Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy evet canm yaa İyiki Bu zamanda doğduk eskiden varmıydı vakaym böyle şeyler
Aslında eskiden daha iyiymiş ya bilmediği için kafaları rahatmış yumurtlamadır döllenmedir o neymiş yaparsam olur olmazsa Allahın takdiri diyip geçiyorlarmış ki genelde de olurmuş eskiler bizim gibi değil

ayy evet yaa bi telefon var elimizde bişey olunca direk kasıkta sancıaşırı gaz acaba hamilemiyim direk arıyorum

ayy evet yaa bi telefon var elimizde bişey olunca direk kasıkta sancıaşırı gaz acaba hamilemiyim direk arıyorum
Hıh bundan bahsediyorum eskiler karnım büyüdü ebe kadın bi baksana gebe miyim

yarın yapıcam canm veya akşam su içmeyi bıraktım Yaparım 8 gibi
Bende bekliyorum haberini fotosunu koy yorumlayalım, merak ediyorum çünkü bende bata 4 gün kala yapacam,normal bat 2 mayıs ama 27 nisan evlilik yıldönümüz. Belki güzel bi hediye veririm

Bende bekliyorum haberini fotosunu koy yorumlayalım, merak ediyorum çünkü bende bata 4 gün kala yapacam,normal bat 2 mayıs ama 27 nisan evlilik yıldönümüz. Belki güzel bi hediye veririm
Bizimki de 22si çok isterdim yıl dönümünde müjde vermeyi ahh

İnşAllah canm

İnşAllah canm Verirsin Sen neden umutsuz konuştun ya
Nisan 22 ama imkansız yani o tarihte öğrenmem onun için :') Neyse 5.yıla çalıkuşumla girmek nasip olsun öyle diyim ben de şimdi 4.yıla başliycaz :)

Nisan 22 ama imkansız yani o tarihte öğrenmem onun için :') Neyse 5.yıla çalıkuşumla girmek nasip olsun öyle diyim ben de şimdi 4.yıla başliycaz :)
Ayy İnşAllah Canm Bende kasımda 3 yılı geride bırakıp 4 de giricez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…