- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
En çok 29 nisan da var haber vercekler maşallah kızlar beşinizden beş bebek haberi bekliyorumBlueDesertRain @Algernonya Aselhannn PolisHanim @melekanesi
ben daha yeni sayılırım canım kürtaj oldum 2 ay oldu. 2 aydır deniyorum işte. Ama aklımda bulunsun zamanın neler getirceğini bilemeyiz. İnşallah bi problem yoktur kuzummBen de yeni öğrendim doktoru değiştirince.
Rahim filminden önce bu testi önerdi. Belki de spermler sıvında ölüyordur yumurtaya ulaşamıyordur dedi. Antisperm antikorları varmış onlar spermi zararlı bakteri gibi algılayabiliyormuş,öldürebiliyormuş.
Ya da sıvın kaliteli değilse spermi yerine ulaştıramayabiliyormuş.
Testin adı postkoital test.
Bi sor istersen doktoruna.
Sen ne kadar süredir deniyorsun?
hahsh hadii valla insanın neşesi yerine geliyo bebek haberi alınca sanki kendimm hamileymişim gibi seviniyorum bat tarihlerinizin yanına❣ay canim insallah ya agzin bal yesin senin
Insallahhh ben cok istiyorum ama ayrıca çalışıyorum da malum karışık bi dönem. Bencillik mi yapıyorum acele mi ediyorum bebek icin bilmiyorumEn çok 29 nisan da var haber vercekler maşallah kızlar beşinizden beş bebek haberi bekliyorumBlueDesertRain @Algernonya Aselhannn PolisHanim @melekanesi
Allah yardımcın olsun kuzum. O en hayırlı zamnda gelcek canım eğer şuansa şuan emin ol. Millet senelerdir deniyor olmuyo. Bilemiyoruz ki ne zaman hamile kalırızInsallahhh ben cok istiyorum ama ayrıca çalışıyorum da malum karışık bi dönem. Bencillik mi yapıyorum acele mi ediyorum bebek icin bilmiyorumama içimdeki bu isteği de bastıramıyorum nasil boyle oldu bi anda anlayamadim
Sağol kuzum. insallah hep birlikte hem guzel günlere hem bebeklerimize kavuşuruzAllah yardımcın olsun kuzum. O en hayırlı zamnda gelcek canım eğer şuansa şuan emin ol. Millet senelerdir deniyor olmuyo. Bilemiyoruz ki ne zaman hamile kalırız
hahsh hadii valla insanın neşesi yerine geliyo bebek haberi alınca sanki kendimm hamileymişim gibi seviniyorum bat tarihlerinizin yanınabundan koyalımm
en sevdiğiiim emojiiiiiYaaaa hdi insallah olsun ben her yere koyacam bundan
Ben de senin gibiyim canım bir sebep yok ama olmayacakmış gibi geliyorCanım ben klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum olmadı femara kullandım oda olmadı artık hiçbirşey yapmıyorum. Bu ay sadece hayıt suyu kullanıyorm onun da bir zararı yokmuş ondan kullanıyorm
Bende bende .Kokusunu koklamak kucagimda uyutmak isiyorumen sevdiğiiim emojiiiiiartık bebişlş günler istiyorumm uykusuzluk,bebek ağlamasıyla uyanmak tek göz açık bebişe bakmak
cici bici banyo yaptırmakk,minik parmaklarını öpmekk,uyudugunda özleyip izlemekBende bende .Kokusunu koklamak kucagimda uyutmak isiyorum
Ay önce dümdüz okudum hiçbir şey hissetmedim sonra hayal ettim midemde bişey takla attı yaa. Oy kuzumm. Bence biz daha hamile kalmadan anneyiz en azından o haberlerde gördüğümüz sözde annelerden daha anneyiz bence bu halimizlecici bici banyo yaptırmakk,minik parmaklarını öpmekk,uyudugunda özleyip izlemek
Bencede o kadar istiyoruz ki göz bebeğimiz kıymetlimiz olcakAy önce dümdüz okudum hiçbir şey hissetmedim sonra hayal ettim midemde bişey takla attı yaa. Oy kuzumm. Bence biz daha hamile kalmadan anneyiz en azından o haberlerde gördüğümüz sözde annelerden daha anneyiz bence bu halimizle
Bu laboquick kaset testlerin icinden damlalık çıkıyor mu kızlarYumurtladm kuzum 2 gün önce pik oldu ovu. Testlerm. Yükleyeym bak bi
Bu laboquick kaset testlerin icinden damlalık çıkıyor mu kızlar
Ah bi olsa olacak tabi inşallahBencede o kadar istiyoruz ki göz bebeğimiz kıymetlimiz olcak
Annesi olmak onun :) Allahim hepimize nasip etsincici bici banyo yaptırmakk,minik parmaklarını öpmekk,uyudugunda özleyip izlemek
koronanın tek iyi yanı bebek olabilirAh bi olsa olacak tabi inşallah
Amiiiin . Ya ben cogul gebelik çok heves ediyorum böyle iki üç tane aynı bebeklerAnnesi olmak onun :) Allahim hepimize nasip etsin