Teşekkür ederim canımbakayim bi insallah bu durumda gonderim vardır.
Iki sayfa var baktim takipcisi cok olan mi
Eğer bu ay olmazsa sanırım bende ovulasyonla takip etcem. Hadi sen bugünleri değerlendir inşallah oluryağğğnii. benim adetlerim düzensizdir. 35-40 gün arası. öyle olunca yumurtlamayı hiç denkleyememişiz bizilk defa düzenli olarak bu ay testle takip ediyorum. hatta bugün pik yaşıyorum galiba :) ilk gebeliğim olucak olursa şayet :)
İnşallah ama olmazsa alıcam niyetlendimZam gelmiş biraz ben de 70 li bişeye almıstım 5 6 ay önce günümü az cok tahmın ettıgım için az az kullanıyorum.. İnşallah sana gerek kalmaz
İnşallahh cnmİnşallah ama olmazsa alıcam niyetlendim ☺
Kullandım cnm, adetlerimi düzene soktu sancım azaldı ama bebiş gelmediIkiside ayni sayfaymis canm baktm iletisime geçtim . Bilgi vermelerini bekliyorm . Sen kullandin mi bunu ?
Kiyamam yaKullandım cnm, adetlerimi düzene soktu sancım azaldı ama bebiş gelmeditoplam da 6 ay kullandım 3 +3 şeklinde
Bide yürüyüş veya karin bolgesini hareketlendircek egzersiz artı bol su ile tuketilmeliymis yaptn mi bunları.Kullandım cnm, adetlerimi düzene soktu sancım azaldı ama bebiş gelmeditoplam da 6 ay kullandım 3 +3 şeklinde
Yok cnm onda da yokKiyamam yaesinde bi sorun var mi ?
Sadece suya dikkat edebildim cnm.,yürüyğşe dikkat edemedimBide yürüyüş veya karin bolgesini hareketlendircek egzersiz artı bol su ile tuketilmeliymis yaptn mi bunları.
Baya arastrdm ben yürüyüş yapmak rahim ve pelvik tabanlı kaslar icin cok saglukliymis. Adet zamani evin icinde yuruyup dururum meselq acayip iyi geliyor sancilarima ki benim sancılar baya agir geciyo hastanelik oluyorum. Bunu kesfettigimden beri hastaneye gitmiyorum. Ve artk duzenli yürüyüş yapacagmndun basladm. Bence bacak ve kasiklar icin olan spor harketlerine basla malum su an turkiyede cikilamiyor biyere.Sadece suya dikkat edebildim cnm.,yürüyğşe dikkat edemedimçalıstıgım için
Insallah gerej kalmaz canm benim duamdasinYok cnm onda da yoksebepsiz şu an için. Doktor normal yolla olacagına inanıyor, yaza aşılamaya başlıcaz allahın izniyle
Baya arastrdm ben yürüyüş yapmak rahim ve pelvik tabanlı kaslar icin cok saglukliymis. Adet zamani evin icinde yuruyup dururum meselq acayip iyi geliyor sancilarima ki benim sancılar baya agir geciyo hastanelik oluyorum. Bunu kesfettigimden beri hastaneye gitmiyorum. Ve artk duzenli yürüyüş yapacagmndun basladm. Bence bacak ve kasiklar icin olan spor harketlerine basla malum su an turkiyede cikilamiyor biyere.
Karantinadan bu yana evde leslie yapmaya basladım bazen 30 dk bazen 45 dk, inşallah faydasını görmüşümdür bu clife ile son ay idi, suya da dikkat yanı tam anlamıyla herseye dikkat ettiğim ay bu ay oldu, Allah razı olsun cnm bnm sen de benim duamdasın, aslında dua grubumuzda birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı olusturabılırdıkInsallah gerej kalmaz canm benim duamdasin ♥
Canım döngünün kaçıncı gününde pik gördün?yağğğnii. benim adetlerim düzensizdir. 35-40 gün arası. öyle olunca yumurtlamayı hiç denkleyememişiz bizilk defa düzenli olarak bu ay testle takip ediyorum. hatta bugün pik yaşıyorum galiba :) ilk gebeliğim olucak olursa şayet :)
Şu an 23. Gündeyim.Canım döngünün kaçıncı gününde pik gördün?
Rehis bi belirtin varmı canım? Test yapmayı düşünüyormusun?aynen canm
Merhaba kizlar. Benide listeye eklermisiniz yeni bat 17 mayis .