- 27 Haziran 2019
- 158
- 61
- 42
Ben de ilk defa bu ay başladım 2 gün önce yumurtlamayı yakaladım sanırım.. Telefondaki uygulamalardan çok daha güvenilir olduğunu söyleyebilirim şimdilikMerhaba ben de bu ay aynı marka ile Ovülasyon takip ediyorum siz daha önce de kullanmış mıydınız memnun kaldınız mı benim ilk deneyimim
Ve artı sağlıklı bünyeler için geçerli bu rakamlar canım.Hay ağzına sağlık
Ve artı sağlıklı bünyeler için geçerli bu rakamlar canımBen doktor kontrolünde yumurtalama tarihimi biliyorum bu ay regli tarihimde belli ondan emin olarak konusuyorum tam 16 gün oluyor TIP ta kesinlik yoktur kisinin bünyesine göre değisiklik görülebilir bende 14 günün olmadıgını ifade etmek istedim canım
Ben de kullanıyorum onu memnunum canım iki saat sıvı alma ve üç den fazla damlatma yoksa dağılırMerhaba ben de bu ay aynı marka ile Ovülasyon takip ediyorum siz daha önce de kullanmış mıydınız memnun kaldınız mı benim ilk deneyimim
Tamam biz sağlıksız bünyeyiz burada elli kişi hepimiz malesef ne mutlu size sağlıklısınızVe artı sağlıklı bünyeler için geçerli bu rakamlar canım
Neden böyle tepki verdini ki???Tamam biz sağlıksız bünyeyiz burada elli kişi hepimiz malesef ne mutlu size sağlıklısınız
Ha belkide 2 kere yumurtluyorsunuzdur buda olabilir. Hemen trip yapma üzmek istemedim sizi.Tamam biz sağlıksız bünyeyiz burada elli kişi hepimiz malesef ne mutlu size sağlıklısınız
Ya hesap ortada bşr iki değil dört defa takip yaptım üç tane çok iyi doktora göründüm herhangi bir hastalığım yok pko vs ve yumurta rezervimin çok iyi olduğunu söyledi doktor geç yumurtlama görüyorum adet tarigim on dört gün sonra falanda olmuyor ne diyeyim daha yani arkadaşımda adetten iki gün sonra yumurtluyor oda tarihinde görüyor adeti şuanda hamile zaten kız. Demek bizler sağlıksız insanlarız kabullenelim bariNeden böyle tepki verdini ki???
Hesabı yanlış yapıyorsunuzdur neden böyle düşünmüyorsunun?
Yok baştan sona takip ettim iki kere yumurtlamam olsada ikizim olsa keşke tek kez yumurtlama oluyor testim de yumurtlama olduğu güm doktora da gittim oda gördü yumurtayıHa belkide 2 kere yumurtluyorsunuzdur buda olabilir. Hemen trip yapma üzmek istemedim sizi.
Konunun o noktasına takılma bence, bu ay adet olursan ki inşallah olmazsın,soğan suyu kürü yap inan düzelecektir.Ya hesap ortada bşr iki değil dört defa takip yaptım üç tane çok iyi doktora göründüm herhangi bir hastalığım yok pko vs ve yumurta rezervimin çok iyi olduğunu söyledi doktor geç yumurtlama görüyorum adet tarigim on dört gün sonra falanda olmuyor ne diyeyim daha yani arkadaşımda adetten iki gün sonra yumurtluyor oda tarihinde görüyor adeti şuanda hamile zaten kız. Demek bizler sağlıksız insanlarız kabullenelim bari
Gebelik testin yokmu güzelim?Yaptm Ovu testii Ama Silik yani koyulaşma yok
Hadi buyur 2 kez olunca ikiz mi oluyoYok baştan sona takip ettim iki kere yumurtlamam olsada ikizim olsa keşke tek kez yumurtlama oluyor testim de yumurtlama olduğu güm doktora da gittim oda gördü yumurtayı
varda erken daha qecikmem olmasını beklemek istiyorum bide sabah idrarla yapmak lazım ya ondanGebelik testin yokmu güzelim?
Hamile kaldığım ay yapmıştım soğan suyu adetime bir hafta varken yumurtlamıştım işte bu ayda yaptım zaten düzenli olarakKonunun o noktasına takılma bence, bu ay adet olursan ki inşallah olmazsın,soğan suyu kürü yap inan düzelecektir.
Öyle dedi test aldığım kadın ilk yumurtlamadan 9 gün içinde tekrar yumurtlama görürsek değelendirirsek ikiz olma ihtimali yüksekmişHadi buyur 2 kez olunca ikiz mi oluyoben bu ay bi adet sonrası birde ayın 16 snda yakaladım, ya tutarsa mı diyoruz o zaman
Yok canım ya gayet sağlıklıyım hsg dahil herseye bakıldı düzenlide adet olurum hic bir tıp bilim insanının bu kesinlikle konustuğunada denk gelmedimTamam biz sağlıksız bünyeyiz burada elli kişi hepimiz malesef ne mutlu size sağlıklısınız
Ama çok silikte degil canım ne zamandı yumurtlama tarihin tam olarakYaptm Ovu testii Ama Silik yani koyulaşma yok
10 nisanAma çok silikte degil canım ne zamandı yumurtlama tarihin tam olarak
7 si ve 16 sıÖyle dedi test aldığım kadın ilk yumurtlamadan 9 gün içinde tekrar yumurtlama görürsek değelendirirsek ikiz olma ihtimali yüksekmiş