Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri hamileliği çok zor geçiyor diye kürtaj olmuş bide yine hamile kalmak istiyo ay çıldırcam bencil nankör Allahım nolur böylelerine verme

Bende daha şimdi gördüm insan neler yazmak istiyo ama işte
insanlar neler yapıyo hamile kalmak için bunun midesi bulanıyomuş o oluyomuş bu oluyomuş bide 35 gün olmuş tekrar hamilelik şüphesi şaka gibi koca bi şaka

Kesinlikle söyleme, söylediğine pişman ederler..bebiş olsun kalp atıslarını duy sonra.. Bizim bi arkadas 3 ay soylemedı kımseye testlerden sonra soyledı
Aynen bende oyle yapacagim ilk gebelikte ogrendigim gibi herkeze bildirdim bu defa inşallah hamilelik olursa annemle bile soylemeyecegim 3 4 ayini gecsin saglikli oldunu ogreniyim o zaman soylerim

Berbat bi şey rabbim düşmanıma vermesin
Kendim çok yenmeye çalıştım ama olmadı yapamadım en son artık uzman yardımı aldım 4 günde bitti Şükür ki ☺☺
Ben onun ne oldunu bile bilmiyorum nasil bir hastalik bu ? Ne hisediyorsun ne ouyor ki

beni de ekler misiniz 26.04 bat

Ben onun ne oldunu bile bilmiyorum nasil bir hastalik bu ? Ne hisediyorsun ne ouyor ki
Bilme zaten Canım çok kötü bi şey
Eşinle ilişkiye giremiyosun korku yani
Yani benim 3 defa falan oldu ilişkim başta evlendiğimizde.... sonra bana bşy oldu yapamadım

Bilme zaten Canım çok kötü bi şey
Eşinle ilişkiye giremiyosun korku yani
Yani benim 3 defa falan oldu ilişkim başta evlendiğimizde.... sonra bana bşy oldu yapamadım
Ayy allah korusun iyki kurtulmuşsun

Merhabalar hepsini okuyamadım sayfaların. Ne zamandır istiyodunuz hsg çekildinz?
Peki tıkanıklık varsa devamı nasıl ilerliyo kızlar hepinize soruyorum bilgisi olan var mııı
Merhaba hsg çekildiğimde 7 aydır istiyorduk 2 kimyasal gebelik geçirmiştim ve yaş itibarıyla süreci hızlandırmak istedim. Hsg çekildiği esnada sağ tüpümde hafif tıkanıklık vardı ilaç verilirken açıldı hafif olduğu için.

İlk bebeğimde 5 aya kadar istifra ettim. Ne sıkıntılar yaşadım. Ama asla ve asla kötü düşünmedim. Çok çok büyğk nir nimet nasıl olurda böyle düşünürler anlamıyorum. Ben hamileyken sürekli çevremde isteyenlere dua ediyordum. Ama onlarada söylemeden. Rabbime çok şükür bir çoğu hamile kaldı hespinden çok sevindim. Luan dualarımda sürekli olan bir yakınım var. Rabbimden duam en tez vakitte ona sağlıklı hayırlı bir evlat vermesi. Kimsenin kucağı boş kalmasın. Evlat bambaşka bir şey be maalesef ki insanlarımız bu yönden çok çok acımasız.

Umarım kendisi bi şaka ürünüdür. Madem zordu kürtaj oldun 22.günde korunmasız ilişkiye girmiş tekrar hamilelik istiyo Allahım böylesine nasip etmesin yazık

Anladm geçmiş olsun. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…