Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bi de bu ay yumurtlama günlerinde yakı yapıştırıcam belime. Şu aralar da belime şal sarıyorum zaten karından belden çok üşüyen biriyim sıcacık tutuyor. Sonuçta mesele orayı sıcak tutmak dimi :))
aa mesele omuymuşş hergün bişeler öğreniyorum:KK68:

F

Tabii ki canım kadın erkek fizyolojisi hep tam ters onlara sıcak yaramıyor bize soğuk. Bel bölgeni sıcak tutmak yumurtalıklara iyi geliyormuş yakıyı da o yüzden yapıştırıcam. Burdaki konulara bak yakının faydasını gören çok var. Ben 3 aylık evliyken alzheimerlı teyzenin biri bana demişti de gülüp geçmiştim 3 sene oldu kadın öldü şimdi hak veriyorum ona zaman işte :))
Yakidan korkarimda sicak tutmayi yapabilirim 😂

Rabbim kabul etsin sayi ile falan mi okuyorsun
41 defa okunuyomuş ama ben böyle sayı verilmesi taraftarı değilim pek. Regl olunca başkası devam etmesi gerekiyomuş. Okutturcagım kimse yok yani kimseye bişe demek istemiyorum. O yüzden evlat niyetiyle okuyorum işte:110:

yaa aklıma yazayım bunu o zaman:KK200:
Bundan 3-5 ay önce bu konularda hiçbir bilgim yoktu inanır mısın ilişkiden sonra yatmak gerektiğini bile bilmiyordum dümdüz yaşıyormuşum 😅 Gerçekten ne kadar istediğimi ve hazır olduğumu burdan anlıyorum istemeyen niye araştırsın denesin bu kadar dimi 🍓

Bundan 3-5 ay önce bu konularda hiçbir bilgim yoktu inanır mısın ilişkiden sonra yatmak gerektiğini bile bilmiyordum dümdüz yaşıyormuşum 😅 Gerçekten ne kadar istediğimi ve hazır olduğumu burdan anlıyorum istemeyen niye araştırsın denesin bu kadar dimi 🍓
Hayat bize herşeyi öğretiyo valla. Bende yumurtlamayı bile bilmyodm dümdüz hamile kalıncagını sanıyodum sonra bi baktım meğer yumurtluyomuşum ben :KK70:

41 defa okunuyomuş ama ben böyle sayı verilmesi taraftarı değilim pek. Regl olunca başkası devam etmesi gerekiyomuş. Okutturcagım kimse yok yani kimseye bişe demek istemiyorum. O yüzden evlat niyetiyle okuyorum işte:110:
Niyetin iyi olsun insallah onemli olan bu bence

Hayat bize herşeyi öğretiyo valla. Bende yumurtlamayı bile bilmyodm dümdüz hamile kalıncagını sanıyodum sonra bi baktım meğer yumurtluyomuşum ben :KK70:
Hahah al benden de o kadar hiçbir şey bilmiyodum derken bu da dahildi :)) Aratan Rabbim buldurur da inşallahhh

Ben filmlerdeki gibi hemen olacak sandiydim 😂😂

Canım vitamin gibi bir şey zaten vücutta normalde de bulunuyormuş sadece gebelik durumunda fazla fazla ihtiyaç duyuluyormuş o yüzden gebelik düşünmeden 4 ay öncesinden başlamak gerekiyor diye biliyorum. Doktoruma hamilelik düşünüyorum deyince hemen folik asit yazdı. Almanın zararı yok aksine faydası var çünkü bebeğin sinir sistemi ilk bir ayda gelişiyormuş yani biz hamile olduğumuzu anladığımız anda çoktan bebeğin sinir sistemi gelişmiş oluyor o andan itibaren folik asit almaya başlamak biraz geç. Sistem gelişirken lazım çünkü o yüzden ya olursa diye hep kullanmak gerekiyor, sadece adet döneminde kullanılmayabilir gerek yok diye biliyorum ben. Bi an önce başlamanı öneririmmm ^^
Tamam kuzummm 😘😘🙏🏼💞çok teşekkür ederim hemen aldırıyım be o zaman 😇😇Pekii doktor mu yazıyor yoksa eczaneden direkt alabiliyor muyuz ?

Kızlar teyzem meryem suresini okumay
a başladıgım gece rüya görmüş. Annem rahmetli babam ve ben varmışım babam iki tane erkek ismi söylemiş muhammed ve ahmet. Teyzem yine bi akrabamızı da iki kez rüyasında görmüş birisinde oğlu olurken görmüş ve oğlu olmuş diğerinde kızı olurken görmüş o zamanda kızı olmuşş. Bu rüya çok etkiledi beni. İnşallah gerçek olur :KK68: kendim rüya görünce pek umutlanmıyorum çünkü psikolojik sürekli bebek düşündüğüm için. Ama rahmetli babamın isim vermesi beni duygulandırdı eğer oğullarım olursa isimleri hazır:KK200:

Tamam kuzummm 😘😘🙏🏼💞çok teşekkür ederim hemen aldırıyım be o zaman 😇😇Pekii doktor mu yazıyor yoksa eczaneden direkt alabiliyor muyuz ?
Direkt alabiliyorsun canım vitamin gibi bişey olduğu için, ilaç değil ya bana ilk seferinde doktor folbiol yazmıştı yine onu aldım bu sefer

Kızlar teyzem meryem suresini okumay
a başladıgım gece rüya görmüş. Annem rahmetli babam ve ben varmışım babam iki tane erkek ismi söylemiş muhammed ve ahmet. Teyzem yine bi akrabamızı da iki kez rüyasında görmüş birisinde oğlu olurken görmüş ve oğlu olmuş diğerinde kızı olurken görmüş o zamanda kızı olmuşş. Bu rüya çok etkiledi beni. İnşallah gerçek olur :KK68: kendim rüya görünce pek umutlanmıyorum çünkü psikolojik sürekli bebek düşündüğüm için. Ama rahmetli babamın isim vermesi beni duygulandırdı eğer oğullarım olursa isimleri hazır:KK200:
Canım ben de çok etkilendim hayırlara vesile inşallah ☺️

X