Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de yeni öğrendim doktoru değiştirince.
Rahim filminden önce bu testi önerdi. Belki de spermler sıvında ölüyordur yumurtaya ulaşamıyordur dedi. Antisperm antikorları varmış onlar spermi zararlı bakteri gibi algılayabiliyormuş,öldürebiliyormuş. 😀
Ya da sıvın kaliteli değilse spermi yerine ulaştıramayabiliyormuş.
Testin adı postkoital test.
Bi sor istersen doktoruna.
Sen ne kadar süredir deniyorsun?
ben daha yeni sayılırım canım kürtaj oldum 2 ay oldu. 2 aydır deniyorum işte. Ama aklımda bulunsun zamanın neler getirceğini bilemeyiz. İnşallah bi problem yoktur kuzumm

Insallahhh ben cok istiyorum ama ayrıca çalışıyorum da malum karışık bi dönem. Bencillik mi yapıyorum acele mi ediyorum bebek icin bilmiyorum 😞 ama içimdeki bu isteği de bastıramıyorum nasil boyle oldu bi anda anlayamadim :KK51:
Allah yardımcın olsun kuzum. O en hayırlı zamnda gelcek canım eğer şuansa şuan emin ol. Millet senelerdir deniyor olmuyo. Bilemiyoruz ki ne zaman hamile kalırız:KK16:

Allah yardımcın olsun kuzum. O en hayırlı zamnda gelcek canım eğer şuansa şuan emin ol. Millet senelerdir deniyor olmuyo. Bilemiyoruz ki ne zaman hamile kalırız:KK16:
Sağol kuzum. insallah hep birlikte hem guzel günlere hem bebeklerimize kavuşuruz :KK36:

Kız ovu. Testlrmde 12 nisan pik oldu 13 nisan siliklesmye başladı ama bugün akşam yaptm dünden daha koyu iki kere yumurtlama olur mu devam mı testlere

Eklentiler

• 2020-04-14-21-27-34-409.jpg
    2020-04-14-21-27-34-409.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 40
Canım ben klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum olmadı femara kullandım oda olmadı artık hiçbirşey yapmıyorum. Bu ay sadece hayıt suyu kullanıyorm onun da bir zararı yokmuş ondan kullanıyorm
Ben de senin gibiyim canım bir sebep yok ama olmayacakmış gibi geliyor 😞 bu ay aşılama yapacağız inşallah kist falan oluşmazsa eğer. Ama hiç umudum yok

cici bici banyo yaptırmakk,minik parmaklarını öpmekk,uyudugunda özleyip izlemek :KK68:
Ay önce dümdüz okudum hiçbir şey hissetmedim sonra hayal ettim midemde bişey takla attı yaa. Oy kuzumm. Bence biz daha hamile kalmadan anneyiz en azından o haberlerde gördüğümüz sözde annelerden daha anneyiz bence bu halimizle 💛

Ay önce dümdüz okudum hiçbir şey hissetmedim sonra hayal ettim midemde bişey takla attı yaa. Oy kuzumm. Bence biz daha hamile kalmadan anneyiz en azından o haberlerde gördüğümüz sözde annelerden daha anneyiz bence bu halimizle 💛
Bencede o kadar istiyoruz ki göz bebeğimiz kıymetlimiz olcak :KK68:

X