- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
Hadi ya iyiymiş o zaman dediğin gibiyse, bu ay olmazsa ki inşallah olur, gelecek ay için n11e bakayım o zaman benInnıvita olmuyor eczanede kaset tipi oluyo ve çok pahalı, ben 60 liraya 30 ovulasyon 5 6 gebelik testi alıyorum, 60 liraya 10 tane ovulasyon alırsın sadece eczaneden..
Benim esimde sperm hareketliligi az bende de endometriozis var doktorlar tüp bebek diyor ama bizde umudu kesemiyorz ki Allah dan umut kesilmez. Yaza kadar bebek olmaz ise laparoskopi yapar rahmjn durumunu net öğreniriz ve 2 yada 6 ay içinde de tup bebekde sansin daha da artar dedi doktor. Ama kist yok rahmimde bende ameliyat istemiyorm sogan kuru yaptım geçen ay ve 3 gun erken adet oldum. Bu ay da denicem ama eskisi gibi üzülmüyorum sanirim kabulleniyorm yavas yavaş... dua ve tevekkül baska carem kalmadi sanırım.Doğrudur cnm eminim onlar bizim kadar belli etmiyorlar ama işte elimde olan bişey deil, o gün moral olarak çöküyorum, konusuyor rahatlatıyor beni, ilk başlarda bebek fikrine çok sıcak bakmıyordu ama benim o hallerimi görünce herhalde o da çok istemeye başladı hatta sperm testine gitti belki bende sorun diyerek çok şükür onda da bişey cıkmadı, artık çok kafaya takmıyorum eskisi gibi, yaza aşılama ya baslıcaz allahın izniyle, yaza kadar kendı çabalarımzla devam
İnşallah kavuscaz bebişlerimize biz deEvet Sabır sadece ama zor sabr etmek kafa dağıtmak lazm
İnşallah cnm gerek kalmaz, eger olmazsa yardımcı olurum sorarsın yine, onların da farklı renkleri var hassasıyetlerı farklı ben yeşil renk almanı tavsiye ederim, ben şu an pembe olandan kullanıyorum, ama yeşil daha net anlasıkırHadi ya iyiymiş o zaman dediğin gibiyse, bu ay olmazsa ki inşallah olur, gelecek ay için n11e bakayım o zaman ben ☺
aynen. kesinlikle eczanelerde çok pahalı. ayrıca ben de hep kaset tipi kullanıyorum ama hiç yayılma yapmadı daha. 3 damla damlatıyorum hep.Hadi ya iyiymiş o zaman dediğin gibiyse, bu ay olmazsa ki inşallah olur, gelecek ay için n11e bakayım o zaman ben ☺
Clife kullandın mı hiç cnm? Bi çok insan mucizesini macun kullandıktan sonra yaşıyor, adetinin düzene girmesi cok güzel olmus..Benim esimde sperm hareketliligi az bende de endometriozis var doktorlar tüp bebek diyor ama bizde umudu kesemiyorz ki Allah dan umut kesilmez. Yaza kadar bebek olmaz ise laparoskopi yapar rahmjn durumunu net öğreniriz ve 2 yada 6 ay içinde de tup bebekde sansin daha da artar dedi doktor. Ama kist yok rahmimde bende ameliyat istemiyorm sogan kuru yaptım geçen ay ve 3 gun erken adet oldum. Bu ay da denicem ama eskisi gibi üzülmüyorum sanirim kabulleniyorm yavas yavaş... dua ve tevekkül baska carem kalmadi sanırım.
Azze canm seni de etiketliyorm durumumu bilmen için
Adetim duzenliydi canm bu kez sogandan erken oldum ve asiri kanama vardi sanirim biraz iyi gelmis olabilir. Söylediğin seyi bilmiyorm ne o ? Turkiyede değilim ben ahh keske olsaydim aktarlar su an en çok ihtiyacim olan seyler ama elde edemiyorum bu durumda her yer kisitliClife kullandın mı hiç cnm? Bi çok insan mucizesini macun kullandıktan sonra yaşıyor, adetinin düzene girmesi cok güzel olmus..
