Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mnkpnda bata son 4 gün kalmış
Ya canım ağrılarım geçmediği için pazartesi test yaptım yine neğatif o seble ebn bunaydan tamamen ümidi kestim. Zaten niyetimiz mayıs içindi inşallah hep beraber bu iki ay içinde güzel haberleri alırız. Ama ben artık belirti falan olursada inanmam. Beynimiz oyun oynuyor resmen bizimle

Senin adına çok mutlu oldum. Sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına.

İnşallah hemen hastalanırım da bir daha ki ay için bol bol ümit ekerim. Kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama kafada bebek olunca sürekli sürekli aklımda oluyor. Rüyalarım yemem içmem konuşmam. Umarım aratmaz rabbim.

Esim de cok heves ediyor .Ben cok zor biliyorum.Allah nasip etsin isteyene annelere bebek bir iki hic fark etmiyor sezon kapanir iki olursa
Tabikide çok zor canım aynı anda iki bebek baktıgını düşün hahaha aynen bi seferde çocuk işini tamamlamış oluruz

Bende yaşadım aynısını o kadar belirti yaşadım sonra regl oldum psikolojik olsrak belirti gösteriyoz artık

Kızlar ben bi de bu ay yumurtlama günlerinde yakı yapıştırıcam belime. Şu aralar da belime şal sarıyorum zaten karından belden çok üşüyen biriyim sıcacık tutuyor. Sonuçta mesele orayı sıcak tutmak dimi :))

Beli sicak tutmak iyi mi geliyormus bende yarin falan yumurtlama bekliyorum anlatta yapim kiz

F
Beli sicak tutmak iyi mi geliyormus bende yarin falan yumurtlama bekliyorum anlatta yapim kiz
Tabii ki canım kadın erkek fizyolojisi hep tam ters onlara sıcak yaramıyor bize soğuk. Bel bölgeni sıcak tutmak yumurtalıklara iyi geliyormuş yakıyı da o yüzden yapıştırıcam. Burdaki konulara bak yakının faydasını gören çok var. Ben 3 aylık evliyken alzheimerlı teyzenin biri bana demişti de gülüp geçmiştim 3 sene oldu kadın öldü şimdi hak veriyorum ona zaman işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…