- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
tabi dayanbirsemHhaha alemsinbi daha test yapma bekle en azından 2 gün kalana kadar
Anladım canım teşekkür ediyorumBen instagramda bi siteden hamılelık seti almıstım içerisinde, elma sirkesi, aspir yağı, keten tohumu yağı, hayıt suyu vardı.. Şişe bitene kadar kullandım.. Hatta 2.şişeyi de sipariş vermiştim onun da yarısı duruyo.. Benim kullandığımı seyreltıp içiyorsun bir bardak suyu iki yemek kasıgı koyup içiyosun
Yanlış biliyormuşum demekAltı ayda bir değil ki 15gün arayla üç ayda bir
Altin paralarını düğün,tabi dayanbirsem
Tamam canım sağol araştırdıktan sonra uygunsa yaparımAyrıntısını bilmiyorum canım rahimdeki enfeksiyon iltihap her neyse o geçene kadar her gün yapın diyorlar sen internetten iyice araştır yine de :)
Evet yaa tüm liste böyle olcaaz
Hoşgeldin canım aramızaaa bu ay inşallah tutarBeni de yazınnnn!! Bat 8 Mayıs, ikinci ay denememiz olacak, ovülasyona başladım bile
Hayır canım. Adet dönemimde içmiyorum. Doktorum birşey söylemedi. Ama adet dönemimde aldığımda adet kanımı çoğalttı. Hemşire arkadaşıma sordum. Adet döneminde almana gerek yok dedi.Merhaba coraspirini adet günlerinde icmeye devam ediyor musun?
Ben de adet dönemi folık asıtı ıcmıyorumHayır canım. Adet dönemimde içmiyorum. Doktorum birşey söylemedi. Ama adet dönemimde aldığımda adet kanımı çoğalttı. Hemşire arkadaşıma sordum. Adet döneminde almana gerek yok dedi.
aaa ben içiyodum bidaha içmem o zamanBen de adet dönemi folık asıtı ıcmıyorum
Sitede birinden duymustum gerek yok adet dönemi diye.. Doktora da danısmadım hiç aslında sorsak iyi oluraaa ben içiyodum bidaha içmem o zaman
Erkekler için testesteron hormonunu artırıyor.. Hayıt da erkekler için uygun deil ostrojen artıgı içinSorum olacak çakşır kökü suyu eşlerimizin içmesi için mi kadınlar için mi? İnternette araştırdım sperm hızı arttırır falan yazıyordu ben kadınlar için zannetmiştim