Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cennet kuşu o annesi cennette alacaksın inşallah kucağına seni bekliyor orda 💛
Böyle düşününce cok üzülüyorum ya doğcağı zamanı felan hesaplayınca :KK42: inşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler gecirirz dua ederken mutlaka saglıklı gebelik isteyn:KK200:

Böyle düşününce cok üzülüyorum ya doğcağı zamanı felan hesaplayınca :KK42: inşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler gecirirz dua ederken mutlaka saglıklı gebelik isteyn:KK200:
Evet canm Sağlıklı olsun gec olsun hep derim Sende uzulme Canm Emin ol o seni yukardan izliyodur o bir melek 💜 hep senin yanındaa Tez bir zamanda Bebişin Olur seninde Bebeğim Amin

Canım sen sanmıyorum diyorsunda zaten bu benim iddam değil. TIP böyle söylüyor.
Ben doktor kontrolünde yumurtalama tarihimi biliyorum bu ay regli tarihimde belli ondan emin olarak konusuyorum tam 16 gün oluyor TIP ta kesinlik yoktur kisinin bünyesine göre değisiklik görülebilir bende 14 günün olmadıgını ifade etmek istedim canım 😉

Ben internetten sipariş veriyorum 24 adet ovülasyon + 3 gebelik testi şeklinde uyguna geliyor epey.. laboquick kullanıyorum..
Merhaba ben de bu ay aynı marka ile Ovülasyon takip ediyorum siz daha önce de kullanmış mıydınız memnun kaldınız mı benim ilk deneyimim💫

Mart ve nisanda vardim canim 😃 yarina test yapma planim vardi kahverengiler beni buldu adete cevirir gibime geliyo . Insallah nasip gunleride degerlendiriyorum ama nasip demek ki bi yerde yanlislikmi oluyo anlamadim . Sen hasta oldun mu

Ben de belki yarın sabah test yaparım, salı günü regl gelmesi lazım bilmiyorum bu aydan umudum yok ondan şimdiden Mayıs'a geçtim 😀

Yüzüm filan sivilcelendi her regl öncesi olduğu gibi.

Bakalım hayırlısı artık daha yeniyiz olur inşallah çok bekletmeden.

Ben doktor kontrolünde yumurtalama tarihimi biliyorum bu ay regli tarihimde belli ondan emin olarak konusuyorum tam 16 gün oluyor TIP ta kesinlik yoktur kisinin bünyesine göre değisiklik görülebilir bende 14 günün olmadıgını ifade etmek istedim canım 😉
Hesap yaparken yumurtlama olduğu günü saymayacaksın canım 😉

X