daha erkün canm bence 12gun olması verek ovulasyondan sonra senin kac gunun varRehis bi belirtin varmı canım? Test yapmayı düşünüyormusun?
ovudan sonra belirtim vardı kasık bel ağrısl gibi şu an her şey normal adet belirtimde yokRehis in 4 günü kalmış bi belirti varmı acaba? Test yapsa belkide pozitif çıkar
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba kizlar. Benide listeye eklermisiniz yeni bat 17 mayis .
Etkiler diye biliyorum canım.kəzlar yumurtlamam 3gün gec oldu acaba adet döngümü etkilermi 23 olmam gerek normalde
yaaaEtkiler diye biliyorum canım.
İnşallah olur . Bende düşük yaptım 2 ay önce mesala bu sefer saglıklı bi gebelik olur insallahİnşallahGeçen yıl biyokimyasal geçirdim sonrasında 8 ay kadar korunduk şimdi tekrar istiyoruz
aminnİnşallah olur . Bende düşük yaptım 2 ay önce mesala bu sefer saglıklı bi gebelik olur insallah
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyosun cünkü ben bi ara hesaplıyodum hep öyleydiyaaao zmn 26 olmam gerek canm
tşk ederim canm ovu olduktan kac gin sonra varsa cıkar testdeEvet etkiler yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olursun benim de bu ay 2 gün gecikti yumurtlama, adette 2 gün gecikti
En erken 12 gün sonra diye biliyorumtşk ederim canm ovu olduktan kac gin sonra varsa cıkar testde
teşükkür ederim canm 22 test yapa bilirm o zamanEn erken 12 gün sonra diye biliyorum
o neydiiyarın lh testi yapsammı acabkoyulaşma varmı diye
ovulasyon testi yanio neydii
aa evet okunuştum öylelerini koyu çıkıyomuş adete yakınovulasyon testi yanibazıları öyle anlamış hamiş olduğunu
hamiş olursanda koyu cıkıyomuşaa evet okunuştum öylelerini koyu çıkıyomuş adete yakın