Selam canım hoş buldum teşekkürler. Bahsedeyim 36 yasındayım bu ay bekliyordum ama maalesef olmadı regl oldum. Belki kısmet mayıs ayınadır :)) bir kızım var 9 yaşında aslında 4 sene önce tam denemeye ve istemeye başlamıştım ki bir rahatsızlık geçirdim ameliyat ardından tedavi vs bir iki sene haliyle hiç düşünemedim derken kızım okula başladı büyüdü artık ikinci için çok ara oldu diye düşünüp vaz geçtim ama sonra kızımın da bir kardeşi olsun ikinci bir çocuğum daha olsun istedim ama tabii rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimizeHoşgeldin aramıza canım listeye ekliyorum senibiraz kendinden bahsetsene ne zamandır deniyosun kaç yaşındasın
Yok canım sitede gördüm.Kim diyor Allah aşkına senin çevrenden birileri mi canım
Rabbim kızını sana bağışlasın çok iyi düşünmüşsn bence bi kardeşi olmalı. Kardeş çok kıymetli bişe. İnşallah mayıs da tutar Rabbim büyüktürSelam canım hoş buldum teşekkürler. Bahsedeyim 36 yasındayım bu ay bekliyordum ama maalesef olmadı regl oldum. Belki kısmet mayıs ayınadır :)) bir kızım var 9 yaşında aslında 4 sene önce tam denemeye ve istemeye başlamıştım ki bir rahatsızlık geçirdim ameliyat ardından tedavi vs bir iki sene haliyle hiç düşünemedim derken kızım okula başladı büyüdü artık ikinci için çok ara oldu diye düşünüp vaz geçtim ama sonra kızımın da bir kardeşi olsun ikinci bir çocuğum daha olsun istedim ama tabii rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize
Evet virüs gerçekten büyük tehdit büyük risk ama virüs riski var diye de nefes de mi almayalım. Önlemlerimizi alıp kurallara uyup açıklanan tedbirlere göre hareket edersek allahın izniyle korunmuş oluruz bu beladan da. Virüs ortamında çocuk mu yapılır diyenler önce virüs testi pozitif diye çarşafları birbirine bağlayıp hastaneden kaçanlara işi yokken boş boş sokakta gezenlere laf etsin.Kim diyor Allah aşkına senin çevrenden birileri mi canım
Onlar istemiyolarsa korunsunlar hamilelik düşünmesinler ama düşünüp isteyenlerede laf etmesinler.Bu sitede herşeye o kadar cok karısıılıyor ki sinirleniyorum. düşünen düşünür, düşünmeyen baksın yoluna, nedir yani, herkes düşüncesiz bir onlar biliyor doğruyu
Merhaba canım. Eşinin problemi neydi? Bilemedim ki yani belkide hamilr kalmışta olabilirsin insan serbest bıraktıgı zmanda kalırmış test yapsanaKızlar merhaba :) biz 8 aydın bebek istiyoruz ama esinde sorun var ve bu ay tüp bebeğe baslayacaktık virüsten dolayı ertelendi .. benim adetim çok düzenlidir hiç gecikmedi bu zamana kadar ama bu ay 3 gün gecikti hala olmadım ama göğüs hassasiyeti hiç bir belirti hiç bir şey yok sadece adet olamıyorum , zaten hiç bir şeye dikkat etmedim direk tuvalete gidip duş aldım olmuş olma ihtimali çok çok dusuk tabi Allah nasip ederse olur ama doğal yoldan çocuk sahibi olmamız çok zor bizim bu gecikmenin nedeni ne olabilir kist falan mı oldu acaba
Sayı ve hareket az kuzum bize tüp bebek dediler görüştük baslıyorduk bu ay ama virüsten dolayı ertelendi maalesef .. evde testim de yok ama ovulasyon testi vardı onu yaptım silikti yani gebelik olsa koyu cıkarmısMerhaba canım. Eşinin problemi neydi? Bilemedim ki yani belkide hamilr kalmışta olabilirsin insan serbest bıraktıgı zmanda kalırmış test yapsana
o zaman stresden felan da gecikmiş olabilir kuzum. Valla bu virüs herşeyi erteledi ama vardır bundada bi hayır belkide kendiliğinden kalcan bu sürede belli mi olurSayı ve hareket az kuzum bize tüp bebek dediler görüştük baslıyorduk bu ay ama virüsten dolayı ertelendi maalesef .. evde testim de yok ama ovulasyon testi vardı onu yaptım silikti yani gebelik olsa koyu cıkarmıs
Keşke hiç sanmıyorum ama nasip tabio zaman stresden felan da gecikmiş olabilir kuzum. Valla bu virüs herşeyi erteledi ama vardır bundada bi hayır belkide kendiliğinden kalcan bu sürede belli mi olur
Normalde hep düzenlimiydiKeşke hiç sanmıyorum ama nasip tabibu gecikme korkuttu beni bir sıkıntı mı var acaba
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. İnşallah maysda olur canım. Reglin düzensizmiydi hepMerhabalar listeye beni de ekler misiniz bat 18 mayıs şu an regliyim birkaç güne bitecek. Pco var bende geçen ay öğrendim. Ovülasyon testleriyle takip edicem bu ay. Mayıs ayı bizi bebişlerimize kavuştursun inşallah ♥
Evet canım 28 günde bir olurdum arada 27 26 olurdu ama hiç 28i geçmedi bu zamana kadar iki ay önce doktor polikistik görünüm var demişti ama onun üstüne adet oldum ben yine 26. GündeNormalde hep düzenlimiydi
bilemedim ki kuzum. Kötü bişe getirme aklına mevsimsel de olabilirEvet canım 28 günde bir olurdum arada 27 26 olurdu ama hiç 28i geçmedi bu zamana kadar iki ay önce doktor polikistik görünüm var demişti ama onun üstüne adet oldum ben yine 26. Günde
Hoşbuldum. Geçen aya kadar düzenliydi sadece bikaç defa 5-6 gün gecikmişti geçen ay 12 gün geciktikten sonra doktora gittim pco olduğumu söyledi ama hormonlarım normal. Glifor verdi yumurta gelişimi için Adet söktürücü ile adet oldum bitmesini bekliyorumMerhaba canım hoşgeldin aramıza. İnşallah maysda olur canım. Reglin düzensizmiydi hep
Demekki sonradan da ortaya çıkabliyomuş. İnşallah fayda eder yumurtalarına da. Ay valla ne çabalıyoruz hamile kalalım diyeHoşbuldum. Geçen aya kadar düzenliydi sadece bikaç defa 5-6 gün gecikmişti geçen ay 12 gün geciktikten sonra doktora gittim pco olduğumu söyledi ama hormonlarım normal. Glifor verdi yumurta gelişimi için Adet söktürücü ile adet oldum bitmesini bekliyorum
İnsallah kist falan yokturbilemedim ki kuzum. Kötü bişe getirme aklına mevsimsel de olabilir
Valla aynen öyle. Doktorum 3 ay denememi olmazsa tekrar gelmemi istedi bakalım başka bi tedaviye başlayacak olmazsaDemekki sonradan da ortaya çıkabliyomuş. İnşallah fayda eder yumurtalarına da. Ay valla ne çabalıyoruz hamile kalalım diye