Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
koronanın tek iyi yanı bebek olabilir :KK49:
Bugun esimin arkadaslarindan gebelik haberi aldık, sıkıntıdan oldu dediler :KK70:
Amiiiin . Ya ben cogul gebelik çok heves ediyorum böyle iki üç tane aynı bebekler :KK70:
Ben de çok isterim ikizlerim olsun :KK36: sonra kendime kızıyorum sanki bir tanesini becerebildik de ikizi kaldi diye :KK61: Insallah fazla bekletmezler bizi :dua:

koronanın tek iyi yanı bebek olabilir :KK49:
Hahah evet bi de şeyi düşünüyorum bu süreçte hamile kalırsak gizlemesi de kolay olur sürekli aa hamile misin ya da belli oluyor hamilesin durumu olmaz. Kendi kendimize rahat rahat geçiririz evimizde en yakınımızla 💛

Bugun esimin arkadaslarindan gebelik haberi aldık, sıkıntıdan oldu dediler :KK70:

Ben de çok isterim ikizlerim olsun :KK36: sonra kendime kızıyorum sanki bir tanesini becerebildik de ikizi kaldi diye :KK61: Insallah fazla bekletmezler bizi :dua:
Tarifi olan bişe olsada alıp uygulasak keşke :KK70: Ama kulaga cok hoş gelmiyo mu yaa eşime diyorum üçüz olsada bi defa da halletmiş olsak çocuk işini:KK70:

Sıkıntıdan mı😂 ne güzelmiş

Hahah evet bi de şeyi düşünüyorum bu süreçte hamile kalırsak gizlemesi de kolay olur sürekli aa hamile misin ya da belli oluyor hamilesin durumu olmaz. Kendi kendimize rahat rahat geçiririz evimizde en yakınımızla 💛
Benden tavsiye kuzum hemen kimseye söyleme kendi ailene söyle ama inan akrabadır odur budur duymasın nazara inan:nazar:

Tadına doyum olmaz valla :KK68: bakımı herşeyi zor ama tabi biz tekizede razıyız bu artık lüks bizim için:anne:
Ben canlı cenaze olurum herhalde.,okuldan gelince de o moddayım çunku.. Bi de çift bakıcı lazım onlara

Ben canlı cenaze olurum herhalde.,okuldan gelince de o moddayım çunku.. Bi de çift bakıcı lazım onlara
Belli bi süre tek bakılmaz zaten bencede düzenin oturcak iyice o şekilde. Annelik farklıdr ya anneler güçlüdür :KK68:

Çatlama dan itibaren 4 gün geçti, ara ara iğne batması gibi bişe oluyor.. Erken mı acaba daha, psikolojim mi bozuldu acaba 🙄bu ay biraz farklı gibi

Çatlama dan itibaren 4 gün geçti, ara ara iğne batması gibi bişe oluyor.. Erken mı acaba daha, psikolojim mi bozuldu acaba 🙄bu ay biraz farklı gibi
Bunun hakkında hiçbi fikrim yok ama psikolojik felan değildir inşallah

Bunun hakkında hiçbi fikrim yok ama psikolojik felan değildir inşallah
İnşallah 🙏🏻bi de bugun balkon yıkadım keşke yıkamasaydım ya kulaklarım zonkluyo inşallah hasta olmam ilaç içmek istemiyorum

İnşallah 🙏🏻bi de bugun balkon yıkadım keşke yıkamasaydım ya kulaklarım zonkluyo inşallah hasta olmam ilaç içmek istemiyorum
kuzum dikkat et bu sıralar hasta olma. Ay inşallah hamilelik haberi verirsin bize ya çok heycanlandımm

Benden tavsiye kuzum hemen kimseye söyleme kendi ailene söyle ama inan akrabadır odur budur duymasın nazara inan:nazar:
O yüzden diyorum ya en yakınlarım dışında herkese doğunca söylemeyi düşünüyorum olursa tabiiiiii :)

X