Üzülme canımm. Mayıs için bekleriz nolmuş ki canını sıkma sakın mayıs da güzel haberler alacagız
Nerede hastaneler kabul etmiyor? Benim yaşadıgım şehirde ediyorlar. Ki kimin hangi şehirde yaşadıgnı bilemeyiz öyle değil mi? Belki 2 vaka görülen il de yaşıyoruz ve bi sorun olmuyor. Özel arabamız olabilir işimizi halledip hemen dönebiliriz.Hergün insanlar işe gidiyor sosyal mesafe olmadan çalışıyor. Sokakta boş boş gezelerde cabası. Bence en büyük korkuyu onlar yaşamalı diye düşünüyorumKızlar hamile kalmaktan korkmuyor musunuz? hastaneler bile kabul etmiyor, her geçen gün 4 bin vaka artıyor. Ne zaman düzelir belli değil fikirleriniz nedir? endişelenmiyormusunuz? doğumu gelip doğuracak hastane bulamayanlar var.
Ben almadım kuzum ama alan arkadaşlar var onlar söylesinİnşallah canım Allah bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ovulasyon testi alacağım kaç adet alayım acaba bir de hangi sitede uygundur ki aldınız mı yakın zamanda ?
Pcoda tedavi amaçlı kullanıyolarmış bu ilacıCanım glifor bir diyabet ilacıdır yumurta için neden verdi ki sana onu?
Ona bakarsan ahir zamandayız kıyamete doğru gidiyoruz her türlü pislik aynı anda ve yoğun şekilde yaşanıyor tüm dünyada. Virüs olsun ya da olmasın. Bununla çocuk istemeyi bağdaştırmak ne alaka? Ben de bunu anlamıyorum hadi bakalım :)Sırf bu muhabbetler yüzünden hamilelik konularına yazmıyordum bir süredir.
Hakarete varan şeyler yazıyorlar hamile kalmak isteyenlere.
Bir salın insanları ya
(Soran arkadaş sana değil lafım genel konuşuyorum)
geçmiş olsun canımm. düşükten sonra bir ay sadece korundum canm ilk adetten sonra doktora gittim korunmana gerek yok dedi ama onda da tutmadıBende 2 ay önce düşük yaptım canım sen kprundun mu? Ekliyorum listeye hemen
Kime ne anlamıyorum ki? Yazan arkadaş korkmuyo musunuz diye sormuş. Tamam ona bişe demiyorum ama böyle küçümseyerek hakaret edici konuşanları da görüyorum. Siz istemyosanz kalmayın hamile. Milletin sevişmesine karışmaya hakkınız yok.Sırf bu muhabbetler yüzünden hamilelik konularına yazmıyordum bir süredir.
Hakarete varan şeyler yazıyorlar hamile kalmak isteyenlere.
Bir salın insanları ya
(Soran arkadaş sana değil lafım genel konuşuyorum)
İyiyiz çok şükür canım yumurtlamayo bekliyorum sıvıyı kestim test saatini bekliyorum şimdiselam canlarnapıyorsunuz nasıl sınız
Sen nasılsınİyiyiz çok şükür canım yumurtlamayo bekliyorum sıvıyı kestim test saatini bekliyorum şimdi
Ben hiç korunmadım ama olmadı demekki bi vakti var kuzum. İnşallah o vakit şimdidir mayıs da hamile oldugumuzu öğrenirizgeçmiş olsun canımm. düşükten sonra bir ay sadece korundum canm ilk adetten sonra doktora gittim korunmana gerek yok dedi ama onda da tutmadı
Bende çok istiyorum ama bazı yazılar okuyorum doğuracak hastane bulamamışlar filan çok korkuyorum öyle olunca kendimi yalnız hissetmemek için yazdım ve merak ettimNerede hastaneler kabul etmiyor? Benim yaşadıgım şehirde ediyorlar. Ki kimin hangi şehirde yaşadıgnı bilemeyiz öyle değil mi? Belki 2 vaka görülen il de yaşıyoruz ve bi sorun olmuyor. Özel arabamız olabilir işimizi halledip hemen dönebiliriz.Hergün insanlar işe gidiyor sosyal mesafe olmadan çalışıyor. Sokakta boş boş gezelerde cabası. Bence en büyük korkuyu onlar yaşamalı diye düşünüyorum
Amiiinnn kuzum rabbim hepimizin gönlüne göre versin yüzümüzü güldürsünRabbim gönlüne göre versin inşallah. ❤
Nerede yaşıyosun canım? İlk denemen m olcak?Bende çok istiyorum ama bazı yazılar okuyorum doğuracak hastane bulamamışlar filan çok korkuyorum öyle olunca kendimi yalnız hissetmemek için yazdım ve merak ettim
Ben de pko yum Progestan 100 Mg ile her ay düzenli adet oluyorum canım onun bu amaçla kullanıldığını ilk kez duydumPcoda tedavi amaçlı kullanıyolarmış bu ilacı
inşallah canımmmmmBen hiç korunmadım ama olmadı demekki bi vakti var kuzum. İnşallah o vakit şimdidir mayıs da hamile oldugumuzu öğreniriz
Evet canım şimdi baktım da tedavi değil de adet düzeni ve yumurtlama düzeni için de kullanılabilirmiş biliyorsun pko nun tedavisi yokBen de pko yum Progestan 100 Mg ile her ay düzenli adet oluyorum canım onun bu amaçla kullanıldığını ilk kez duydum
Yani bem doğuracak hastane bulamayanını duymadım ki, şmdi olsa 9 ay sonra doğum var, evet Dünya ekonomisi vs 1 yıl sancılı bi süreç yasıyoruz ve yaşayacagız ama bü virüs en fazla 3 ay sonra influenza gibi(domuz gribi) normale dönecek, Allah herkesin yardımcısı olsun ama enseleri karartmayalım hemen, herşeyi ince düşünürsek 1 ay sonra ne olacagımz belli değil, hepimiz kafayı yeriz diye düşü nüyorumBende çok istiyorum ama bazı yazılar okuyorum doğuracak hastane bulamamışlar filan çok korkuyorum öyle olunca kendimi yalnız hissetmemek için yazdım ve merak ettim
Kastamonuda yaşıyorum arkadaşım 3. denemem oldu bakalım nasipse inşallah bekliyorumNerede yaşıyosun canım? İlk denemen m olcak?