- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Anladım teşekkür ederimErkekler için testesteron hormonunu artırıyor.. Hayıt da erkekler için uygun deil ostrojen artıgı için
Ama doğruda olabilir benimde kürtajdan sonra reglde kanamam yoğun oluyo belkide folik asittendi. Tabi inşallah regl daha gelmezdeSitede birinden duymustum gerek yok adet dönemi diye.. Doktora da danısmadım hiç aslında sorsak iyi olur
Ama YouTube da birisi vardı ismini hatırlamıyorum çaksırla hamıle kaldım diye video cekmişti.. Ben hayıt suyu kullanırken arastırmıstım, kendi düşüncem ben asla kullanmam çaksırı kendım için..Anladım teşekkür ederim
Aynen gelmesin inşallahAma doğruda olabilir benimde kürtajdan sonra reglde kanamam yoğun oluyo belkide folik asittendi. Tabi inşallah regl daha gelmezde
İnşallah bu ay çok umutluyum bakalım noluuoAynen gelmesin inşallahburası uğur getirsin bize
Bende de değişik bi duygu varİnşallah bu ay çok umutluyum bakalım noluuo
Benim de bu ay 2.denememmBeni de yazınnnn!! Bat 8 Mayıs, ikinci ay denememiz olacak, ovülasyona başladım bile
Hislerimiz gerçek çıkar umarım yaBende de değişik bi duygu var ☺
Eşim takılıyor lütfen farklı hissetme diye, çunku her ay bu sefer farklı dediğim içinHislerimiz gerçek çıkar umarım ya
Bizim de 2.yıl donum denememizBenim de bu ay 2.denememm
hahahah yaaa ne istiyolar somurtupp isyan mı edelim yani her ay farklı hissetceğiz yani. Ama bu sefer hamile kal sorarsın o zaman kocanaaaEşim takılıyor lütfen farklı hissetme diye, çunku her ay bu sefer farklı dediğim için
hahahah yaaa ne istiyolar somurtupp isyan mı edelim yani her ay farklı hissetceğiz yani. Ama bu sefer hamile kal sorarsın o zaman kocanaaa
Insallah canmm nerdeee o günlerEn çok 29 nisan da var haber vercekler maşallah kızlar beşinizden beş bebek haberi bekliyorumBlueDesertRain A Algernonya Aselhannn PolisHanim melekanesi
En çok 29 nisan da var haber vercekler maşallah kızlar beşinizden beş bebek haberi bekliyorumBlueDesertRain A Algernonya Aselhannn
PolisHanim melekanesi
Pekk yakındaa kuzum pek yakında sen inann inşallah olcakInsallah canmm nerdeee o günler
aa tamam canım. Naptın değerlendirdin dimi yumurtlamayıBenim yumurtlama iki gün geç oldu yani adet tarihim de iki gün ertelendi canım.
Yani 01.05 oldu değiştirebilir misin
Hayirli olsun kotu bi ay dedik ama bekleyen herkes hamileKızlar regle 5 gün var pozitifi gördüm inanamıyotum Allahım çok şükür şoktayım Allah nasip ederse anne oluyorumEki Görüntüle 2618964