80 ve 100 liraya buldum n11de inşallah gerek kalmaz almamaİnşallah cnm gerek kalmaz, eger olmazsa yardımcı olurum sorarsın yine, onların da farklı renkleri var hassasıyetlerı farklı ben yeşil renk almanı tavsiye ederim, ben şu an pembe olandan kullanıyorum, ama yeşil daha net anlasıkır
Yayılma değil de yumurtlama günüm olduğu halde göstermedi hiç damlalığı da bozuktu zaten o yüzden şüphelendimaynen. kesinlikle eczanelerde çok pahalı. ayrıca ben de hep kaset tipi kullanıyorum ama hiç yayılma yapmadı daha. 3 damla damlatıyorum hep.
Yurtdısında da gonderım yapıyoalr sanırım sayfalarında öyle görmüştüm clife bitkisel ballı macun, instgramın varsa bi bak yorumlara falan,sayfada Şeyda hanım diye biri var hersoruya bıkmadan usanmadan cevap veriyor.Adetim duzenliydi canm bu kez sogandan erken oldum ve asiri kanama vardi sanirim biraz iyi gelmis olabilir. Söylediğin seyi bilmiyorm ne o ? Turkiyede değilim ben ahh keske olsaydim aktarlar su an en çok ihtiyacim olan seyler ama elde edemiyorum bu durumda her yer kisitli
a aaa. ben geçen ay başlamıştım yapmaya. daha doğrusu adetim ay atlayınca deli gibi bi ovülasyon bi gebelik testi yapıyodum. o gün ovülasyon yaptım her ikisi de kıpkırmızı böyle. dayanamadım öğleden sonra doktora gittim. gerçekten de yumurtamı görmüştük ultrasonda. sonrasında bana bi güven verdi niyeyse testler. bu ay da onunla ilerliyorum. lh değerin mi düşük ki acaba. ondan mı çıkarmadı.Yayılma değil de yumurtlama günüm olduğu halde göstermedi hiç damlalığı da bozuktu zaten o yüzden şüphelendim
Zam gelmiş biraz ben de 70 li bişeye almıstım 5 6 ay önce günümü az cok tahmın ettıgım için az az kullanıyorum.. İnşallah sana gerek kalmaz80 ve 100 liraya buldum n11de inşallah gerek kalmaz almama
Yaaa hadi inşallah sana güzel bi hediye olurNormalde adet günümden bir hafta önce göğüs ağrım olurdu. Şu an hiç ağrı yok. Ayrıca 18 ay vajünusmustum. Mart ayında yendim. Yani ilk ay hamile kalırsam benim için çok büyük sürpriz olacak
Teşekkür ederim canımYurtdısında da gonderım yapıyoalr sanırım sayfalarında öyle görmüştüm clife bitkisel ballı macun, instgramın varsa bi bak yorumlara falan,sayfada Şeyda hanım diye biri var hersoruya bıkmadan usanmadan cevap veriyor.
Napalım biz onlar gibi değiliz ki nariniz korkuyoruzBenimki de öyle canım bu hafta gündüze gidecek o yüzden izledim ama yine de su içmeye gitmiştim filmi izlerken kocam da arkamdan gelmiş ödüm koptu
Bi de bu kadın çocuk sahibi olacak çocukla yalnız kalacak, beni görünce bile korkuyor dedi
İnşallah bebiş olurBat 7 mayıs
Du bakalım neler olucak
Iki sayfa var baktim takipcisi cok olan miYurtdısında da gonderım yapıyoalr sanırım sayfalarında öyle görmüştüm clife bitkisel ballı macun, instgramın varsa bi bak yorumlara falan,sayfada Şeyda hanım diye biri var hersoruya bıkmadan usanmadan cevap veriyor.
yağğğnii. benim adetlerim düzensizdir. 35-40 gün arası. öyle olunca yumurtlamayı hiç denkleyememişiz bizİnşallah bebiş olurne zamandır deniyosun ? İlk gebelik mi olcak?
Hayırlısı kuzum benim topiğim şans getirir belki8 ay oldu deniyoruz henüz bi gebelik elde edemedim. Ilk olacak. Nisan ayindan geldim buraya canm