Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de pko yum Progestan 100 Mg ile her ay düzenli adet oluyorum canım onun bu amaçla kullanıldığını ilk kez duydum
Benim 9-10 kilo fazlam var onları vermem gerek. Doktor bu ilaçla hem yumurtaların gelicek hem de zayıflamana yardımcı olacak dedi. Ben de araştırdım baya pko tedavisinde kullanıldığını falan okudum

Neyse kızlar canımızı sıkmayalım ben birbirimize yoldaş oluruz diye yazdım buraya Allah herkesin gönlüne göre versin 😊

Başka şey anlatayım da gülün bana. Geçen ay toplu gebelik testi aldım sonuç negatif olunca tekrar tekrar yapıp moral bozmayayim diye testleri sakladım, bu ay bulamıyorum 😅

Şaka gibi ya kendi sakladığım yeri bilmiyorum resmen zihnimden silmişim o anıyı 😄

Pazar günü regle 2 gün kalmış olacak test yapayım diyorum tabi bulabilirsem 😅

Neyse kızlar canımızı sıkmayalım ben birbirimize yoldaş oluruz diye yazdım buraya Allah herkesin gönlüne göre versin 😊

Başka şey anlatayım da gülün bana. Geçen ay toplu gebelik testi aldım sonuç negatif olunca tekrar tekrar yapıp moral bozmayayim diye testleri sakladım, bu ay bulamıyorum 😅

Şaka gibi ya kendi sakladığım yeri bilmiyorum resmen zihnimden silmişim o anıyı 😄

Pazar günü regle 2 gün kalmış olacak test yapayım diyorum tabi bulabilirsem 😅
Yaaa inanmıyorumm :halay: nereye saklamış olabilirsin kız evi talan et:KK70:

Canlar merhaba, hazır Bi kaç kere konusu geçmişken ben de yazayım dedim. Ben de polikistik over var ve tam olmasa da biraz İnsülin direnci başlangıcı var. Çocuk istiyoruz Düzenli adet olamıyorum bu yüzden doktor bana Progestan 100 Mg yazdı her ay düzenli kullanıp adet oluyorum bu yumurtaları kötü yönde etkiler mi polikistik için düzenli adet ve yumurtlama için başka daha iyi deneyiminiz olan bir ilaç var mı?

IMG_20200416_150857.jpg
kızlaar yumurtlamam çok yakında gelicek gibi duruyor zaten genel de 20ve 25.günlerde geliyordu yumurtlama kürtaj öncesi belki değişmiştir diye takip ediyorum ayın yirmisinde pik olur muhtemelen çok heyecanlıyım sizz ne yapıyorsunuz başka yumurtlama bekleyen varmı benim gibi

Eki Görüntüle 2620616 kızlaar yumurtlamam çok yakında gelicek gibi duruyor zaten genel de 20ve 25.günlerde geliyordu yumurtlama kürtaj öncesi belki değişmiştir diye takip ediyorum ayın yirmisinde pik olur muhtemelen çok heyecanlıyım sizz ne yapıyorsunuz başka yumurtlama bekleyen varmı benim gibi
Dün regl oldum canım malum biliyorsun ve resmen kahverengi geliyor stres üzüntüden sanırım Bi sökülemedi :KK43:

Kızlar size birşey sorcam. İlişkiden sonrada böyle yapışkan sünen akıntı gelir mi?

X