Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de on gün kaldı onikinci gün yaparım 17 nisanda pikti çünkü ay kalbim pıt pıt senin kaç gün kaldı
can 12gün sabr etdiysen 2günde sabr et kesin sonuc al benim daha 7 gün var canm yaaa

Herkes de farklı canlar ben yumurtlama dan 10" gün sonra regl oldum
Bende şu herkeste farklı olayı yüzünden sabah burada birinle tartıştım delimi ne tövbeler olsun tutturmuş adetten 14gün öncd mutlaka yumurtlama olurmuş geçte yumurtlama olsa erkende on dört gün sonra adet olursun diyl ben adete bir hafta ksls yumurtlama gördüm kasımda yine aynı zamanda adet oldum Aralık tada adete sekiz gün kala yumurtlama görmüştüm kaybettiğim bebeğe hamile kalmıştım yanlış yönlendiriyor insanları mesela arkadaşım otuz iki günde bir adet oluyo regl bitti iki gün sonra yumurtlama oldu ama yine olması gereken günde adet oldu bu çok bilmişler yüzünden umutsuzluğa kapılıyor insanlar maşallah sanki doktor

Yumurtlamadan 10 gün sonra ki kanama regli değildir yerleşmedir muhtemelen çünkü lutuel faz 14 tür. Ya da yumurtlamanız 4 gün erken olmuş
Ben pko yum canım ya ilaç ile (Progestan 100 Mg) her ay düzenli adet olurum. Ovulasyon takibi ile bizzat pik gördüm üstünden on gün geçti adet oldum yerleşme değil canım belki pko olduğum için ilaç ile olduğum için böyledir canım

Hay ağzına sağlık canım ben de öyle biliyorum ama herkes mutlaka yumurtlamadan 14 gün sonra regl olur diyo ama benim çevrem de çoğu arkadaşım bazısı adet biter bitmez yumurtuyo bazısı adete bir hafta kala

İnşAllah hepimiz senin test günü benden üç gün önce inşallah önce senden alırız güzel haber
şimdi yazdığını okduum canm 14 gün sonra olmak önemli değil demi şimdi benm kafam karışıyo yumurtlama gec oldu diyee bende 3gün gecikirse adet gecikmemi sayayım yoksa nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…