- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Dediğim gibidir o merak etme kötü bir şey yokay evet olabilirr bende bilemedim bi sorim dedimm
İlk defa farkettim de canım. Sen napıypsunnDediğim gibidir o merak etme kötü bir şey yok
Ay ben çok heyecanlıyım ovulasyon testi koyulaşmaya başladı yirmisi gibi yumurtlama olcak galibaİlk defa farkettim de canım. Sen napıypsunn
Hadii inşallah çatlasın yumurtan bebişinde gelsin sanaAy ben çok heyecanlıyım ovulasyon testi koyulaşmaya başladı yirmisi gibi yumurtlama olcak galiba
İnşAllah ağzın bal yesinHadii inşallah çatlasın yumurtan bebişinde gelsin sana
canım takvim 19u gösteriyo. Genelde zaten 2 günde bir ilişki oluyo tutsun birindeİnşAllah ağzın bal yesinsen yumurtlama gününü değerlendirdinmi oldu mu yumurtlama
Yaaa inanmıyorummnereye saklamış olabilirsin kız evi talan et
Kızlar size birşey sorcam. İlişkiden sonrada böyle yapışkan sünen akıntı gelir mi?
Bulunca haber ver ve nerde buldugunuda söyleYatak odasında bir yerde ama bulacağım onu pazara kadar
Evet dün gece ilişki oldu bu sabahta gelmişti demek ondanmış daha önce hiç böyle bişe farketmemiştim niye geri geliyo bunlar gitsinler yaEvet geliyor hatta ertesi güne kadar geliyor ama bence de o akıntı değil kalan spermler
Canm o bende de çok oluyodu şimdi 2 aydır macun yedryrm eşime daha az akıyo. Ben bunu bilhassa ürolog doktorumuza sordum yüzde 80'ni neredeyse akıyo gidiyo dedim o da öyle olmamalı maximum yüzde 20'si akmalı gerisi içeri girmeli dedi. Ve bence ben bu yüzden hamile kalamadım. Şimdi şükür macunlardan sonra içerde duruyo çoğunluğu bunu farkettmBulunca haber ver ve nerde buldugunuda söyle
Evet dün gece ilişki oldu bu sabahta gelmişti demek ondanmış daha önce hiç böyle bişe farketmemiştim niye geri geliyo bunlar gitsinler ya
Benim inanır mısın hiç akmazdı pozisyon farklı olunca biraz akıyodu. İlk defa bu ay farkettim o yüzde şaşırdım demek oluyomuş. Ne macunu yediriyosun?Canm o bende de çok oluyodu şimdi 2 aydır macun yedryrm eşime daha az akıyo. Ben bunu bilhassa ürolog doktorumuza sordum yüzde 80'ni neredeyse akıyo gidiyo dedim o da öyle olmamalı maximum yüzde 20'si akmalı gerisi içeri girmeli dedi. Ve bence ben bu yüzden hamile kalamadım. Şimdi şükür macunlardan sonra içerde duruyo çoğunluğu bunu farkettm
Bak canım ben de bugün teste başladım takvimimle aynı gidiyor ayın 17 ya da 18 i pik olur heralde aramızda fazla fark yok bide resim ilk defa atıyorum yapabildimmi acabaEki Görüntüle 2620616 kızlaar yumurtlamam çok yakında gelicek gibi duruyor zaten genel de 20ve 25.günlerde geliyordu yumurtlama kürtaj öncesi belki değişmiştir diye takip ediyorum ayın yirmisinde pik olur muhtemelen çok heyecanlıyım sizz ne yapıyorsunuz başka yumurtlama bekleyen varmı benim gibi
Bu erkek macunları varya internette arastrp bulablrsn canm. Wala bende hep akydu içerde hiç kalmydu sanrm. Ama doktorm kalmasını gerektigni söyledi. Yani çok fazla akmaması lazmmsBenim inanır mısın hiç akmazdı pozisyon farklı olunca biraz akıyodu. İlk defa bu ay farkettim o yüzde şaşırdım demek oluyomuş. Ne macunu yediriyosun?
Allahım daha fzla bişeyler öğrwnmeden hamile kalimm lütfeennnBu erkek macunları varya internette arastrp bulablrsn canm. Wala bende hep akydu içerde hiç kalmydu sanrm. Ama doktorm kalmasını gerektigni söyledi. Yani çok fazla akmaması lazmms
kalırsın canm az kaldı yanlıs hatrlamıyosam bata da hayırlısıAllahım daha fzla bişeyler öğrwnmeden hamile kalimm lütfeennn
Yok kuzum benim daha var 4 mayıskalırsın canm az kaldı yanlıs hatrlamıyosam bata da hayırlısı
Canım benimki de 19u gösteriyor ikili ovülasyon testlerinden aldım ne zaman yapayım senceecanım takvim 19u gösteriyo. Genelde zaten 2 günde bir ilişki oluyo tutsun birinde
Bulunca haber ver ve nerde buldugunuda söyle
Evet dün gece ilişki oldu bu sabahta gelmişti demek ondanmış daha önce hiç böyle bişe farketmemiştim niye geri geliyo bunlar gitsinler ya