İnşallah kuzumm Rabbimm büyükk inancımız tam bizede annelik duygusunu yaşatcakCanım ben de çok etkilendim hayırlara vesile inşallah ☺
Hoşgeldiiin aramızabende geldim :) inşallah herkes hayırlı haber alır :)
Merhaba :)Hoşgeldiiin aramızainşallah öyle olur bat ne zaman? Ne zamandır istiyosun bebek
İnşallah bu ay tutar mayıs da hamile oldugunu öğrenirsin. Bende olmazsa bu ay ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum umarım gerek kalmaz tabi. Adet döngün nasıl. Benimde 29 günde birdir ama bu sefer 27 günde olduMerhaba :)
Bat 05.05.2020 ama son zamanlarda düzensizlik var. Bir kaç aydır deniyoruz ama bu ay ovulasyon takibine başladım
benim normalde 29-30 gündü fakat son 3 aydır 35 güne kadar cıktı,dr a gittim, sürekli şehirdısı ve iş stresi vs etkiler dedi, bu nedenle bende takibe başladım. İnşallah bubay olur, isteyen herkes mutlu haberi alır :) Bakalım ilk müjdeyi kim vericek :)İnşallah bu ay tutar mayıs da hamile oldugunu öğrenirsin. Bende olmazsa bu ay ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum umarım gerek kalmaz tabi. Adet döngün nasıl. Benimde 29 günde birdir ama bu sefer 27 günde oldu
Evet inan şu hamileliğin gecikmesini bile stres etkiliyo çoğu kişi kafadan atınca hamile kalmış ama o kafadan atma evresine gelene kadarrrbenim normalde 29-30 gündü fakat son 3 aydır 35 güne kadar cıktı,dr a gittim, sürekli şehirdısı ve iş stresi vs etkiler dedi, bu nedenle bende takibe başladım. İnşallah bubay olur, isteyen herkes mutlu haberi alır :) Bakalım ilk müjdeyi kim vericek :)
Merhabaaa hoş geldin sefalar getirdiinnMerhaba bende katıla bilirmiyim
Merhabaaa hoş geldin sefalar getirdiinnÖnce bat tarihini yaz istersen listeye ekleyelim. Sonrada ne zamandır istiyosun bebek inşallah bu topik sana bebiş getirsin
İnşallahhhİnşallah kuzumm Rabbimm büyükk inancımız tam bizede annelik duygusunu yaşatcak
Güzel haberler Alın İnşAllahMesela bende adetimin son günü yakaladım ovulasyonu ama denk mi geldi yanlışlık mı oldu anlamadım, ilk yapısımda çift kırmızıyla karşlasınca sok oldum, değerlendirdik ama hala yapıyorum belki yanlışıkla olmustur diye:)
hep birlikte inşallahGüzel haberler Alın İnşAllah
İnşallah tutmuştur kuzum ilk gebelik haberi verenlerden olursun belkideTabii can yazayım adetlerim düzenli 30 31 günde bir
23 nisanda Olmam gerekiyo canm 1.5 yıl olucak deniyoruzbu ay ovu testlerine başladm yumurtalamamı yakaladm beklemeye gectm canm hayırlısıyla hepimiz hüzel haberler alalım
Ayyyİnşallah tutmuştur kuzum ilk gebelik haberi verenlerden olursun belkide
Benimde reglmden bi gün sonra yumurtlama zamanı gelen akıntı geldi. Normalde 19unda yumurtlamam bakalım neler olcak bende bekliyorum meraklaMesela bende adetimin son günü yakaladım ovulasyonu ama denk mi geldi yanlışlık mı oldu anlamadım, ilk yapısımda çift kırmızıyla karşlasınca sok oldum, değerlendirdik ama hala yapıyorum belki yanlışıkla olmustur diye:)
şuan listede önünde 2 kişi var ama biri negatif test yapmış diğeri bide sen bakalımAyyyİnşAllah Benden erken verende olur belki İnşallah
ben o akıntının yumurtlama zamanı oldugunu bile yeni öğrendimBenimde reglmden bi gün sonra yumurtlama zamanı gelen akıntı geldi. Normalde 19unda yumurtlamam bakalım neler olcak bende bekliyorum merakla
Neleri sonradan öğrenmedik ki ahben o akıntının yumurtlama zamanı oldugunu bile yeni öğrendim