Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yatak odasında bir yerde ama bulacağım onu pazara kadar
Bulunca haber ver ve nerde buldugunuda söyle
Evet geliyor hatta ertesi güne kadar geliyor ama bence de o akıntı değil kalan spermler
Evet dün gece ilişki oldu bu sabahta gelmişti demek ondanmış daha önce hiç böyle bişe farketmemiştim niye geri geliyo bunlar gitsinler ya

Evet dün gece ilişki oldu bu sabahta gelmişti demek ondanmış daha önce hiç böyle bişe farketmemiştim niye geri geliyo bunlar gitsinler ya
Canm o bende de çok oluyodu şimdi 2 aydır macun yedryrm eşime daha az akıyo. Ben bunu bilhassa ürolog doktorumuza sordum yüzde 80'ni neredeyse akıyo gidiyo dedim o da öyle olmamalı maximum yüzde 20'si akmalı gerisi içeri girmeli dedi. Ve bence ben bu yüzden hamile kalamadım. Şimdi şükür macunlardan sonra içerde duruyo çoğunluğu bunu farkettm

Benim inanır mısın hiç akmazdı pozisyon farklı olunca biraz akıyodu. İlk defa bu ay farkettim o yüzde şaşırdım demek oluyomuş. Ne macunu yediriyosun?

Bak canım ben de bugün teste başladım takvimimle aynı gidiyor ayın 17 ya da 18 i pik olur heralde aramızda fazla fark yok bide resim ilk defa atıyorum yapabildimmi acaba

Benim inanır mısın hiç akmazdı pozisyon farklı olunca biraz akıyodu. İlk defa bu ay farkettim o yüzde şaşırdım demek oluyomuş. Ne macunu yediriyosun?
Bu erkek macunları varya internette arastrp bulablrsn canm. Wala bende hep akydu içerde hiç kalmydu sanrm. Ama doktorm kalmasını gerektigni söyledi. Yani çok fazla akmaması lazmms

Bu erkek macunları varya internette arastrp bulablrsn canm. Wala bende hep akydu içerde hiç kalmydu sanrm. Ama doktorm kalmasını gerektigni söyledi. Yani çok fazla akmaması lazmms
Allahım daha fzla bişeyler öğrwnmeden hamile kalimm lütfeennn

benimde 10 pikti dun bel ağrım oldu şiddetli kımırdayamadm kasıkta batma bu gun ovu testi yapayım dedim bi baktm 14 en son yaptığım testen koyu 2 nci kezmi yumurtalama olucak acaba

Bı arada bu öğlen yakı yapıştırdım kızlar fena yakıyor ama dayanıyorum :) Zaten sırtı beli sürekli ağrıyan biriyim dursun bakalım durduğu kadar :)

İnşallah bulurum da söylerim nerede bulduğumu

Ya bazen çok akıyor bazen az ben de anlamadım neyse dediğin gibi biz daha fazla şey bilmeden hamile kalırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…