Yani o da var tabi ama üzülmelerini de istemiyorumAynen biz bi kere ağzımızın payını aldık o yüzden yoğurdu üfleyerek yeriz
Bilmiyorum o gün aklımdan çıkmıyor kürtaj olduğum zaman ki halleri ne bilim gerçi Allah korusun sonraki aylarda da olabilir bir sorun olursa..En mantıklısı zaten canım 4 biraz geç olabilir ama 3 iyi bana göre
Berbat bi şey rabbim düşmanıma vermesinHadi ya peki ne kadar sürede yendin nasıl bi süreçtii
Rabbim Sağlıklı gebelik versin kuzum çok geçmiş olsunnnYani o da var tabi ama üzülmelerini de istemiyorum
Bilmiyorum o gün aklımdan çıkmıyor kürtaj olduğum zaman ki halleri ne bilim gerçi Allah korusun sonraki aylarda da olabilir bir sorun olursa..
Allahım tekrarırını yaşatmasın inşallahÖyle canımm ilkinde havalarda uçuyodum ayağım yere basmıyodu ama yere çakıldım bu sefer çok daha temkinli ilerlerimm insan bi hevesle herkesle paylaşmak istiyo ama. Kürtajdan sonra bi akrabam aradı bidaha kimseye söyleme bana bile söyleme dedi
Amiiin canım valla bende ilk zmanlar çok zorlandım ama geçti gitti. Keşke ilk başlarda alsaymışsın 4 günde halledilmiş ne güzelBerbat bi şey rabbim düşmanıma vermesin
Kendim çok yenmeye çalıştım ama olmadı yapamadım en son artık uzman yardımı aldım 4 günde bitti Şükür ki ☺☺
Amiin kuzuum ben güzel düşünüyorum tekrarı olmıcak inşallahh . Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasipp etsiinAllahım tekrarırını yaşatmasın inşallah
Napıyosun nasılsın canım :)@Mechulzaman N Nnuurrr @Umut999 benim bat kardeşlerim
Teşekkür ederim amin canımRabbim Sağlıklı gebelik versin kuzum çok geçmiş olsunnn
İyiyim canım sen nasılsınnNapıyosun nasılsın canım :)
Merhabalar hepsini okuyamadım sayfaların. Ne zamandır istiyodunuz hsg çekildinz?Bir yıldır hsg çekildim sağ tüpüm hsg esnasında açıldı solda sorun zaten yoktu. Şu an sıkıntı ypk
Sanki var ya gelişme var mı? :)Bugünki test sonucu 5 dk icinde cikti ama cok silik kafayi yedirtcek bana bu hayalet çizgilerne diyosunuz kizlarEki Görüntüle 2618323
Aminn inşallahAmiin kuzuum ben güzel düşünüyorum tekrarı olmıcak inşallahh . Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasipp etsiin
7 mayıs canım batBat ne zaman kuzuuum yazalım listeye . Tatlı canını sıkma. Burda birbirimize destek olmak dertleşmek için varız
Evet gerçekten faydası olacağını bilseydim ilk ayda giderdim Geçen günlere yazık oldu ama bir de keşke diyerek üzülmek istemiyorum bu gerçek değişmiyor tabi ama olsun ya hiç kurtulamasaydım buna da şükürAmiiin canım valla bende ilk zmanlar çok zorlandım ama geçti gitti. Keşke ilk başlarda alsaymışsın 4 günde halledilmiş ne güzel
Aynen canımm şükür ki geçmiiş inşalah bebiş için bu kadar uğraşmazsınn hemen geliirEvet gerçekten faydası olacağını bilseydim ilk ayda giderdim Geçen günlere yazık oldu ama bir de keşke diyerek üzülmek istemiyorum bu gerçek değişmiyor tabi ama olsun ya hiç kurtulamasaydım buna da şükür ☺☺
Bende eşiimlee haber izliyoruz bi yandanBende iyiym çok şükür oturuyorum öyle :)
Tavuk gibi bekliyozBende fındık kuşumla uğraşıyorum :)
Yumurtlasak bi an önce