Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben daha yeni sayılırım canım kürtaj oldum 2 ay oldu. 2 aydır deniyorum işte. Ama aklımda bulunsun zamanın neler getirceğini bilemeyiz. İnşallah bi problem yoktur kuzumm

Allah yardımcın olsun kuzum. O en hayırlı zamnda gelcek canım eğer şuansa şuan emin ol. Millet senelerdir deniyor olmuyo. Bilemiyoruz ki ne zaman hamile kalırız

Allah yardımcın olsun kuzum. O en hayırlı zamnda gelcek canım eğer şuansa şuan emin ol. Millet senelerdir deniyor olmuyo. Bilemiyoruz ki ne zaman hamile kalırız
Sağol kuzum. insallah hep birlikte hem guzel günlere hem bebeklerimize kavuşuruz

Kız ovu. Testlrmde 12 nisan pik oldu 13 nisan siliklesmye başladı ama bugün akşam yaptm dünden daha koyu iki kere yumurtlama olur mu devam mı testlere

Eklentiler

• 2020-04-14-21-27-34-409.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 40
Canım ben klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum olmadı femara kullandım oda olmadı artık hiçbirşey yapmıyorum. Bu ay sadece hayıt suyu kullanıyorm onun da bir zararı yokmuş ondan kullanıyorm
Ben de senin gibiyim canım bir sebep yok ama olmayacakmış gibi geliyor bu ay aşılama yapacağız inşallah kist falan oluşmazsa eğer. Ama hiç umudum yok

cici bici banyo yaptırmakk,minik parmaklarını öpmekk,uyudugunda özleyip izlemek
Ay önce dümdüz okudum hiçbir şey hissetmedim sonra hayal ettim midemde bişey takla attı yaa. Oy kuzumm. Bence biz daha hamile kalmadan anneyiz en azından o haberlerde gördüğümüz sözde annelerden daha anneyiz bence bu halimizle

Bencede o kadar istiyoruz ki göz bebeğimiz kıymetlimiz olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…