Yaklasık 1 yıldır kullanıyorum testleri ve butun adımları sızın de soyledıgınız gıbı yaptım hep bozuk cıktı testler, şansıma herhalde dicem ama bi çok kişi benimle aynı sorunu yasıyor.. Ama diğer marka testte boyle Bı sorunla karsılasmadım hıc karsılasanı da duymadımDağılma sebebi üç den fazla damla damlatmanız ve iki saat sıvı almamanız ben de kullandım her zaman çok net çıkardı
Hangi marka ki? Labaqucık var kaset tıpı olan bıldıgım, eczaneden mi almıstınızLaboquick değil ki :/ Evvelsi gün yaptığımda silik çıkmıştı bugün yumurtlama günüm yaptım ve hiçbir şey yok. Damlalığı da bozuktu zaten. Yumurtlama günü hiç çıkmaması garip değil mi? Düzenli adet gören biriyim uygulamaya güveniyorum o yüzden yumurtlama günü konusunda
İnşallahh canmbenmdr Canm yumurtalama olduktan sonra baya batma bel ağrısı yaşadım inşAllah Hamişizdir
Daha yenisiniz siz olur inşallah Allahın izniyleOcak sonu gibi başladık denemeye daha çekmezler zaten 1 sene olmadan.
Yine de bu süreçte hamile kalamazsam salgın sonrası tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.
Daha yenisiniz siz olur inşallah Allahın izniyleevet rahim filmini çekemiyorlar 1 yıl olmadan ben bir bucuk yıl sonra cektırdım tüpler açık çıktı 6 ay da doldu ama hala gebelık yok
Normalde adet günümden bir hafta önce göğsümde ağrı olurdu. Şu an hiç ağrı yok. Ayrıca 18 ay vajinusmustum. Mart ayında tedavi oldum. Hamile kalırsam benim için çok büyük sürpriz olacakMaliko son 5 gün
Evet canım o'yla başlayan bir şeydi sanırım bakınca yazayım ama laboquick değilHangi marka ki? Labaqucık var kaset tıpı olan bıldıgım, eczaneden mi almıstınız
8 ay oldu deniyoruz henüz bi gebelik elde edemedim. Ilk olacak. Nisan ayindan geldim buraya canmHosgeldin canım aramzasen ne zamandjr deniyosun ilk gebelik mi olcak
Ah canm bende aglayip üzüyordum benim adami hemde adet olduğumda hickira hickira baktm cok üzüyorum benden daha beter oluyor onun yaninda artk hep daha umutlu görünüp mutlu etmeye çalışıyorum üzülünce de ona belli etmiyorum aglayacaksam o evde degilken yapiyorm bunu. Emin ol onlar bize belli etmiyor icine atiyor biz oyle yaptikca.Ben ağlıyorum o teselli ediyo o da üzülüyor biliyorum ama işte aşırı duygusalım
İnşallahhİnşallah daha fazla bekletmeden gelir bebeğiniz
aynen canmİnşallahh canmartık yoruldum belirti aramaktan, her farklı tepkıye bu sefer oldu herhalde dıyorum sonra yine
N11 de gitti gidiyor da innovita var oraya da Bi bak istersen cnm, şiddetle tavsiye ediyorumEvet canım o'yla başlayan bir şeydi sanırım bakınca yazayım ama laboquick değil
Eczanelerde bulamaz mıyım canımN11 de gitti gidiyor da innovita var oraya da Bi bak istersen cnm, şiddetle tavsiye ediyorum
Doğrudur cnm eminim onlar bizim kadar belli etmiyorlar ama işte elimde olan bişey deil, o gün moral olarak çöküyorum, konusuyor rahatlatıyor beni, ilk başlarda bebek fikrine çok sıcak bakmıyordu ama benim o hallerimi görünce herhalde o da çok istemeye başladı hatta sperm testine gitti belki bende sorun diyerek çok şükür onda da bişey cıkmadı, artık çok kafaya takmıyorum eskisi gibi, yaza aşılama ya baslıcaz allahın izniyle, yaza kadar kendı çabalarımzla devamAh canm bende aglayip üzüyordum benim adami hemde adet olduğumda hickira hickira baktm cok üzüyorum benden daha beter oluyor onun yaninda artk hep daha umutlu görünüp mutlu etmeye çalışıyorum üzülünce de ona belli etmiyorum aglayacaksam o evde degilken yapiyorm bunu. Emin ol onlar bize belli etmiyor icine atiyor biz oyle yaptikca.
Innıvita olmuyor eczanede kaset tipi oluyo ve çok pahalı, ben 60 liraya 30 ovulasyon 5 6 gebelik testi alıyorum, 60 liraya 10 tane ovulasyon alırsın sadece eczaneden..Eczanelerde bulamaz mıyım canım
Evet Sabır sadece ama zor sabr etmek kafa dağıtmak lazmBizim de günümüz gelecek elbetsabır, şükür ❤