- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
Hahah öyle miii beraber bekleyelim o zaman
Geçen ayı diyosun dimi nisan. İnş bu ay da öyle olur :)Hayirli olsun kotu bi ay dedik ama bekleyen herkes hamile
Evet yaa cok sasiriyorum mart nisan ayi hamilelerle doldu hem burda hem cevremde insallah olurGeçen ayı diyosun dimi nisan. İnş bu ay da öyle olur :)
Yok canım kullanmıyorum Kullanacaktım aslınd sormuştum kullanan var mı diye hamile kaldıktan sonr kullan demiş doktor burada birine yani hamile kalmadan önce kullanılması şart değil galiba kaldıktan sonrada oluyor sanırım tam bilmiyorumHahah öyle miii beraber bekleyelim o zamanFolik asit de kullanıyorum ben 1 aydan fazladır sen kullanıyo musun
Evdekal HayatEveSığarEvet yaa cok sasiriyorum mart nisan ayi hamilelerle doldu hem burda hem cevremde insallah olur
Onlar hamile kalmasın o zamanEvdekal HayatEveSığar
Geçen bi konuda korona varken hamile kalmayı cahillik olarak adlandıran bi topluluk vardı içlerinden birisi şey demişti
Zengin parasıyla fakir karısıyla oynaro geldi aklıma şimdi
Bknz ;inş bizde böyle oluruz
Evet evet bende buna çok gulmstum corona bitince nufusta patlama olucak diye espri yapilmistiEvdekal HayatEveSığar
Geçen bi konuda korona varken hamile kalmayı cahillik olarak adlandıran bi topluluk vardı içlerinden birisi şey demişti
Zengin parasıyla fakir karısıyla oynaro geldi aklıma şimdi
Bknz ;inş bizde böyle oluruz
Yumurtladm kuzum 2 gün önce pik oldu ovu. Testlerm. Yükleyeym bak biPekk yakındaa kuzum pek yakında sen inann inşallah olcakyumurtladın mı yumurtlmayı değerlendirdin mi?
İnşaallah hamile kalırız, bugün doktora gittim muayene oldum kan filan verdim. Gebelik öncesi bazı. Testleri yaptırdım bakalımBenim de bu ay 2.denememm
İnşallah canım. Hepimiz güzel haberler alalımEn çok 29 nisan da var haber vercekler maşallah kızlar beşinizden beş bebek haberi bekliyorum@BlueDesertRain A Algernonya Aselhannn @PolisHanim melekanesi
Hadi hayırlısı kuzummmYumurtladm kuzum 2 gün önce pik oldu ovu. Testlerm. Yükleyeym bak bi
Bugün değerlendireceğiz ve yarın doktora gideceğim.aa tamam canım. Naptın değerlendirdin dimi yumurtlamayı
onun testide mi yapılıyomuş ay çok cahil kaldım. Acaba öyle bi problem varsa napılıyo çözüm olarak ne öneriliyo acaba?Bugün değerlendireceğiz ve yarın doktora gideceğim.
Doktor spermler rahme ulaşıyor mu yoksa rahim ağzından geçemeden ölüyor mu onun testini yapacak. Servikal mukus sıvısından örnek alacakmış. Gebelik denemesi uzun sürenlere yapıyormuş. Valla merakla bekliyorum.
Canım vitamin gibi bir şey zaten vücutta normalde de bulunuyormuş sadece gebelik durumunda fazla fazla ihtiyaç duyuluyormuş o yüzden gebelik düşünmeden 4 ay öncesinden başlamak gerekiyor diye biliyorum. Doktoruma hamilelik düşünüyorum deyince hemen folik asit yazdı. Almanın zararı yok aksine faydası var çünkü bebeğin sinir sistemi ilk bir ayda gelişiyormuş yani biz hamile olduğumuzu anladığımız anda çoktan bebeğin sinir sistemi gelişmiş oluyor o andan itibaren folik asit almaya başlamak biraz geç. Sistem gelişirken lazım çünkü o yüzden ya olursa diye hep kullanmak gerekiyor, sadece adet döneminde kullanılmayabilir gerek yok diye biliyorum ben. Bi an önce başlamanı öneririmmm ^^Yok canım kullanmıyorum Kullanacaktım aslınd sormuştum kullanan var mı diye hamile kaldıktan sonr kullan demiş doktor burada birine yani hamile kalmadan önce kullanılması şart değil galiba kaldıktan sonrada oluyor sanırım tam bilmiyorum
İnşallahhhhhEvet yaa cok sasiriyorum mart nisan ayi hamilelerle doldu hem burda hem cevremde insallah olur
Kullanmaya basla cnm 3 ay önceden kullandırmaya basladı benım doktorumYok canım kullanmıyorum Kullanacaktım aslınd sormuştum kullanan var mı diye hamile kaldıktan sonr kullan demiş doktor burada birine yani hamile kalmadan önce kullanılması şart değil galiba kaldıktan sonrada oluyor sanırım tam bilmiyorum
Hatta benım bekar bi arkadsım bile kullanıyor vitamın diyeYok canım kullanmıyorum Kullanacaktım aslınd sormuştum kullanan var mı diye hamile kaldıktan sonr kullan demiş doktor burada birine yani hamile kalmadan önce kullanılması şart değil galiba kaldıktan sonrada oluyor sanırım tam bilmiyorum
10.gün pik olacak gibi olmus, daha önceki testleriniz çok koyulasıyor muydu, benim de bi kere az koyulukta kalmıstı.. Herkes pik deil demişti ama o teste göre adet olmustum.Kızlar ovulasyon testlerime bakar mısınız?
onun testide mi yapılıyomuş ay çok cahil kaldım. Acaba öyle bi problem varsa napılıyo çözüm olarak ne öneriliyo acaba?