Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı Adete yakın Oluyomu Yoksa Olmuyomu ? canm Benm normalde adete yakın hep olmazdı ama ay içinde olurdu benm akıntım daha yeni başladı
Şey diyolar kuruluk olurmuş adete yakın ama hamileysen akıntı olurmuş. Tabi buda kesin drğil. Olmayanlardar vsr.

Sanmıyorum sabit 14 gün olduğunu bu ay yumrtlamadan 16 gün sonra adet oldum
Ben de bu ay yumurtlamadan 16 gün sonra adet oldum hatta sevindim heveslendim gecikince ama malesef ama geldi. Bence herkesin yapısı farklı psikolojik faktörler çok etkiliyor herhalde. Biz düşündükçe vücudumuz farklı sinyaller veriyor.

Şey diyolar kuruluk olurmuş adete yakın ama hamileysen akıntı olurmuş. Tabi buda kesin drğil. Olmayanlardar vsr.
evet bende öyle duydum canm Benim normalde yumurtlama xmn akıntım fazla olurdu ama ağrım olurdu değerlendirmezdm o günleri Bu ay hem yumurtlamadan 2 gün önce pembe akıntım oldu sonra bildimki yumurtlama akıntısı Değerlendirdim

Evet benimde yumurtlana zamanı cok akıntım olur. Hamile kaldıgım ay hatırlıyorum eşimin köyüne gitmiştik ordaydık o sabah döncektik o kadar akıntım gelmişti ki . Dedim geliyo yumurtlama zamanı bi iki gün sonrada o uzayan akıntı gelmişti

Akıntı Adete yakın Oluyomu Yoksa Olmuyomu ? canm Benm normalde adete yakın hep olmazdı ama ay içinde olurdu benm akıntım daha yeni başladı
Akıntının rengi önemli aslında hamile olduğunu ögrenenler genelde beyazımsı akıntı yada yumurtlamadaki gibi şeffaf akıntı yaşamışlar. Ben de regli olcağımı akıntım sarıya dönünce anlıyorum sonrada zaten lekelenme seklinde reglim başlamış oluyor.

Yine Hamiş Kalırsın Canm Bu Ay her kese Uğurlu gelir İnŞallah

benimde yumurta akında Şu An hemde çok fazla sanki adetim gibi

canm ilk hamileliğinde adete yakn akıntı varmıydı

canm ilk hamileliğinde adete yakn akıntı varmıydı
canım cok az vardı diye hatırlıyorum böyle dikkatimi cekecek kadae akıntım olmadı hiç. Kişiye göre cok degisiyo hamilelik belirtileri valla

canım cok az vardı diye hatırlıyorum böyle dikkatimi cekecek kadae akıntım olmadı hiç. Kişiye göre cok degisiyo hamilelik belirtileri valla
evet canm oda öyle ama işte beklerken hep bişeyler arıyo insan Zor beklemesi

Merhaba canım hoşgeldin.

Gözüm aşina sana hangi topicte vardın Mart ayı mi Nisan ayı mı ordan az çok biliyorum seni

İnşallah Mayıs ayında görürüz pozitifleri benim de Bat 17si olacak gibi.
Mart ve nisanda vardim canim yarina test yapma planim vardi kahverengiler beni buldu adete cevirir gibime geliyo . Insallah nasip gunleride degerlendiriyorum ama nasip demek ki bi yerde yanlislikmi oluyo anlamadim . Sen hasta oldun mu

Ay hiç belli olmuyo ki test yapmadan. Benim geçen ay adetime yakın çok akıntım oldu mesela. Ama adet gördüm üzerine. Bence akıntı hee kadına göre değişen bişi. Maalesef ki bu durumların asla sabit kanunları yok. Herşey her kadına göre değişiyo

benimde yumurta akında Şu An hemde çok fazla sanki adetim gibi
Yumurta akıntısı şeklindeyse adete de az varsa hamilelik olabilir tabi tekrar yumurtlamıyorsan bazı dönemlerde 2 kere yumurtlama oluyormuş. Aslında ovulasyon testin varsa yapsan iyi olur canım

Canım öyle anlamak zor oluyordur, sen alabılıyorsan ovülasyon testi al, böylelıkle kafan karışmaz
Evet kuzum nornalde anlıyodum takvim de dogru gösteriyodu ama iki seferdir hep alt üst oldu anlayamadım. Bidsha ki ay alcam eğer hamile kalamzsam

Evet bizde cahil değiliz bilimsel olarak öyle bi standart konulmuş ama yaşadığım ve çevremde gördüğüm bi çok kişide o standart yok. İnsanlar da böyle söyleyenleri görünce modunu düşürüyor test yapanlar testi bırakıyor falan kaç kişi insanız burda kimimiz geç kimimiz erken yumurtlama görüyoruz kalkmış bana ısrarla uyduruyosun diyor çoğunluk belki 14gün sonra adet oluyor ama herkeste olcak diye bişey yok yada sen pko sundur diyor doktorumu suçluyor pko değilim doktorumda çok çok iyi kendisinede öneririm eğer yazılanları görürse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…