- 7 Mart 2019
- 1.138
- 649
- 28
artk 9 ay olmayalım yaaaYalnız şu nisan bitip de mayısta herkesin teker teker batı geldiğinde asıl heyecanı o zaman görücez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artk 9 ay olmayalım yaaaYalnız şu nisan bitip de mayısta herkesin teker teker batı geldiğinde asıl heyecanı o zaman görücez
Aslında eskiden daha iyiymiş ya bilmediği için kafaları rahatmış yumurtlamadır döllenmedir o neymiş yaparsam olur olmazsa Allahın takdiri diyip geçiyorlarmış ki genelde de olurmuş eskiler bizim gibi değilayy evet canm yaa İyiki Bu zamanda doğduk eskiden varmıydı vakaym böyle şeyler
Üzülme canım inşallah müjdeyle dolacak buralarartk 9 ay olmayalım yaaa
Hee ama o gebelik çok ilerleyince koyulaşıyor ben hamileyken denedim çıkmadı ovulasyon testinde belki sen de çıkaryokOvu testii Hani koyu cıkıyo yaa bazılarındaa
ayy evet yaa bi telefon var elimizde bişey olunca direk kasıkta sancıaşırı gaz acaba hamilemiyim direk arıyorumAslında eskiden daha iyiymiş ya bilmediği için kafaları rahatmış yumurtlamadır döllenmedir o neymiş yaparsam olur olmazsa Allahın takdiri diyip geçiyorlarmış ki genelde de olurmuş eskiler bizim gibi değil
Belki ama Çıkmayada bilir Ztn 3gün sabrederim sonra qebelik testHee ama o gebelik çok ilerleyince koyulaşıyor ben hamileyken denedim çıkmadı ovulasyon testinde belki sen de çıkar
Hıh bundan bahsediyorum eskiler karnım büyüdü ebe kadın bi baksana gebe miyimayy evet yaa bi telefon var elimizde bişey olunca direk kasıkta sancıaşırı gaz acaba hamilemiyim direk arıyorum
Bende bekliyorum haberini fotosunu koy yorumlayalım, merak ediyorum çünkü bende bata 4 gün kala yapacam,normal bat 2 mayıs ama 27 nisan evlilik yıldönümüz. Belki güzel bi hediye veririmyarın yapıcam canm veya akşam su içmeyi bıraktım Yaparım 8 gibi
varyaa ovudan sonra beklemesi nasıl zorrr nasıl zaman gecmediiHee ama o gebelik çok ilerleyince koyulaşıyor ben hamileyken denedim çıkmadı ovulasyon testinde belki sen de çıkar
Aman önemli olan gebelik testi zatenBelki ama Çıkmayada bilir Ztn 3gün sabrederim sonra qebelik test
Bizimki de 22si çok isterdim yıl dönümünde müjde vermeyi ahhBende bekliyorum haberini fotosunu koy yorumlayalım, merak ediyorum çünkü bende bata 4 gün kala yapacam,normal bat 2 mayıs ama 27 nisan evlilik yıldönümüz. Belki güzel bi hediye veririm
İnşAllah canmBende bekliyorum haberini fotosunu koy yorumlayalım, merak ediyorum çünkü bende bata 4 gün kala yapacam,normal bat 2 mayıs ama 27 nisan evlilik yıldönümüz. Belki güzel bi hediye veririm
İnşAllah canm Verirsin Sen neden umutsuz konuştun yaBizimki de 22si çok isterdim yıl dönümünde müjde vermeyi ahh
Benim on gün var yapmama senin üç en azından biz napalm neysem olsunda yeter ki bekleriz bizvaryaa ovudan sonra beklemesi nasıl zorrr nasıl zaman gecmedii
Bende bekledim canm ama beklerken 2 test yapmadım değil hahahahahBenim on gün var yapmama senin üç en azından biz napalm neysem olsunda yeter ki bekleriz biz
Nisan 22 ama imkansız yani o tarihte öğrenmem onun için :') Neyse 5.yıla çalıkuşumla girmek nasip olsun öyle diyim ben de şimdi 4.yıla başliycaz :)İnşAllah canm Verirsin Sen neden umutsuz konuştun ya
Senin ne zamanki bat tarihin listeye baktım göremedim seni.Bizimki de 22si çok isterdim yıl dönümünde müjde vermeyi ahh
Ayy İnşAllah Canm Bende kasımda 3 yılı geride bırakıp 4 de giricezNisan 22 ama imkansız yani o tarihte öğrenmem onun için :') Neyse 5.yıla çalıkuşumla girmek nasip olsun öyle diyim ben de şimdi 4.yıla başliycaz :)
Listede varım aslında ama 3 mayıs canımSenin ne zamanki bat tarihin listeye baktım göremedim seni.
Benden 6-7 ay sonra evlenmişsin o zamannAyy İnşAllah Canm Bende kasımda 3 yılı geride bırakıp 4 de giricez