Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende daha şimdi gördüm insan neler yazmak istiyo ama işteBiri hamileliği çok zor geçiyor diye kürtaj olmuş bide yine hamile kalmak istiyo ay çıldırcam bencil nankör Allahım nolur böylelerine verme
insanlar neler yapıyo hamile kalmak için bunun midesi bulanıyomuş o oluyomuş bu oluyomuş bide 35 gün olmuş tekrar hamilelik şüphesi şaka gibi koca bi şakaBende daha şimdi gördüm insan neler yazmak istiyo ama işte
Ne diyeceğini bilmiyo bazen insaninsanlar neler yapıyo hamile kalmak için bunun midesi bulanıyomuş o oluyomuş bu oluyomuş bide 35 gün olmuş tekrar hamilelik şüphesi şaka gibi koca bi şaka
Aynen bende oyle yapacagim ilk gebelikte ogrendigim gibi herkeze bildirdim bu defa inşallah hamilelik olursa annemle bile soylemeyecegim 3 4 ayini gecsin saglikli oldunu ogreniyim o zaman soylerimKesinlikle söyleme, söylediğine pişman ederler..bebiş olsun kalp atıslarını duy sonra.. Bizim bi arkadas 3 ay soylemedı kımseye testlerden sonra soyledı
Ben onun ne oldunu bile bilmiyorum nasil bir hastalik bu ? Ne hisediyorsun ne ouyor kiBerbat bi şey rabbim düşmanıma vermesin
Kendim çok yenmeye çalıştım ama olmadı yapamadım en son artık uzman yardımı aldım 4 günde bitti Şükür ki ☺☺
İnşallah canım hayırlı haberlerle inşallah hamilesindirSohrab M momteacher Paresilaaa Azze insallah kizlar çok teşekkur ederim kan testi yaptirinca kacinci gun silik cizgi gordum ne belirti oldu elimden ne gelirse hepsini paylasip yardimci olurum insallah, yoksa da hepbirlikte beklemeye devam
Bilme zaten Canım çok kötü bi şeyBen onun ne oldunu bile bilmiyorum nasil bir hastalik bu ? Ne hisediyorsun ne ouyor ki
Ayy allah korusun iyki kurtulmuşsunBilme zaten Canım çok kötü bi şey
Eşinle ilişkiye giremiyosun korku yani
Yani benim 3 defa falan oldu ilişkim başta evlendiğimizde.... sonra bana bşy oldu yapamadım
İyi ki canım iyi ki Sonsuz ŞükürAyy allah korusun iyki kurtulmuşsun
Tamam canım ekliyorummbeni de ekler misiniz 26.04 bat
Merhaba hsg çekildiğimde 7 aydır istiyorduk 2 kimyasal gebelik geçirmiştim ve yaş itibarıyla süreci hızlandırmak istedim. Hsg çekildiği esnada sağ tüpümde hafif tıkanıklık vardı ilaç verilirken açıldı hafif olduğu için.Merhabalar hepsini okuyamadım sayfaların. Ne zamandır istiyodunuz hsg çekildinz?
Peki tıkanıklık varsa devamı nasıl ilerliyo kızlar hepinize soruyorum bilgisi olan var mııı
Bu doğru mu şaka herhalde!!Biri hamileliği çok zor geçiyor diye kürtaj olmuş bide yine hamile kalmak istiyo ay çıldırcam bencil nankör Allahım nolur böylelerine verme
İnşallah kuzum saglıcakla gelsin de söylemek ikinci planda olsunAynen bende oyle yapacagim ilk gebelikte ogrendigim gibi herkeze bildirdim bu defa inşallah hamilelik olursa annemle bile soylemeyecegim 3 4 ayini gecsin saglikli oldunu ogreniyim o zaman soylerim
Anladm geçmiş olsun. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım :)Merhaba hsg çekildiğimde 7 aydır istiyorduk 2 kimyasal gebelik geçirmiştim ve yaş itibarıyla süreci hızlandırmak istedim. Hsg çekildiği esnada sağ tüpümde hafif tıkanıklık vardı ilaç verilirken açıldı hafif olduğu için.
Çok teşekkürler rabbim dileyen herkese versin inşallah sağlıklaAnladm geçmiş olsun. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım :)