Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın herkese..bi sey danışmak istiyorum. Dün yumurtlama günümdü takvime göre. Ama son anda nöbet yazdıkları için boş geçti :kızgın: Bugün hala ihtimal var mi sizce

Hoşbuldum. Geçen aya kadar düzenliydi sadece bikaç defa 5-6 gün gecikmişti geçen ay 12 gün geciktikten sonra doktora gittim pco olduğumu söyledi ama hormonlarım normal. Glifor verdi yumurta gelişimi için Adet söktürücü ile adet oldum bitmesini bekliyorum
Canım glifor bir diyabet ilacıdır yumurta için neden verdi ki sana onu?

Günaydın hanımlar 😊

8. Aya girdik evliliğimizin. 3 aydır deniyoruz ama olmadı maalesef 😔

Reglime 5 gün kaldı, sonra Mayıs ayı Bat yazarım.
Bu aydan umutsuzum ondan regli bekliyorum zaten hiç bir belirti de yok.

Günaydın herkese..bi sey danışmak istiyorum. Dün yumurtlama günümdü takvime göre. Ama son anda nöbet yazdıkları için boş geçti :kızgın: Bugün hala ihtimal var mi sizce
merhaba, bugun hala şans devam ediyor cok gecikmeden d:rapci:egerlendirin bence

merhaba kızlar benide yazalım mayısa :110: ikinci düşüğüm 2 ay önce oldu umudum mayıs ayına bat 17 mayısinşallah hepimiz güzel haberleri alırız :)

Günaydın 🙋‍♀️ Test ile mi takip ediyorsunuz yoksa takvim ile mi? Benim bildigim 24 saate kadar yaşıyor yumurta, ve eger test yapiyorsaniz bazi kisilerde 2 gun surebiliyormus sanirim yumurtlama evresi, o yuzden bence kaçırmadınız

Kızlar teyzem meryem suresini okumay
a başladıgım gece rüya görmüş. Annem rahmetli babam ve ben varmışım babam iki tane erkek ismi söylemiş muhammed ve ahmet. Teyzem yine bi akrabamızı da iki kez rüyasında görmüş birisinde oğlu olurken görmüş ve oğlu olmuş diğerinde kızı olurken görmüş o zamanda kızı olmuşş. Bu rüya çok etkiledi beni. İnşallah gerçek olur :KK68: kendim rüya görünce pek umutlanmıyorum çünkü psikolojik sürekli bebek düşündüğüm için. Ama rahmetli babamın isim vermesi beni duygulandırdı eğer oğullarım olursa isimleri hazır:KK200:
Rabbim gönlüne göre versin inşallah. ❤

merhaba kızlar benide yazalım mayısa :110: ikinci düşüğüm 2 ay önce oldu umudum mayıs ayına bat 17 mayısinşallah hepimiz güzel haberleri alırız :)
Bizim batlar aynı. Umarım önümüzde ki aylar güzel haberler alırız.

Kızlar hamile kalmaktan korkmuyor musunuz? hastaneler bile kabul etmiyor, her geçen gün 4 bin vaka artıyor. Ne zaman düzelir belli değil fikirleriniz nedir? endişelenmiyormusunuz? doğumu gelip doğuracak hastane bulamayanlar var.

Günaydın hanımlar 😊

8. Aya girdik evliliğimizin. 3 aydır deniyoruz ama olmadı maalesef 😔

Reglime 5 gün kaldı, sonra Mayıs ayı Bat yazarım.
Bu aydan umutsuzum ondan regli bekliyorum zaten hiç bir belirti de yok.
Üzülme canımm. Mayıs için bekleriz nolmuş ki canını sıkma sakın mayıs da güzel haberler alacagız :KK200:

Bende 2 ay önce düşük yaptım canım sen kprundun mu? Ekliyorum listeye hemen

X