yarın yapıcam canm veya akşam su içmeyi bıraktım Yaparım 8 gibiYumurta akıntısı şeklindeyse adete de az varsa hamilelik olabilir tabi tekrar yumurtlamıyorsan bazı dönemlerde 2 kere yumurtlama oluyormuş. Aslında ovulasyon testin varsa yapsan iyi olur canım
denk geldim yazısmalarınıza :) bende bi konu acmştm adetten sonrası yumurtladım sanırım dıye, banada öyle demişti, sanırım bu döngü 28 günde 1 olanlar için geçerlidir, bencede herkesta değişkenlil olabilirEvet bizde cahil değiliz bilimsel olarak öyle bi standart konulmuş ama yaşadığım ve çevremde gördüğüm bi çok kişide o standart yok. İnsanlar da böyle söyleyenleri görünce modunu düşürüyor test yapanlar testi bırakıyor falan kaç kişi insanız burda kimimiz geç kimimiz erken yumurtlama görüyoruz kalkmış bana ısrarla uyduruyosun diyor çoğunluk belki 14gün sonra adet oluyor ama herkeste olcak diye bişey yok yada sen pko sundur diyor doktorumu suçluyor pko değilim doktorumda çok çok iyi kendisinede öneririm eğer yazılanları görürse
Hayır kızçe ya alakası yok sen nezaman adet görüyorsan onu bekle atıyorum 3 Nisan sa adetin gelcek olan 3 mayıstır 14 ü boşver unut onu bende geç yumurtlarım ama nezamansa günüm saati saatine adetim gelirşimdi yazdığını okduum canm 14 gün sonra olmak önemli değil demi şimdi benm kafam karışıyo yumurtlama gec oldu diyee bende 3gün gecikirse adet gecikmemi sayayım yoksa nee
Hayır kızçe ya alakası yok sen nezaman adet görüyorsan onu bekle atıyorum 3 Nisan sa adetin gelcek olan 3 mayıstır 14 ü boşver unut onu bende geç yumurtlarım ama nezamansa günüm saati saatine adetim gelir
İnşallah gebelik belirtindir canımyarın yapıcam canm veya akşam su içmeyi bıraktım Yaparım 8 gibi
Tabii ki bakın bikere yahu kaç kişinin canını sıkmış herkesin vücudu hormonu farklı o yüzden zaten uygulama ile takip edenler aylarını çöpe atıyor uygulamalarda ki standart hep 14denk geldim yazısmalarınıza :) bende bi konu acmştm adetten sonrası yumurtladım sanırım dıye, banada öyle demişti, sanırım bu döngü 28 günde 1 olanlar için geçerlidir, bencede herkesta değişkenlil olabilir
Beybisi sen bence bu ay hamile kalcan nezaman topikte sana denk gelsem gözümde kız bebiş canlanıyorTeşekkür ederim canm Okdum yazdıklarını
Beybisi sen bence bu ay hamile kalcan nezaman topikte sana denk gelsem gözümde kız bebiş canlanıyor ❤
İnşAllah hepimizin top top göbişleri olsunYaaa Ağzından resmen Bal damlıyo Canm İnşAllah Canm Seninde hamilelik haberini duycaz bu ay İnanıyorumm
Tabii Canm yapar yapmaz atarımm 1saat sonra amaİnşallah gebelik belirtindir canımhaber ver bize de
Ayy İnŞAllah Benmde 3 günüm kaldıİnşAllah hepimizin top top göbişleri olsun ❤
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruzTabii Canm yapar yapmaz atarımm 1saat sonra amasıkıştım sanırım Bir az tutayəmm ben yinede
Hiiç gerek yok geç yumurtlamıştım üstüne oniki saydım onikinci gün ilk idrar ile testi yaptım kapı gibi iki çizgi çıktı yeterki yumurtlama dan oniki geçsin idrar da silikte olsa çıkıyor gölgesi olsun yeter biz zaten koyulaşma görene kadar hunharca testi tekrarlıyoruzAyy İnŞAllah Benmde 3 günüm kaldısen 14 gün saymak şart değil deyince Yoksa 26 na sayıyodum adetimi
Canım sen sanmıyorum diyorsunda zaten bu benim iddam değil. TIP böyle söylüyor.Sanmıyorum sabit 14 gün olduğunu bu ay yumrtlamadan 16 gün sonra adet oldum
ahhahaha aynen canmHiiç gerek yok geç yumurtlamıştım üstüne oniki saydım onikinci gün ilk idrar ile testi yaptım kapı gibi iki çizgi çıktı yeterki yumurtlama dan oniki geçsin idrar da silikte olsa çıkıyor gölgesi olsun yeter biz zaten koyulaşma görene kadar hunharca testi tekrarlıyoruz
Kız sen gebelik testi mi yapıcan bu akşam ay kalbim pıtTabii Canm yapar yapmaz atarımm 1saat sonra amasıkıştım sanırım Bir az tutayəmm ben yinede
Yumurtladığın zamanı tam olarak bilince rahat rahat sayabiliyosun işte cağnım ovülasyon testleriahhahaha aynen canmbende test cok aldm braktm eve
yokKız sen gebelik testi mi yapıcan bu akşam ay kalbim pıt
ayy evet canm yaaYumurtladığın zamanı tam olarak bilince rahat rahat sayabiliyosun işte cağnım ovülasyon testleri