Kötü düşünme canım. Stres yapma ki sökülsen adetinİnsallah kist falan yoktur
İnşallah gerek kalmaz hamiş kalırsınValla aynen öyle. Doktorum 3 ay denememi olmazsa tekrar gelmemi istedi bakalım başka bi tedaviye başlayacak olmazsa
İnşallah kuzum Allahım hepimize nasip etsinİnşallah gerek kalmaz hamiş kalırsın
Amiiin canııım. Valla hamile tanıdıklarım o kadar varkii hüzün kaplıyı içimiİnşallah kuzum Allahım hepimize nasip etsin
Canım glifor bir diyabet ilacıdır yumurta için neden verdi ki sana onu?Hoşbuldum. Geçen aya kadar düzenliydi sadece bikaç defa 5-6 gün gecikmişti geçen ay 12 gün geciktikten sonra doktora gittim pco olduğumu söyledi ama hormonlarım normal. Glifor verdi yumurta gelişimi için Adet söktürücü ile adet oldum bitmesini bekliyorum
Tabi ki var canım sakın kaçırdım sanma asıl bu gün önemliGünaydın herkese..bi sey danışmak istiyorum. Dün yumurtlama günümdü takvime göre. Ama son anda nöbet yazdıkları için boş geçtiBugün hala ihtimal var mi sizce
merhaba, bugun hala şans devam ediyor cok gecikmeden dGünaydın herkese..bi sey danışmak istiyorum. Dün yumurtlama günümdü takvime göre. Ama son anda nöbet yazdıkları için boş geçtiBugün hala ihtimal var mi sizce
GünaydınGünaydın herkese..bi sey danışmak istiyorum. Dün yumurtlama günümdü takvime göre. Ama son anda nöbet yazdıkları için boş geçtiBugün hala ihtimal var mi sizce
Rabbim gönlüne göre versin inşallah. ❤Kızlar teyzem meryem suresini okumay
a başladıgım gece rüya görmüş. Annem rahmetli babam ve ben varmışım babam iki tane erkek ismi söylemiş muhammed ve ahmet. Teyzem yine bi akrabamızı da iki kez rüyasında görmüş birisinde oğlu olurken görmüş ve oğlu olmuş diğerinde kızı olurken görmüş o zamanda kızı olmuşş. Bu rüya çok etkiledi beni. İnşallah gerçek olurkendim rüya görünce pek umutlanmıyorum çünkü psikolojik sürekli bebek düşündüğüm için. Ama rahmetli babamın isim vermesi beni duygulandırdı eğer oğullarım olursa isimleri hazır
Bizim batlar aynı. Umarım önümüzde ki aylar güzel haberler alırız.merhaba kızlar benide yazalım mayısaikinci düşüğüm 2 ay önce oldu umudum mayıs ayına bat 17 mayısinşallah hepimiz güzel haberleri alırız :)
Adet olmayı bekliyorum canım.Mnkpnda cnm son 2 gün kalmış durum ne ?
İnşallahhh canımmmmBizim batlar aynı. Umarım önümüzde ki aylar güzel haberler alırız.
Üzülme canımm. Mayıs için bekleriz nolmuş ki canını sıkma sakın mayıs da güzel haberler alacagızGünaydın hanımlar
8. Aya girdik evliliğimizin. 3 aydır deniyoruz ama olmadı maalesef
Reglime 5 gün kaldı, sonra Mayıs ayı Bat yazarım.
Bu aydan umutsuzum ondan regli bekliyorum zaten hiç bir belirti de yok.
Bende 2 ay önce düşük yaptım canım sen kprundun mu? Ekliyorum listeye hemenmerhaba kızlar benide yazalım mayısaikinci düşüğüm 2 ay önce oldu umudum mayıs ayına bat 17 mayısinşallah hepimiz güzel haberleri alırız :)