Hevesini kırmak istemem ama belirtiler için çok erken bence. Bir ton psikolojik belirti oluyo mide bulantısı da dahil yaşadımSlm kizlar size bi sorum var ben ayın
06.04 te denemeyi yaptım bugunden bi mide bulantisi karın şişliği dun den beri de idrara sık çikmaya başladım yani bugunle 6 gun gecti adet e 10 gün var yarın test yapsam çikarmi acaba
Ben 3 yildır istiyorum cnm ama ben 5 ay once 3 aylik hamileyken kurtaj oldum ve ilk hamileligimde de cok erken belirtilerim oldu ve simdi aynilarini yaşiyorum yavaş yavaş eşim bile degisikligi fark ediyor ve hamile kaldin hisediyorum diyor inşallah oyledirHevesini kırmak istemem ama belirtiler için çok erken bence. Bir ton psikolojik belirti oluyo mide bulantısı da dahil yaşadım
Testte de çıkacağını sanmıyorum.
İnşallahh psikolojik değildir de gerçekten vardır. Biraz daha bekle bana kalırsa. Ne zamandır istiyodun?
Yaa çok geçmiş olsun. Tabi herkesin yapısı farklı. İnşallah vardır inşallah :)Ben 3 yildır istiyorum cnm ama ben 5 ay once 3 aylik hamileyken kurtaj oldum ve ilk hamileligimde de cok erken belirtilerim oldu ve simdi aynilarini yaşiyorum yavaş yavaş eşim bile degisikligi fark ediyor ve hamile kaldin hisediyorum diyor inşallah oyledir
InsallahYaa çok geçmiş olsun. Tabi herkesin yapısı farklı. İnşallah vardır inşallah :)
Hayırlısını versin Allah :)
:) valla o domates kokusu benim bunuma da gelmişti ya.Bi de iki gün dür canim habire yemek istiyor mesela dün burnuma taze domates kokusu geldi canim oyle domates ve peynir çekti bugun desalatalik limon suyu tuzla canim cekti galiba deliriyorum
Ama kendimi kaptirmiyorum ne zaman birseyi cok istesem her zaman sonu husran o yuzden allah nasip ettiyse olur:) valla o domates kokusu benim bunuma da gelmişti ya.
Inşallahhh vardır canım inşallah :)
Peki sen cnm:) valla o domates kokusu benim bunuma da gelmişti ya.
Inşallahhh vardır canım inşallah :)
Evet kaptırmamak en iyisi ya. Öyle düşünme canım hüsran olmaz vardır her şeyde bi hayır.Ama kendimi kaptirmiyorum ne zaman birseyi cok istesem her zaman sonu husran o yuzden allah nasip ettiyse olur
Ben de 9 ay olmak üzere canım ilk ay korunduk sadece ilaç kullanmadım. Diğer aylar korunmadık. Testler falan da normal ama henüz olmadı :)Peki sen cnm
Yenisi siniz daha olur cnm ne zamandan beri istiyorsunuz doktora gittiniz miEvet kaptırmamak en iyisi ya. Öyle düşünme canım hüsran olmaz vardır her şeyde bi hayır.
Vardır inşallah nasibimizde.
Biz temmuzda evlendik şubatta eşimin arkadaşı evlendi hamileymiş eşi maşallah. Eşim söylerken üzülme ama bebek bekliyolarmış dedi yok neden üzüleyim çok mutlu olsum dedim kızla da görüşüyoruz bazen.
Bir kaç saat sonra bi hüzün oldu sanki. Hamilelik haberi çok aldım şu sıra. Allah bize de nasip etsin hayırlısıyla. Onlarınki de sağlıklı ilerlesin inşallah
Aa ilk defa duyuyorum. Peki siz nasıl öğrendiniz acaba ters olduğunu. Onu da deneyecem100 de 50% kadinlar ters rahimle ve doktorlar bunu normal gordugu için çoğu bunu soylemiyor o yuzden her zaman aynı pozisyonda denemeyin mesela benim rahim ters ve kopek pozisyonda hamile kaldim ters rahimli kadinlarin 100 de 70 80 % oyle hamile kalıyor
Ben 1 yilda 5 6 doktor gezdim ve en son gittim doktor soyledi bu arada almanyada yaşıyorumAa ilk defa duyuyorum. Peki siz nasıl öğrendiniz acaba ters olduğunu. Onu da deneyecem
Evet yeniyiz ya bazen öyle düşünüyo insan ya hiç olmazsa diye :) olur inşallah hayırlısıylaYenisi siniz daha olur cnm ne zamandan beri istiyorsunuz doktora gittiniz mi
Yaa peki hamilelik ve doğum normal ilerliyo mu acaba? Orda da daha zor hastane işleri diye biliyorum. Kendiliğinden olur inşallahBen 1 yilda 5 6 doktor gezdim ve en son gittim doktor soyledi bu arada almanyada yaşıyorum
Benim herseym gayet normaldi ama tam 12 haftalik ken bebekte anensefali hastaligini buldular kurtaj olmak zorunda kaldim ve bu hastalik normalde 15 hafatadan sonra bulunuyor doktorum çok iyi oldugu icin erken fark ettiYaa peki hamilelik ve doğum normal ilerliyo mu acaba? Orda da daha zor hastane işleri diye biliyorum. Kendiliğinden olur inşallah