degil canım ne zamandı yumurtlama tarihin tam olarak
evet canm az kalmış 2 3 günAz önce testimi yaptım bu şekilde çıktı kızlar hala pik değil sanırım daha koyulaşması gerekli değil mi? Bu arada regl başladığındam itibaren bugün 13. Gün uygulamada 2 gün var gösteriyor yumurtlamaya
10 nisansa 9 gün gecmis çok çok silik çizgi olmasi gerekirdi canım insallah gebelik vardır10 nisan
İnşallah canm yarın sbhda denesemmi sence10 nisansa 9 gün gecmis çok çok silik çizgi olmasi gerekirdi canım insallah gebelik vardır
Benim de herhangi bir sorunum yok ama ikna olmuyor ne diyelimYok canım ya gayet sağlıklıyım hsg dahil herseye bakıldı düzenlide adet olurum hic bir tıp bilim insanının bu kesinlikle konustuğunada denk gelmedim
Her kes canm Bildiği gibi saysınBenim de herhangi bir sorunum yok ama ikna olmuyor ne diyelim
Daha var canım inşallah regl bitince Bi kaç gün beklemeden başlamamışsındır öyle kaçıran da çok oluyor regl başında olabiliyor bazen yumurtlama. Sıvı alımına dikkat ediyorsan henüz var canım kendi örneğimi ekliyorumAz önce testimi yaptım bu şekilde çıktı kızlar hala pik değil sanırım daha koyulaşması gerekli değil mi? Bu arada regl başladığındam itibaren bugün 13. Gün uygulamada 2 gün var gösteriyor yumurtlamaya
Yok canım pik olmamıs daha 2 güne tam koyulaşmayı yakalarsınAz önce testimi yaptım bu şekilde çıktı kızlar hala pik değil sanırım daha koyulaşması gerekli değil mi? Bu arada regl başladığındam itibaren bugün 13. Gün uygulamada 2 gün var gösteriyor yumurtlamaya
Evet canımHer kes canm Bildiği gibi saysınhamiş olunca 2 gün önce veya 2gün sonrada öyrensek önemlid değil hamiş olalımda
Regl bittikten hemen sonra başladım ilk testleri çok silikti yeni koyulaşmaya başladıDaha var canım inşallah regl bitince Bi kaç gün beklemeden başlamamışsındır öyle kaçıran da çok oluyor regl başında olabiliyor bazen yumurtlama. Sıvı alımına dikkat ediyorsan henüz var canım kendi örneğimi ekliyorum
Ovulasyon testini deneyeceksen yine bu saatlerde yap bence canımİnşallah canm yarın sbhda denesemmi sence
Sağol canım inşallahYok canım pik olmamıs daha 2 güne tam koyulaşmayı yakalarsın
tamam canm yine akşam bu saatde yaparım yarındaOvulasyon testini deneyeceksen yine bu saatlerde yap bence canım
Belki vardir belli olmaz bende iki aydir gecikme oluyo bu ucuncu ayimizi olacak ama bu aydan da umutlu degilim ramazan geliyo nasil olur o durumlar muamma suanBen de belki yarın sabah test yaparım, salı günü regl gelmesi lazım bilmiyorum bu aydan umudum yok ondan şimdiden Mayıs'a geçtim
Yüzüm filan sivilcelendi her regl öncesi olduğu gibi.
Bakalım hayırlısı artık daha yeniyiz olur inşallah çok bekletmeden.
Belki vardir belli olmaz bende iki aydir gecikme oluyo bu ucuncu ayimizi olacak ama bu aydan da umutlu degilim ramazan geliyo nasil olur o durumlar muamma suansu virusler bitse direk doktora gitme planim ar kontrol amacli .
Evet pik değil daha canım.. Benim pik olmasına 1-2 gün kala bu şekilde göründüAz önce testimi yaptım bu şekilde çıktı kızlar hala pik değil sanırım daha koyulaşması gerekli değil mi? Bu arada regl başladığındam itibaren bugün 13. Gün uygulamada 2 gün var gösteriyor yumurtlamaya
Benim de salı günü olur heralde canımEvet pik değil daha canım.. Benim pik olmasına 1-2 gün kala bu şekilde göründü
Bende bunu düşünüyprım inşallah bu ay olur çünkü ramazan da cok zor benimde eşim vardiyalıBizim de tam anlamıyla 3. Ay olacak, ocağı saymıyorum yumurtlamayı kaçırmıştık ben şehir dışındaydım.
Ramazanda nasıl olacak ben de bilmiyorum eşim gece vardiyasındayken denk gelemeyiz ki gündüz niyetli olunur, akşam da işte olacak şimdi geldi aklıma
Ayrıca ben de senin gibi salgından sonra ilk iş doktora gideceğim o zamana 4-5 ay denemiş olacağız.