Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy evet canm yaa 🤣🤣🤣 İyiki Bu zamanda doğduk eskiden varmıydı vakaym böyle şeyler
Aslında eskiden daha iyiymiş ya bilmediği için kafaları rahatmış yumurtlamadır döllenmedir o neymiş yaparsam olur olmazsa Allahın takdiri diyip geçiyorlarmış ki genelde de olurmuş eskiler bizim gibi değil 😂

Aslında eskiden daha iyiymiş ya bilmediği için kafaları rahatmış yumurtlamadır döllenmedir o neymiş yaparsam olur olmazsa Allahın takdiri diyip geçiyorlarmış ki genelde de olurmuş eskiler bizim gibi değil 😂
ayy evet yaa bi telefon var elimizde bişey olunca direk kasıkta sancı🤣🤣🤣aşırı gaz acaba hamilemiyim direk arıyorum

yarın yapıcam canm veya akşam su içmeyi bıraktım Yaparım 8 gibi
Bende bekliyorum haberini fotosunu koy yorumlayalım, merak ediyorum çünkü bende bata 4 gün kala yapacam,normal bat 2 mayıs ama 27 nisan evlilik yıldönümüz. Belki güzel bi hediye veririm 🙏

Bende bekliyorum haberini fotosunu koy yorumlayalım, merak ediyorum çünkü bende bata 4 gün kala yapacam,normal bat 2 mayıs ama 27 nisan evlilik yıldönümüz. Belki güzel bi hediye veririm 🙏
Bizimki de 22si çok isterdim yıl dönümünde müjde vermeyi ahh 😥

İnşAllah canm 😍💜

İnşAllah canm Verirsin Sen neden umutsuz konuştun ya
Nisan 22 ama imkansız yani o tarihte öğrenmem onun için :') Neyse 5.yıla çalıkuşumla girmek nasip olsun öyle diyim ben de şimdi 4.yıla başliycaz :)

Nisan 22 ama imkansız yani o tarihte öğrenmem onun için :') Neyse 5.yıla çalıkuşumla girmek nasip olsun öyle diyim ben de şimdi 4.yıla başliycaz :)
Ayy İnşAllah Canm Bende kasımda 3 yılı geride bırakıp 4 de giricez

X