evet canm 02.11.2016Benden 6-7 ay sonra evlenmişsin o zamann ☺
Aa yok ben senden sonra evlenmişim 22.04.17evet canm 02.11.2016
Sizde geç kutlarsınız evlilik yıldönümünüzüListede varım aslında ama 3 mayıs canım
Cennet kuşu o annesi cennette alacaksın inşallah kucağına seni bekliyor ordaBenim yıldönümü de 13 ekim bebegim gitmeseydi o zaman kucagımızda olcaktı
Evet canmmAa yok ben senden sonra evlenmişim 22.04.17Üçüncü yıl bitiyor işte 3 yıllık evli olcaz nisanda nasipse
Ah olsa yıl dönümü kıl dönümü hepsini bi arada kutlarımSiz
Sizde geç kutlarsınız evlilik yıldönümünüzü
Aynen 4 bitecek sizin canım 2020 Kasımda nasipseEvet canmmBizde 4 dümü acaba Geride brakcaz ben hesaplamalarda yanılıyom bazen
hahahahAh olsa yıl dönümü kıl dönümü hepsini bi arada kutlarım
evet yaaaAynen 4 bitecek sizin canım 2020 Kasımda nasipse
Böyle düşününce cok üzülüyorum ya doğcağı zamanı felan hesaplayıncaCennet kuşu o annesi cennette alacaksın inşallah kucağına seni bekliyor orda
Evet canm Sağlıklı olsun gec olsun hep derim Sende uzulme Canm Emin ol o seni yukardan izliyodur o bir melekBöyle düşününce cok üzülüyorum ya doğcağı zamanı felan hesaplayıncainşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler gecirirz dua ederken mutlaka saglıklı gebelik isteyn
Ben doktor kontrolünde yumurtalama tarihimi biliyorum bu ay regli tarihimde belli ondan emin olarak konusuyorum tam 16 gün oluyor TIP ta kesinlik yoktur kisinin bünyesine göre değisiklik görülebilir bende 14 günün olmadıgını ifade etmek istedim canımCanım sen sanmıyorum diyorsunda zaten bu benim iddam değil. TIP böyle söylüyor.
Yaklaşık 2 ay olucak canımMerhaba hoşgeldin aramıza canum. Sen ne zamandır deniyosun ilk gebelik m olcak?
Merhaba ben de bu ay aynı marka ile Ovülasyon takip ediyorum siz daha önce de kullanmış mıydınız memnun kaldınız mı benim ilk deneyimimBen internetten sipariş veriyorum 24 adet ovülasyon + 3 gebelik testi şeklinde uyguna geliyor epey.. laboquick kullanıyorum..
Hadi insallah saglıklı gebeligin olur canmYaklaşık 2 ay olucak canımilk inşallah
Mart ve nisanda vardim canimyarina test yapma planim vardi kahverengiler beni buldu adete cevirir gibime geliyo . Insallah nasip gunleride degerlendiriyorum ama nasip demek ki bi yerde yanlislikmi oluyo anlamadim . Sen hasta oldun mu
Hay ağzına sağlıkBen doktor kontrolünde yumurtalama tarihimi biliyorum bu ay regli tarihimde belli ondan emin olarak konusuyorum tam 16 gün oluyor TIP ta kesinlik yoktur kisinin bünyesine göre değisiklik görülebilir bende 14 günün olmadıgını ifade etmek istedim canım
Hesap yaparken yumurtlama olduğu günü saymayacaksın canımBen doktor kontrolünde yumurtalama tarihimi biliyorum bu ay regli tarihimde belli ondan emin olarak konusuyorum tam 16 gün oluyor TIP ta kesinlik yoktur kisinin bünyesine göre değisiklik görülebilir bende 14 günün olmadıgını ifade etmek istedim canım