Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta akıntısı şeklindeyse adete de az varsa hamilelik olabilir tabi tekrar yumurtlamıyorsan bazı dönemlerde 2 kere yumurtlama oluyormuş. Aslında ovulasyon testin varsa yapsan iyi olur canım
yarın yapıcam canm veya akşam su içmeyi bıraktım Yaparım 8 gibi

denk geldim yazısmalarınıza :) bende bi konu acmştm adetten sonrası yumurtladım sanırım dıye, banada öyle demişti, sanırım bu döngü 28 günde 1 olanlar için geçerlidir, bencede herkesta değişkenlil olabilir

şimdi yazdığını okduum canm 14 gün sonra olmak önemli değil demi şimdi benm kafam karışıyo yumurtlama gec oldu diyee bende 3gün gecikirse adet gecikmemi sayayım yoksa nee
Hayır kızçe ya alakası yok sen nezaman adet görüyorsan onu bekle atıyorum 3 Nisan sa adetin gelcek olan 3 mayıstır 14 ü boşver unut onu bende geç yumurtlarım ama nezamansa günüm saati saatine adetim gelir

Hayır kızçe ya alakası yok sen nezaman adet görüyorsan onu bekle atıyorum 3 Nisan sa adetin gelcek olan 3 mayıstır 14 ü boşver unut onu bende geç yumurtlarım ama nezamansa günüm saati saatine adetim gelir
Teşekkür ederim canm Okdum yazdıklarını

Tabii ki bakın bikere yahu kaç kişinin canını sıkmış herkesin vücudu hormonu farklı o yüzden zaten uygulama ile takip edenler aylarını çöpe atıyor uygulamalarda ki standart hep 14

Beybisi sen bence bu ay hamile kalcan nezaman topikte sana denk gelsem gözümde kız bebiş canlanıyor ❤
Yaaa Ağzından resmen Bal damlıyo Canm İnşAllah Canm Seninde hamilelik haberini duycaz bu ay İnanıyorumm

Ayy İnŞAllah Benmde 3 günüm kaldı sen 14 gün saymak şart değil deyince Yoksa 26 na sayıyodum adetimi
Hiiç gerek yok geç yumurtlamıştım üstüne oniki saydım onikinci gün ilk idrar ile testi yaptım kapı gibi iki çizgi çıktı yeterki yumurtlama dan oniki geçsin idrar da silikte olsa çıkıyor gölgesi olsun yeter biz zaten koyulaşma görene kadar hunharca testi tekrarlıyoruz

ahhahaha aynen canm bende test cok aldm braktm eve

Yalnız şu nisan bitip de mayısta herkesin teker teker batı geldiğinde asıl heyecanı o zaman görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…