Bugun esimin arkadaslarindan gebelik haberi aldık, sıkıntıdan oldu dedilerkoronanın tek iyi yanı bebek olabilir
Ben de çok isterim ikizlerim olsunAmiiiin . Ya ben cogul gebelik çok heves ediyorum böyle iki üç tane aynı bebekler
Hahah evet bi de şeyi düşünüyorum bu süreçte hamile kalırsak gizlemesi de kolay olur sürekli aa hamile misin ya da belli oluyor hamilesin durumu olmaz. Kendi kendimize rahat rahat geçiririz evimizde en yakınımızlakoronanın tek iyi yanı bebek olabilir
Tarifi olan bişe olsada alıp uygulasak keşkeBugun esimin arkadaslarindan gebelik haberi aldık, sıkıntıdan oldu dediler
Ben de çok isterim ikizlerim olsunsonra kendime kızıyorum sanki bir tanesini becerebildik de ikizi kaldi diye Insallah fazla bekletmezler bizi
Sıkıntıdan mıBugun esimin arkadaslarindan gebelik haberi aldık, sıkıntıdan oldu dediler
Ben de çok isterim ikizlerim olsunsonra kendime kızıyorum sanki bir tanesini becerebildik de ikizi kaldi diye Insallah fazla bekletmezler bizi
Benden tavsiye kuzum hemen kimseye söyleme kendi ailene söyle ama inan akrabadır odur budur duymasın nazara inanHahah evet bi de şeyi düşünüyorum bu süreçte hamile kalırsak gizlemesi de kolay olur sürekli aa hamile misin ya da belli oluyor hamilesin durumu olmaz. Kendi kendimize rahat rahat geçiririz evimizde en yakınımızla
Çift yumurta ikizi olcak bi kız bi erkekTarifi olan bişe olsada alıp uygulasak keşkeAma kulaga cok hoş gelmiyo mu yaa eşime diyorum üçüz olsada bi defa da halletmiş olsak çocuk işini
Tadına doyum olmaz vallaÇift yumurta ikizi olcak bi kız bi erkek ☺
Ben canlı cenaze olurum herhalde.,okuldan gelince de o moddayım çunku.. Bi de çift bakıcı lazım onlaraTadına doyum olmaz vallabakımı herşeyi zor ama tabi biz tekizede razıyız bu artık lüks bizim için
Belli bi süre tek bakılmaz zaten bencede düzenin oturcak iyice o şekilde. Annelik farklıdr ya anneler güçlüdürBen canlı cenaze olurum herhalde.,okuldan gelince de o moddayım çunku.. Bi de çift bakıcı lazım onlara
Olsun da hepsınr razıyım, ücretsiz izin alacagım günlerin hayalini kuruyorumBelli bi süre tek bakılmaz zaten bencede düzenin oturcak iyice o şekilde. Annelik farklıdr ya anneler güçlüdür
Hayallerimizi bir bir yaşamak nasip olur inşallah kuzucummOlsun da hepsınr razıyım, ücretsiz izin alacagım günlerin hayalini kuruyorum ☺
Bunun hakkında hiçbi fikrim yok ama psikolojik felan değildir inşallahÇatlama dan itibaren 4 gün geçti, ara ara iğne batması gibi bişe oluyor.. Erken mı acaba daha, psikolojim mi bozuldu acababu ay biraz farklı gibi
Çok çok çok amiiiinnHayallerimizi bir bir yaşamak nasip olur inşallah kuzucummpeşimizde anne diye koşturan bebelerimiz olsuun
İnşallahBunun hakkında hiçbi fikrim yok ama psikolojik felan değildir inşallah
kuzum dikkat et bu sıralar hasta olma. Ay inşallah hamilelik haberi verirsin bize ya çok heycanlandımmİnşallahbi de bugun balkon yıkadım keşke yıkamasaydım ya kulaklarım zonkluyo inşallah hasta olmam ilaç içmek istemiyorum
Benden önce 2 kişi vardı sırayla hepimiz olurmusuz, Rabbim ol derse olurkuzum dikkat et bu sıralar hasta olma. Ay inşallah hamilelik haberi verirsin bize ya çok heycanlandımm
Rabbim hepimiz için ol desin inşallahBenden önce 2 kişi vardı sırayla hepimiz olurmusuz, Rabbim ol derse olur
Aminn kuzumRabbim hepimiz için ol desin inşallahyazı hamile geçirelim
O yüzden diyorum ya en yakınlarım dışında herkese doğunca söylemeyi düşünüyorum olursa tabiiiiii :)Benden tavsiye kuzum hemen kimseye söyleme kendi ailene söyle ama inan akrabadır odur budur duymasın nazara inan