- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
Evt cnm bakalim belirtilerim var insallah adet olmam kabizlik on sirada.belimde tatli bir agri var saga kasimda hafif batmalar oluyor gogsumde renk degisimi insallah vardir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt cnm bakalim belirtilerim var insallah adet olmam kabizlik on sirada.belimde tatli bir agri var saga kasimda hafif batmalar oluyor gogsumde renk degisimi insallah vardir
Hadi inşallah kuzucumm güzel bi gebelik haberi verEvt cnm bakalim belirtilerim var insallah adet olmam kabizlik on sirada.belimde tatli bir agri var saga kasimda hafif batmalar oluyor gogsumde renk degisimi insallah vardir
Benim 9-10 kilo fazlam var onları vermem gerek. Doktor bu ilaçla hem yumurtaların gelicek hem de zayıflamana yardımcı olacak dedi. Ben de araştırdım baya pko tedavisinde kullanıldığını falan okudumBen de pko yum Progestan 100 Mg ile her ay düzenli adet oluyorum canım onun bu amaçla kullanıldığını ilk kez duydum
Inşaah cnm insallahHadi inşallah kuzucumm güzel bi gebelik haberi ver
Ben daha yumurtlayamadim ya nolacak benim halimHadi inşallah kuzucumm güzel bi gebelik haberi ver
Yaaa acaba regle yakın mı yumurtlıcan kiBen daha yumurtlayamadim ya nolacak benim halim
Yaaa inanmıyorumm nereye saklamış olabilirsin kız evi talan etNeyse kızlar canımızı sıkmayalım ben birbirimize yoldaş oluruz diye yazdım buraya Allah herkesin gönlüne göre versin
Başka şey anlatayım da gülün bana. Geçen ay toplu gebelik testi aldım sonuç negatif olunca tekrar tekrar yapıp moral bozmayayim diye testleri sakladım, bu ay bulamıyorum
Şaka gibi ya kendi sakladığım yeri bilmiyorum resmen zihnimden silmişim o anıyı
Pazar günü regle 2 gün kalmış olacak test yapayım diyorum tabi bulabilirsem
Gecen ayda geciktim.Herseyimnsasyi bilmiyorum ki .Yarinnpik olur insallahYaaa acaba regle yakın mı yumurtlıcan ki
Dün regl oldum canım malum biliyorsun ve resmen kahverengi geliyor stres üzüntüden sanırım Bi sökülemediEki Görüntüle 2620616 kızlaar yumurtlamam çok yakında gelicek gibi duruyor zaten genel de 20ve 25.günlerde geliyordu yumurtlama kürtaj öncesi belki değişmiştir diye takip ediyorum ayın yirmisinde pik olur muhtemelen çok heyecanlıyım sizz ne yapıyorsunuz başka yumurtlama bekleyen varmı benim gibi
Stresten öyle oluyor sökülemeyince ben aspirin içiyorum sökülmesi içinDün regl oldum canım malum biliyorsun ve resmen kahverengi geliyor stres üzüntüden sanırım Bi sökülemedi
Evde var ben de içeyim bari canım resmen kahverengi geliyor Bi gelemedi çok üzüldüm ondan oldu kesinStresten öyle oluyor sökülemeyince ben aspirin içiyorum sökülmesi için
Üzülme canım benim dahada yıpratma kendini adetinide etkiliyor birdaha ki aya umutlarımızE
Evde var ben de içeyim bari canım resmen kahverengi geliyor Bi gelemedi çok üzüldüm ondan oldu kesin
Şimdi attım canım aspirin inşalah iyi gelirÜzülme canım benim dahada yıpratma kendini adetinide etkiliyor birdaha ki aya umutlarımız
İnşAllah canım benimŞimdi attım canım aspirin inşalah iyi gelir
Kızçe o akıntı değilde kalan sperm olabilir mi o başımıza geliyor çünkü çamaşırı batırıyor akıntı şeklindeKızlar size birşey sorcam. İlişkiden sonrada böyle yapışkan sünen akıntı gelir mi?
ay evet olabilirr bende bilemedim bi sorim dedimmKızçe o akıntı değilde kalan sperm olabilir mi o başımıza geliyor çünkü çamaşırı batırıyor akıntı şeklinde