Anladm nasıl diyeyim çok geçmiş olsun. Cennette meleğiniz.Benim herseym gayet normaldi ama tam 12 haftalik ken bebekte anensefali hastaligini buldular kurtaj olmak zorunda kaldim ve bu hastalik normalde 15 hafatadan sonra bulunuyor doktorum çok iyi oldugu icin erken fark etti
Bebegimin kafatası yoktu beyni disaridaydi ve boyle yasayamaz anne karninda benden beslendigi icin yasiyordu ama dunyaya gelsede dogumda ya da dogumdan sonra olecektiAnladm nasıl diyeyim çok geçmiş olsun. Cennette meleğiniz.
Bu hastalık neymiş ki
Çok üzüldüm özür dilerim üzdüm seni. Hepimizin imtihanı farklı. Hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallahBebegimin kafatası yoktu beyni disaridaydi ve boyle yasayamaz anne karninda benden beslendigi icin yasiyordu ama dunyaya gelsede dogumda ya da dogumdan sonra olecekti
Yok cnm uzulmuyorum geçti aliştim benim bir yavrum var zaten cennet kapisinda beni bekliyor :) bazen ona ihanet ediyormus gibi hisediyorum yeni bebek istiyorum diye kotu hisediyorum ama o da boyle olmasini isterdi diyorumÇok üzüldüm özür dilerim üzdüm seni. Hepimizin imtihanı farklı. Hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah
Evet cennette :)Yok cnm uzulmuyorum geçti aliştim benim bir yavrum var zaten cennet kapisinda beni bekliyor :) bazen ona ihanet ediyormus gibi hisediyorum yeni bebek istiyorum diye kotu hisediyorum ama o da boyle olmasini isterdi diyorum
Hoşgeldin canımm az kalmş bata
Gözün aydııınnn kuzuum Rabbim saglıklı hamilelik nasip etsin hayırlı evlat olsuun banada dua etKızlar regle 5 gün var pozitifi gördüm inanamıyotum Allahım çok şükür şoktayım Allah nasip ederse anne oluyorumEki Görüntüle 2618964
Şimdi gidicem canım hala adet olmadım tekrar test yaptım beş dakka içinde silik çıktıKan vermeye mi gitsen yarın acaba nerde yasıyosun cnm
Şimdi gidicem canım hala adet olmadım tekrar test yaptım beş dakka içinde silik çıktı
Galiba var kuzum hala adet olmadım ara ara leke var az önce test yaptım beş dakka içinde daha net silik çıktı şimdi sağlık ocağına gidicem hayırlısı olsunİnşallah bebek vardııır. Böyle sonradan çıkan silik çiagiyle öğrenenlerde var
Hadi bekliyoruz balısııı güzel haber verAzze predictor erken gebelik testi, reglden 5 gun once çok net çizgi verdi. Çok teşekkür ederim kuzucum amin inşallah duygularim hala çok karışık az önce kan testi verdim sonuçlar gelince yazarim bakalım kanda kaçken boyle cikiyormus sonuc öğrenmiş oluruz
Galiba var kuzum hala adet olmadım ara ara leke var az önce test yaptım beş dakka içinde daha net silik çıktı şimdi sağlık ocağına gidicem hayırlısı olsun
Allah razı olsun sekiz gün geçmiş oluyor adetim daha koyu beklerdim ama kesin sonucu kanda görürüm inşaAllah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hemen hemen inşaAllah gönlünüzü ferah tutun oluyoAllahım nasıl güzel bi sabaha uyandım bebiş haberii veren verenegözünn aydın kuzum
Geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilirAllah razı olsun sekiz gün geçmiş oluyor adetim daha koyu beklerdim ama kesin sonucu kanda görürüm inşaAllah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hemen hemen inşaAllah gönlünüzü ferah tutun oluyo☺
Ederiz tabii etmez olur muyuz ama tabii geçen ay kimyasal korkusu ile aynı durumu yaşayacağım diye korkuyorum lekelenmelerim var çünkü inşaAllah tutunur her daim dua ediyorum edicem de Çok bekletmesin RabbimGeç yumurtlama geç döllenme olmuş olabiliriçini ferah tut canım benim. Amin kuzum inşallah rabbim bizlerede nasip etsin artık hamişler olarak bizlere dua edersiniz Lavi12