Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç yıldır deniyorsunuz rahim filmi çektirmeyi düşündünüz mü

Uf çok sinir oldum kızlar ya ikili kaset ovülasyon testlerinden almıştım ikincisini yaptım bozuk çıktı. Zaten iki tanecik vardı elimde o da bozukmuş pik görebilseydim iyiydi
Laboquick almanı tavsiye etmem cnm ben de kullandım onlardan hep dağılıyordu çızgı ler sacma sapan 4 test 5 test yapardım emin olana kadar, sonra innovita aldım çok çok daha memnunum hiç bozuk test ile karsılasmadım

Dağılma sebebi üç den fazla damla damlatmanız ve iki saat sıvı almamanız ben de kullandım her zaman çok net çıkardı

Laboquick değil ki :/ Evvelsi gün yaptığımda silik çıkmıştı bugün yumurtlama günüm yaptım ve hiçbir şey yok. Damlalığı da bozuktu zaten. Yumurtlama günü hiç çıkmaması garip değil mi? Düzenli adet gören biriyim uygulamaya güveniyorum o yüzden yumurtlama günü konusunda

benmdr Canm yumurtalama olduktan sonra baya batma bel ağrısı yaşadım inşAllah Hamişizdir

Benimde eşim vardiyalı calısır o hafta gece evdeyse izlerim bende korkı film yoksa asla izlemem

Benimki de öyle canım bu hafta gündüze gidecek o yüzden izledim ama yine de su içmeye gitmiştim filmi izlerken kocam da arkamdan gelmiş ödüm koptu

Bi de bu kadın çocuk sahibi olacak çocukla yalnız kalacak, beni görünce bile korkuyor dedi

Kaç yıldır deniyorsunuz rahim filmi çektirmeyi düşündünüz mü

Ocak sonu gibi başladık denemeye daha çekmezler zaten 1 sene olmadan.

Yine de bu süreçte hamile kalamazsam salgın sonrası tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…