Ya ben onu bilmiyorum ama inş yerleşmedirBen pko yum canım ya ilaç ile (Progestan 100 Mg) her ay düzenli adet olurum. Ovulasyon takibi ile bizzat pik gördüm üstünden on gün geçti adet oldum yerleşme değil canım belki pko olduğum için ilaç ile olduğum için böyledir canım
Ozmn bat tarihin 24 olması lazımevet 10nu pikti
İnşAllah Olmayız Bu ay
İnşallah hepimiz hamiş kalırızzzzz
Normalde benim ovülasyondan 1 gün sonra göğüs ağrım olurdu, şu anda hiç yok. Ve kasıklarımda hafif batmalar oldu. Ama bunay herşeyim farklı olabilir çünkü bu ay adetten sonra rahim filmi çekildim.Amin Canm Ovudan sonra Bi ağrı Felan oldumu canm
Yok canım ben ilaç ile her ay 27 günde bir olurum ilk kez ovulasyon takibi yaptım piki de gördüm on gün sonra da regl oldum. Aynı zamanımda yani yerleşme değil inşallah mayıs a kısmetYa ben onu bilmiyorum ama inş yerleşmedir
anladm Canm İnşAllah Hamiş Olursun Filimden sonra kalan cokmuşNormalde benim ovülasyondan 1 gün sonra göğüs ağrım olurdu, şu anda hiç yok. Ve kasıklarımda hafif batmalar oldu. Ama bunay herşeyim farklı olabilir çünkü bu ay adetten sonra rahim filmi çekildim.
Benim de üçüAyyy benimde
Bat arkadaşıyızz demek ki
Hayır canım adet aralığı 28 günse 14. Gün yumurtlama başka bişey, ama yumartladıktan sonra 14 gün sonra adetin olması başka bişey. Yani biri 18. Gün yumurtlasa bile yumurtladıktan 14 gün sonra adet gelir yani 32. Gün adet olur. Yumurtlayacağı tarih uzar yada kısalır, ama yumurtladıktan tam 14 gün sonra adet olur. Bütin doktorlar bunu söylüyor.Her insanda aynı olamaz döngüsü 28 gün olanlar uzerinden 14 gün örneği verilir ben ovulasyon testi yaptığımda internetteki programlarda çıkan yumurtlama tarihi aynı çıkmıştı ama daha sonra farklı çıktığı da oldu yani hem kisiden kisiye hem de stres gibi dış etkenlerden etkilendigini düşünüyorum şahsen
Benim de bugünü yumurtlama gösteriyor ama ovülasyon testi yapmadan emin olamıyoruz işte ufMesala bugün benim yumurtlama günüm gözüküyo ama hiç öyle pldugunu sanmıyorum çünkü akıntı geliyodu gelmedi. Büyük ihtimal reglimden sonra oldu yumurtlama
Bu yüzden bu ay nedense fazla hevesliyim, ama biliyorum yine çok üzülecemanladm Canm İnşAllah Hamiş Olursun Filimden sonra kalan cokmuş
Nasıl yani canımKızlar sizin akıntısın nasıl Oluyo adete yakın oluyomu olmuyomu
Sanmıyorum sabit 14 gün olduğunu bu ay yumrtlamadan 16 gün sonra adet oldumHayır canım adet aralığı 28 günse 14. Gün yumurtlama başka bişey, ama yumartladıktan sonra 14 gün sonra adetin olması başka bişey. Yani biri 18. Gün yumurtlasa bile yumurtladıktan 14 gün sonra adet gelir yani 32. Gün adet olur. Yumurtlayacağı tarih uzar yada kısalır, ama yumurtladıktan tam 14 gün sonra adet olur. Bütin doktorlar bunu söylüyor.
İkimizede uğurlu gelir inşallah bu tarihAyyy benimde
Bat arkadaşıyızz demek ki
Akıntı Adete yakın Oluyomu Yoksa Olmuyomu ? canm Benm normalde adete yakın hep olmazdı ama ay içinde olurdu benm akıntım daha yeni başladıNasıl yani canım
İnşAllah olur canm Umudunu kaybetme Evrene pozitif enerjiBu
Bu yüzden bu ay nedense fazla hevesliyim, ama biliyorum yine çok üzülecem